Saç Rengi ve Saç Boyama Harika bi renk <3

arkadaşım keşke boyamasaydın boya akınca yine kızıllık çıkar ortaya kızıllık istemiyorsan saçını açmalısın..ama yok fark etmez diyorsan boya..loreal 6 ya...

arkadaşım keşke boyamasaydın boya akınca yine kızıllık çıkar ortaya kızıllık istemiyorsan saçını açmalısın..ama yok fark etmez diyorsan boya..loreal 6 ya...

Ben saçımı siyahtan açtım, kızıl kahveye kadar açıldı sadece Mecburen üzerine o tonlarda bi renk vurmak zorunda kaldık. Tekrar açmaya hiç cesaretim yok, saçım hiç zarar görmedi açıcıdan aslında, belimde olan saçlarım yine belimde ama bi daha açarsam yıpranır diye korkuyorum...
Saçlarımda renk farklılıkları var üstler açıldıkça açılıyor altlar daha koyu falan, şimdilik onları eşitleyip daha sonra açsam nasıl olur sizce? Açıcıyı vuralı daha 1,5 ay oldu çünkü...

Son düzenleme:

kızıl olan kısım uçlarda bir parmak kadar falansa kestir derim..zaten böyle işlem görmüş saç zaman içinde az az kesilerek düzelir..gerçek renginiz diplerdek, boyayı görünce açılıyor bir iki ton.. boyda boyalı kısımlar açılmıyor sabit sadece boyayı yiyor..

Yok malesef sadece en uçlarda değil, şöyle düşünün diplerden 5 parmak açık renk, sonrası belime kadar bi kaç ton koyusu, içinde kızıllık çook nadir turunculuk var... Aslında kızılı da yakıştırırlar bana açık buğday tenliyim ama tekrar kızıl ya da siyah olmak istemiyorum. Siz bana renk farklılıklarını giderecek, diplere apaçık girmeyecek sıcak canlı bi kahve tonu önerir misiniz? İçinde kızıllık olsa da olur sanırım razı olmalıyım ona da artık

canım iyi açılmamış senin saç merak ettim kaç kutu ile açtınız..ve boyadınız sonrasında..

ben açık buğday tenliyim..profilime tıklarsanız orada resmim var..5.30..6.30 arasında gidip geliyorum...30 rakamı altın pırıltılar yani dore demek..

canım iyi açılmamış senin saç merak ettim kaç kutu ile açtınız..ve boyadınız sonrasında..

3 kutu palette yoğun açıcı denedik 45 dk falan durdu saçımda ama açılmadı hiç, açıcıları ben almıştım ama kuaföre götürmüştüm sonrasında da kuaför oryalle yaklaşık 4 saat uğraşarak o renge zor getirebildi... Açıcı sonrası ilk yaptığı boyayla da saçlarım fotoğraftaki gibi oldu... Aktı gitti hemen iğrenç renk karmaşasına dönüştü 1 ay sonra da koyu kumral+küllü kumralla ikinci fotoğraftaki renge getirebildim... Son hali de o zaten...

Eklentiler

• $1.jpg
    25 KB · Görüntüleme: 62
  • $050520141311.jpg
    36,5 KB · Görüntüleme: 53
böyle saçlarım olsaydı açıcı asla sürmezdim ama nerde

düz renklerden gitmek gerekecek,küllü yansıma var saçınızda evet..sonu...3..30...35...olan renkler yeşerme yapacak çünki kızıl yansımalar küllü ile birleşirse yemyeşıl yansımalar olur..

düz renklerden gitmek gerekecek,küllü yansıma var saçınızda evet..sonu...3..30...35...olan renkler yeşerme yapacak çünki kızıl yansımalar küllü ile birleşirse yemyeşıl yansımalar olur..

Bi de yeşil renk eklemeyeyim saçıma :) Ne yapmalıyım sizce? Aslında akmasını beklemek en güzeli olabilir ama üniversite öğrencisiyim ve okula dipleri apaçık kumral uçları koyu kumral saçlarla giderken herkes bana bakıyor gibi hissediyorum (

bir kutu loreal 5.0 ile o 5 parmak yeri kapatacak şekilde boya ve yıka ki renk senin saçınla örtüşür kadife gibi..saçların kirli olsun boyamadan ama jöleli vs falan olmasın..
ertesi gün loreal 6.0 ,ile diğer kalan yerleri boya 2 kutu 6 olacak..marka loreal olsun birbirini tamamlaması için..saçların buna göre çok iyi olacak emin ol...birde buğdaylara kendimdende biliyorum küllüler gitmiyor..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…