• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama Harika bi renk <3

bir kutu loreal 5.0 ile o 5 parmak yeri kapatacak şekilde boya ve yıka ki renk senin saçınla örtüşür kadife gibi..saçların kirli olsun boyamadan ama jöleli vs falan olmasın..
ertesi gün loreal 6.0 ,ile diğer kalan yerleri boya 2 kutu 6 olacak..marka loreal olsun birbirini tamamlaması için..saçların buna göre çok iyi olacak emin ol...birde buğdaylara kendimdende biliyorum küllüler gitmiyor..

Çoook ama çok teşekkür ediyorum ilgilendiğiniz için :16: Sorularımla bunalttıysam özür diliyorum :) Hemen not ettim gerçekten daha iyi bi hale bürüneceğimden eminim ben... Yaptığımda size saçlarımı çekip yollarım :)

Çoook ama çok teşekkür ediyorum ilgilendiğiniz için :16: Sorularımla bunalttıysam özür diliyorum :) Hemen not ettim gerçekten daha iyi bi hale bürüneceğimden eminim ben... Yaptığımda size saçlarımı çekip yollarım :)

estağfurullah canım..iyi olacak emin ol..

Mrb hazır konu açılmışken bende sormak istedim
Bende saçlarımı sırasıyla açık küllü, koyu küllü ve son olarak kumrala boyadım loreal le ama turunculuk oldu güneşte çok acayip duruyor bunu hangi renkle yok edebilirim??
Aslında istediğim renk koyu ışıkta güneşte hafif sarı parlayan bi renk ama bu turunculuktan kurtulmak için her rengi yapabilirim şu an açık koyu fark etmez
Kendi saçımı uzatıp kurtalayım diyorum ama oda 1-2 yılı bulur bide açıklı koyulu hoşdurmuyor :50:

Merhabalar :) Bana önerdiğiniz 5 ve 6 numaralı loreal boyaları almaya gitim fakat kutusu 18 liraydi 3 kutu almam gerekti çok pahalı geldi alamadım, malum öğrenci bütçesi :( Daha uygun fiyatlı aynı tonda boyalar önerebilir misiniz?

canım koleston yüp boya alabilirsin 7 buçuk lira falandır tanesi yanında oksidasyon suyunuda veriyorlar..ve kaliteli..

Mrb hazır konu açılmışken bende sormak istedim
Bende saçlarımı sırasıyla açık küllü, koyu küllü ve son olarak kumrala boyadım loreal le ama turunculuk oldu güneşte çok acayip duruyor bunu hangi renkle yok edebilirim??
Aslında istediğim renk koyu ışıkta güneşte hafif sarı parlayan bi renk ama bu turunculuktan kurtulmak için her rengi yapabilirim şu an açık koyu fark etmez
Kendi saçımı uzatıp kurtalayım diyorum ama oda 1-2 yılı bulur bide açıklı koyulu hoşdurmuyor :50:

canım neden kumrallara boyadın kzıl tonları falanmı vardı en altta..

canım neden kumrallara boyadın kzıl tonları falanmı vardı en altta..

Evet kızıllık vardı bi kaç kez kahve tonlarına boyamıştım onlardan kaynaklı kızıllık oluştu saçımda sonra araştırdım küllü renkler kızıllığı alır dediler bende boyadım kızıllık geçtim eme şimdide turunculuk oluştu şimdide bundan kurtulmaya çalışıyorum :(

Back