Hasan Fındık - Göğüs Büyütme Ameliyatım

ripple

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
25 Nisan 2011
52
36
103
Merhaba herkese,
Aylardır bu forumda konuyla ilgili yazılanları okuyor ve araştırıyorum. Sonunda kararımı verip Hasan Fındık'a meme büyütme ameliyatımı oldum. Dün ameliyattan çıktım, bugün ikinci günüm, adapte olmaya çalışıyorum. Kendimi daha iyi hissetmek için yapabileceğim birşeyler varsa, tecrübeli arkadaşlardan bilgi alabilmeyi çok isterim.

geçmiş olsun.. kaç cc, hangi yöntemle uygulandı? dün ameliyattan çıktığınıza göre, bugün hastanedesiniz?

Merhaba herkese,
Aylardır bu forumda konuyla ilgili yazılanları okuyor ve araştırıyorum. Sonunda kararımı verip Hasan Fındık'a meme büyütme ameliyatımı oldum. Dün ameliyattan çıktım, bugün ikinci günüm, adapte olmaya çalışıyorum. Kendimi daha iyi hissetmek için yapabileceğim birşeyler varsa, tecrübeli arkadaşlardan bilgi alabilmeyi çok isterim.
Geçmiş olsun size,bende dört sene önce Hasan beye ameliyat oldum ;)
Kendinizi daha iyi hissetmeniz için yapacağınız şu anki şeyler bol bol yürüyüş yapmak hareket etmek..Bol su içmek,kolları zorlamamak.İtme çekme hareketlerinden uzak durmak ;) Henüz çok yeni ameliyatlısınız,dikkat edin kendinize..Düzenli kontrollere gidin ve doktorunuz ne önerirse onu yapın..

geçmiş olsun bende ıkı ay önce hasan beye amelıyat oldum bol bol yuruyuş ve hareket etmek :KK66: bu arada hangı yöntem kaç cc takıldı bıraz bılgi versenız iyi olur hanı :)

Geçmiş olsun.. benim de üç ayı geçti ameliyat olalı.. bol yürüyüş ve su için.

Çok teşekkür ederim :) Benim boyum 1.70 kilom 48. Oldukça zayıf ve ince yapılı biriyim. Önceden A cup sütyen giyiyordum şimdi C oldum.Hasan bey'le görüşmemizde her ikimiz de vücuduma göre komik durmayacak, ne çok büyük ne de çok küçük olmayacak,dolgun ve diri göğüsler olacak şekilde bir karar verdik. Kendisi cc hakkında haliyle net bir bilgi verememekle birlikte ameliyat sırasında 300 ila 350 cc arasında bir deneme yapacağını, muhtemelen 325 civarı birşeyin uygun duracağını söyledi. Ancak ameliyat sırasında 375 cc'de oldukça güzel durmuş olacak ki, son kararı bu olmuş. Ameliyattan çıkar çıkmaz oldukça bozuk bir görünüme sahip olması beklenirken o haliyle bile eşimle bana çok doğal geldiler açıkçası.

Vücudum ince olduğu ve emzirme sonrası meme dokum çok az da olsa tamamen memenin alt kısmında olduğu için, protezin dışarıdan bakıldığında görünme riskine karşı kesinlikle yuvarlak, high profil ve kasa altı yöntemle yapılması gerektiğine karar verdik. Ameliyatım Perşembe günü gerçekleşti, aslında bugün 2. günüm diyebiliriz. Bol bol yürüyüş yapıyorum, elbette ağrılarım devam ediyor ama şimdilik en büyük problemim ameliyattan beri takıyor olduğum voe marka sütyenimin inanılmaz sıkıyor olması, ağrıyı mağrıyı bıraktım kangren olacam diye tırsıyorum açıkçası :)) Pazartesi günü ilk kontrolüm var, umarım açtıklarında biraz rahatlayacağım.

geçmiş olsun bende ıkı ay önce hasan beye amelıyat oldum bol bol yuruyuş ve hareket etmek :KK66: bu arada hangı yöntem kaç cc takıldı bıraz bılgi versenız iyi olur hanı :)
Siz de bahsettiğim voe sütyenden kullandınız öyleyse değil mi? Bu kadar çok sıkıyor olması normal mi, ne kadar süreyle kullandınız bir de? Herşeyden geçtim, bu kadar sıkı olması normal mi acaba?

Siz de bahsettiğim voe sütyenden kullandınız öyleyse değil mi? Bu kadar çok sıkıyor olması normal mi, ne kadar süreyle kullandınız bir de? Herşeyden geçtim, bu kadar sıkı olması normal mi acaba?
Benimkîde voe markayıdı benim en büyük sıkıntım çok sıkmasıydı sırtımı ağrıtıyordu resmen 15gün sonra rahatlamaya başladım
Bum Bum Bole (Full Song) | Taare Zameen Par | Feat. Aamir Khan
T-Series Official Channel111,745 views

Benimkîde voe markayıdı benim en büyük sıkıntım çok sıkmasıydı sırtımı ağrıtıyordu resmen 15gün sonra rahatlamaya başladım
Bum Bum Bole (Full Song) | Taare Zameen Par | Feat. Aamir Khan
T-Series Official Channel111,745 views
Ah nasil sevindim anlatamam.rahatlayacagim demek ki. En büyük ağrımın sebebi o su anda ancak biliyorum ki çok gerekli ve super faydalı bir sütyen kendisi. Daha once görüşmüş oldugum doktorlar ay Yıldız'ın spor sütyenini almamı istemişlerdi ancak bu sütyen meme protez ameliyatlarına uygun olarak uretildiği icin kaynamayi kolaylaştıran ve Şekli koruyan özelliklere sahip. O acıdan da ayrıca memnunum.

Ah nasil sevindim anlatamam.rahatlayacagim demek ki. En büyük ağrımın sebebi o su anda ancak biliyorum ki çok gerekli ve super faydalı bir sütyen kendisi. Daha once görüşmüş oldugum doktorlar ay Yıldız'ın spor sütyenini almamı istemişlerdi ancak bu sütyen meme protez ameliyatlarına uygun olarak uretildiği icin kaynamayi kolaylaştıran ve Şekli koruyan özelliklere sahip. O acıdan da ayrıca memnunum.
Ben Dr un başının etini yedim bu sütyen beni mahvediyor diye gerçekten en büyük sıkıntım oydu ama Dr 1ay gece gündüz takacaksın eğer güzel bi meme istiyorsan dedi bazı drlar 1-2 hafta kullandırıyor ama benim drum hiç taviz vermedi sütyen konusunda .ama 15 gün geçince sıkıntı çok kalmadı sonrasında kendim onunla rahat ettiğim için 2 ay hep onu kullandım sadece yıkayınca başka takıyordum

Şu anki sütyenin ameliyat sütyeni canım.Bunu durumuna göre bir hafta onbeş gün kadar kullanacaksın.Sonra Hasan bey zaten sana sporcu sütyen al diyecek.O zaman Ay Yıldızın sütyenini alıp kullanabilirsin ;) Ben o sütyeni almıştım,çok memnun kaldım.

Şu anki sütyenin ameliyat sütyeni canım.Bunu durumuna göre bir hafta onbeş gün kadar kullanacaksın.Sonra Hasan bey zaten sana sporcu sütyen al diyecek.O zaman Ay Yıldızın sütyenini alıp kullanabilirsin :KK66: Ben o sütyeni almıştım,çok memnun kaldım.

Çok teşekkürler.Hadi insallah en kısa zamanda çıkar umarım, zira sırtım çürüdü :)) aklıma takılan bir konuyu danışmak istiyorum. Forumdaki adima hic bakmayın,oğlum 3 yasında,pek de yeni sayılmam artık annelikte. Ameliyatımın üzerinden henuz birkaç gun geçmesine rağmen kendimi oldukça iyi hissediyorum ancak normal duzenime elbette ki geçemedim, hareketlerim kısıtlı ilerlemek durumunda. Oğlum çok hareketli bir cocuk,onu her gün yuvaya yürüyerek bırakıp öğleden sonra alıyorum, malum evin rutin iş düzeni vs var, oğlumla alt alta üst üste oynamaktan bahsetmiyorum bile elbette, onun için epey bir zamana ihtiyacım olduğunu söylüyor vücudum halihazırda. Ameliyat sonrası destek için annem şehir dışından geldi, bugün ameliyattan sonraki 4. günüm. Planlara göre benim 13. günümde annem artık dönebilir diye düşünmüştük ancak şu anda açıkçası bu dönüş için erken mi acaba diye tereddüt ediyoruz. Tecrübeli arkadaşlar , rutin ev düzenine ne zaman geçtiğinizi belirtirseniz çok mutlu olurum.
Bu arada Arzum, Hasan Bey'i tercih etmemdeki en büyük sebeplerden biri de sensindir. Yazdıkların, yaşadığın tecrübeler, paylaştığın fotoğrafları görememiş olsam bile bana çok büyük cesaret verdi. Bunun için de sana ayrıca teşekkür ederim :)

Ben Dr un başının etini yedim bu sütyen beni mahvediyor diye gerçekten en büyük sıkıntım oydu ama Dr 1ay gece gündüz takacaksın eğer güzel bi meme istiyorsan dedi bazı drlar 1-2 hafta kullandırıyor ama benim drum hiç taviz vermedi sütyen konusunda .ama 15 gün geçince sıkıntı çok kalmadı sonrasında kendim onunla rahat ettiğim için 2 ay hep onu kullandım sadece yıkayınca başka takıyordum

Ben de sütyene bayıldım hakkaten herşey bir tarafa. Sen nasılsın şimdi, epey oldu sanıyorum ameliyat olalı?

Hiç hastanede yatmadım, aynı gün gecede on defa desteksiz doğrulup bebek baktım ben canım.üstelik iki çocuğun var.biri 3.5 yaşında biri 1 yaşına yeni gircek. Kimsedende yardım almadım. Eşimle ben biliyorum sadece.annelerimize bile söylemedik.çok zor, ben çok pişmanlığını yaşadım keşke olmasaydım diye ama geriye dönüş yok artık

Hiç hastanede yatmadım, aynı gün gecede on defa desteksiz doğrulup bebek baktım ben canım.üstelik iki çocuğun var.biri 3.5 yaşında biri 1 yaşına yeni gircek. Kimsedende yardım almadım. Eşimle ben biliyorum sadece.annelerimize bile söylemedik.çok zor, ben çok pişmanlığını yaşadım keşke olmasaydım diye ama geriye dönüş yok artık

Ah be canım ya,zor olur tabi olmaz mı,benim ödüm kopuyor oğlum HIZLA üstüme atlayacak diye. Simdi gördüm fotoğraflarını,fıstık gibisin hic pişman olma, keyfini,özgüvenini yaşayacağın günlerde hislerinin değişeceğini düşünüyorum. Kendini kötü hissettiğinde neden yaptırdığını,o zamanki psikolojini düşünmeye çalış,iyi gelecektir :)

Çok teşekkürler.Hadi insallah en kısa zamanda çıkar umarım, zira sırtım çürüdü :)) aklıma takılan bir konuyu danışmak istiyorum. Forumdaki adima hic bakmayın,oğlum 3 yasında,pek de yeni sayılmam artık annelikte. Ameliyatımın üzerinden henuz birkaç gun geçmesine rağmen kendimi oldukça iyi hissediyorum ancak normal duzenime elbette ki geçemedim, hareketlerim kısıtlı ilerlemek durumunda. Oğlum çok hareketli bir cocuk,onu her gün yuvaya yürüyerek bırakıp öğleden sonra alıyorum, malum evin rutin iş düzeni vs var, oğlumla alt alta üst üste oynamaktan bahsetmiyorum bile elbette, onun için epey bir zamana ihtiyacım olduğunu söylüyor vücudum halihazırda. Ameliyat sonrası destek için annem şehir dışından geldi, bugün ameliyattan sonraki 4. günüm. Planlara göre benim 13. günümde annem artık dönebilir diye düşünmüştük ancak şu anda açıkçası bu dönüş için erken mi acaba diye tereddüt ediyoruz. Tecrübeli arkadaşlar , rutin ev düzenine ne zaman geçtiğinizi belirtirseniz çok mutlu olurum.
Bu arada Arzum, Hasan Bey'i tercih etmemdeki en büyük sebeplerden biri de sensindir. Yazdıkların, yaşadığın tecrübeler, paylaştığın fotoğrafları görememiş olsam bile bana çok büyük cesaret verdi. Bunun için de sana ayrıca teşekkür ederim :)
İki hafta sonra oldukça rahatlarsın tabi..Agrı eşiği ve iyileşme süreci biraz< kişisel bir durum.Yani ben ilk hafa alışveriş merkezlerini dolaşabilirim ama siz bunu yapamayabilirsiniz..İkinci haftada yemeğinizi falan yapabilrsiniz.Fakat ağır kaldırmak,ev süpürmek gibi aktiviteleri yapamazsınız..Dikkatli hareket ettiğiniz sürece idare edebilirsiniz bence ;)
Yaşadıgım tüm süreçlerimi yazmaya çalışıyorum.Bu ameliyat için çok bilgilendim ben.Edindigim bilgileride yazmaya gayret ediyorum ;) Beni bu ameliyat çok çok mutlu etti,doktorumdan memnun kaldım.Haricen düşündüğüm başka işlemleride kedisine yaptırıyorum,şükür kötü olumsuz bir durumla karşılaşmadım.... Tam karın germe ameliyatı oldum üç buçuk hafta önce :) Şimdi bende iyileşme ve bekleme sürecindeyim ;)
Çok mutlu olun sizde en az benim kadar ;)

Back
X