- Konu Sahibi secret-love
Sizi komplekslerinizle basbasa bırakıyorum
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Süper bulmuyorum fena digil falan ne demek bu kız için beynim almiyo daha süperi nasıl olabilir gercekten diyorum kızıyosunuz ama gercketen bazı arkadaslarımız başka gezegende yasiyo heralde
Gayet guzel ve orantili tabi begenilmeyecek bir yeri yok ama egri oturup dogru konusalim gercekten de dediginde haklisin. Ingiltere'de yasiyorum ilk geldigimde herkese cok begenerek hayran hayran bakiyordum (ozellikle de bebeklere, hepsi kartpostal gibiydiler sapsari saclar kocaman mavi gozler) ama gore gore simdi alistim zaten nufusun yarisi oyle senin de dedigin gibi. Burada kumrallarin sarisinlarin cogu sacini kestaneye boyuyor degisik ve guzel olmak icin, benim gorumcem de ayni seyi yapiyor hatta koyu kahveye boyuyor oysa sapsari cok guzel saclari var ben olsam asla boyamamahahaha zorla begenicez, illa begenicez yani? begenmezsek de kiskanciz. ahahaha yakininiz falan mi ne anlamadim ki. bence guzel bi kiz tamam yuz hatlari duzgun hos sevimli falan da. tipik avrupali tipi yani. dunya boyle sarisin renkli gozlu dugme burunlu kiz kayniyo. bence siradan.