• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Haşema hakkında...

isim vermek yasakmi bilmiyorum ama,bende tekbir giyimden almistim,iki sene once 70 ytlydi,yakininda varsa onada bi bak,yada sitesine gir

o Esofman gibi olanlardan ben de anneme aldım gecen yaz Tekbir fatihten, tamamen uzun kollu, sadece elleri ve ayaklari acık kalıyordu. gecen sene bu zamanlar 110 ytl civari bi para verdik ama annem cok rahat kullandı 3 ay boyunca, ıslak kalmadı uzun sure ve hiç yapışmadı uzerine, son derece kaliteliydi. Sonuc , biz memnun kaldık. :smiley-cool:

slm kıslar konuya yorum yapmak için gec kalmışım biraz ama olsun daha yaz bitmedi bende bu sene aldım kapalılar için hem cok memnunum hemde ucuza aldım 35 ytl ye emininki begeneceksiniz cok rahat ettim valla en iyi mal pazar mali :roflol: adapazarlılar bilir carsamba pazarını oradan aldım bakalım begenecekmisiniz buyrun ...........

hawadenizde1xu5.jpg

:enbuyukkk::enbuyukkk::enbuyukkk::CüvCüv:

ben de kullanıyorum
genel olarak memnunum
uzerıne yapısmıyor ve usutmuyor bunlar artıları
yuzmeyı %50 oranında zorlastırıyor daha fazla efor harcıyorsun (ki iyi yuzucuyumdur cabuk yorulmam)
cogunlukla tenha koylara gıdıyoruz
denızın ıcındeyken cıkarıyorum bazen hasemaları
yenı cıkan modellerınden tavsıye ederım kol kısımları dar badı gıbı oluyor onunla daha rahat yuzebılırsın kanımcafisfisfis

Ben haşema markasinin nehar denilenlerinden aldim çok memnun kaldim...hemen süzülüyor su....hiç üste yapişmiyor...rahatlikla yüzüyorsunuz balik adam kiyafeti gibi bişey....ilk kez giydimm....iyi yani....sadece kafa kismi iki kattan oluşuyor...dalip çikinca üstteki hop suyun üstünde kaliyor sabitlemek için yanlardan ve enseden plastik çit çit bulup dikicem o zaman daha rahat kullanirim .....genel anlamda çok rahat bişey...tavsiyemdir....mali harika....

Merhabalar

Ben Hasema Mayomu Kizilaydan aldim. Kucuk bir Magaza.
20 yildir mayo satiyor sanirim bir cogunuz biliyorsunuz. Bilge Butik adi.
Ataturk Bulvari 73/8 Kizilay SSK Piknik Carsisi ust katta magaza.
Anne kiz isletiyorlar cok iyi niyetli insanlar.
Her turlu Hasema Mayo bulmak mumkun.
Ayrica Hasama Mayo www.hasema.com Ankara bayisi.
www.hasema.com adresinden urunleri goruntuleyebilir ve telefonla siparis verebilirsiniz.
Telefonla siparis adrese gonderiyorlar. Iyi Alisverisler.

Kucuk esnafa yardimci olmak lazim, bu amacla onlarin reklamini yapiyorum.
telefon: 0312 4335812

Magazadaki markalar
Hasema (original), Nehar, Can Mayo, Sungate sanirim birkac marka daha var ama hepsini kafamda tutamadim:)

Saygilar

Son düzenleme:
Back