Merhaba öncelikle ilgilendiğin için çook teşekkür ederim :) Size içinde bulunduğum durumu ayrıntılarıyla anlatacağım çünkü başkalarının yazdıklarını da okumak çok hoşuma gidiyor ve içimdekileri annem dışında birileriyle paylaşmak beni gerçekten rahatlatacak. Ben 19 yaşında minyoncuk bir kızım ben boyum 160 kilom 46 civarlarında oynuyor. Yaşın daha çok genç gelişmesini bekle veya kilo al vb diyecekseniz inananın bunları yaptım ama sonuç elde var sıfır. Yıllardır denize girememek, kimsenin yanında giyinip soyunamamak sıkıntıları nedir bunları anlatmayacağım çünkü siz de iyi biliyorsunuz. Kendini kadın gibi hissedememek gerçekten çok kötü bir his ve insanın her konudaki özgüvenini baltalıyor. Neyse ki ben bunu dışarıya belli etmiyorum. Hatta erkek arkadaşım bile var
Parasal açıdan imkanım yoktu ve bu ameliyatı erteleyip durdum. Sonunda imkanım olunca durmadım ve bugün Hasan Fındık beye gittim. Ondan önce başka kimseyle görüşmedim çünkü benim için yaptığı iş kadar gösterdiği muamele de önemli. Çok hoş yorumlar okumuştum ve kliniğine gittiğimde gerçekten hak ettiğini gördüm. Çok güler yüzlü ve canayakın birisi. Düşüncesi bile beni yeterince gererken Hasan beyin yanında soyunmaktan hiç çekinmedim. Çok güzel bir fiziğin var bu eksikliğin de kapatılınca harika olacak dedi :) Boyut ve şekil konusunda konuşmadık çünkü bakınca bile ne yapılması gerektiğini anlıyor hocamız size bırakıyorum dedim. Ameliyat süreci sonrasında olacak şeyler hakkında da konuşmadık desem yeridir çünkü ben süreç hakkında hemen her şeyi araştırdım ve Hasan Bey de keşke herkes senin gibi bilgili gelse dedi. Velhasıl her şey rüya gibi olup bitti ameliyat tarihim 12 ocak. Sonrasında çekeceğim acıları önemsemiyorum çünkü ruhen çektiğimin yanında solda sıfır kalır.
Ben annem hariç kimseye söylemeyeceğim yakın arkadaşlarım ve sevgilim dahil. İnsanlarla sarılırken şakalaşırken problem olacağını da düşündüm dediğin gibi ve onun için de bir çözüm yolu buldum. Sömestr tatilim var şubatın sonuna kadar umarım bu ilk ayda kolayca toparlanırım. Ben güçlü bir kızım ve kendini güçlü hissedenlerin de kolayca atlatabileceğini düşünüyorum. Dediğin gibi moral çok önemli.