Hasan Fındık - Göğüs Büyütme Ameliyatım

Merhaba;
Bu konuyla ilgili olarak Hasan Bey'le görüşmeniz daha doğru olacaktır ancak ben Hasan Bey'le görüşmemden önce de oldukça derin bir araştırmaya girmiştim. Kaliteli isimler ile bu süreci yürütmek istiyorsanız 7.000 ila 14.000 arasında değişiyor fiyatlar. Ben çok farklı fiyat aralıklarına şahit oldum açıkçası bu süreçte.

cevabın ıcın tesskkur ederım cnm. 14000 cok yuksek bır rakam benım ıcın suanda en fazla 7000 gıbı bır rakam verebılırım. Heryerde de dr hasan byn cok ıyı oldugunu okudum bıraz daha beklemem gerekecek galıba

Belki sana verilecek fiyat 7000 olabilir,durumuna göre sonuçta.Muayene görüşmeleri ücretsiz.Randevu alıp görüşüp fikir Alman'ı öneririm canım..

Bende aynı sizin gibi yapıcam sömestr tatiline denk getirip ocakta olucam
Annem sıaımda kimse bilmiycek babam bile

Beni izlemeye alır mıaınız sormak istediğim bir kaç soru varda

Arkadaşlar ben de Hasan Beye ameliyat olacağım. 300-400 cc arası kas altı, yuvarlak ve meme altı kesisi olacak. Boyutuna henüz tam karar veremedik ben çok doğal olsun ama yaptırdığıma da değsin istiyorum. Yaptıran arkadaşların memelerini görmem mümkün mü ? En azından nasıl durduğunu bir göreyim istiyorum, google aratınca da hiçbir şey bulamadım.

selam ben 5 ay önce hasan fındığa ameliyat oldum sorusu olan varsa cevaplayabilirim
Merhaba bende Tuğrul Turan'a olacaktım Mayıs Ayında ancak kendisi nisan ayında vefat etti motor kazısından dolayısla şimdi Hasan Bey'e yaptıracağım sanırım ama kas altı istemiyordum o yüzden özellikle Tuğrul bey'i istemiştim. Sizden fikir alabilirsem çok sevinirim. Nasıl geçti, ağrınız varmıydı. Benim bir kızım var 3 yaşında ilgilenecek kimsem yok dolayısıyla hemen işime ve kızıma adapte olmalıyım. Bu arada fiyat nedir acaba. Çok geçmiş olsun ve sevgiler

Merhaba,
Ne kadar süre yattin acaba ne kadar süre sonra yürüyüşe başladın? 1 hafta yataktan cikamayanlar varmış da
merhaba
o kadar yorum arasından benimkini alıntılamak garip.
bir gece hastanede yattım onun harici 4. gün normaldim pazara gittim gezdim tozdum hiç ağrım olmadı. yürüyüş zaten ameliyattan 3 4 saat sonra yemek yedikten sonra yürüyebiliyorsun bir sorun yok çok basit ağrısız sızısızdı.

Garipbulman garip geldi sonuçta bişe paylasmissin ben de sordum buranin amacı bilgi alış verişi o kadar yorum arasında başkasına da denk gelebilirdi o kişide garip derdi galiba :)

Merhaba,
Ne kadar süre yattin acaba ne kadar süre sonra yürüyüşe başladın? 1 hafta yataktan cikamayanlar varmış da
Ameliyattan sonra birsüre dinlendiriyorlar,komposto ve çorba içiriyorlar. Sonra hastanede yürüyüşler başlıyor zaten. Bir gece hastanede kalıp gözetim altında olmak en güzeli,bazı doktorlar aynı gün çıkarıyor.
Eve geçildiğinde de yürüyüş yapıp hareket etmek önemli. Yürümede sıkıntı olmaz,hareketsiz kalmak kötü zaten. Yani bir hafta yataktan çıkmamak kendine yapılmış ceza olur
Yönteme göre daha ağır veya daha hafif geçirenler de var ama aslında yönteme göre degil,bünyeye göre bence.. Yani kimi insan kolay atlatır kimi zor. Biraz eğik durma problemi olabilir,gögüste baskı hissi,sırt Ağrı'ları gibi. Ama hepsi geçici sonuçta

Iyi günler. Ben de Hasan Fındıka göğüs büyütme amaliyatı olmak istiyorum. Ama beklemedeyim şimdilik. Yarıyıl tatilinde olmayı planlıyorum. Ben bu durumu ailem ya da herhangi biriyle paylaşmayı düşünmüyorum. Acaba tek başıma gidip olsam amaliyat, zorluk çeker miyim

Beraber gidelim :) hastanede 1 gece gozetimde kalmak mantıklı nolur nolmaz şiddetli ağrılar yaşanırsa müdahale edilir hemen

Hasan Fındıga Ameliyat olduysanız beni izlemeye alır mısınız?

selam.sizi izlemeye aldım. Albumunuz var mı aceba?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…