Haremlik selamlık uygulaması yüzünden öğretmenler semineri terk etti

erkeklerin kadın olmayan ortamlarda bi müddet sonra ters evrim geçirdiğini düşünmekteyim.küfür edio olabilir ondan cok yakınırlar mesela ,ayagını masaya uzatabiliodur ne bilim baska napcak ki anlamadım.değişik gereksinmeler bunlar tabi.cinsiyetci yaklaşımı olmayanların da bir tür hastalığı olabilir,arastırılmalı bence

Ben şaşırmıyorum artık.Eğitim ve yönetim kadrolarını öyle bir değiştirdiler ki başka türlüsü beklenemezdi.
Bu kadar gerici zihniyetler yönetimde olursa alacakları kararlar kendilerine göre olacaktır.
Bugün seminer ayrı,yarın eğitim ayrı...Bugün dans gösterisi uygunsuz,yarın spor karşılaşması...
Ayrı oturmayı isteyen öğretmenler yarın kadın/erkek var diye sınıfa da girmez artık.
Semineri terk eden öğretmenleri tebrik ediyorum.Fakat 3-5 yıla bu görüşte öğretmen kalmayacak maalesef.

Keske gelse.ben sadece bayanlarin oldugu yerde calismak isteme ozgurlugune sahip olmam lazim.bunun icin bir adim atilirsa cani gonulden desteklerim.ne varki bunda sende istiyosan git erkeklerle calis buda senin ozgurlugun.
seriatın oldugu yerlerde yasamayı dusundunuz mu hic arzu ettiginiz hayat oylemi..erkekler tarafından geri planda bırakıldıgınız bir hayatmı hayaliniz..suan interneti kullanmanız bile biliyorsunuzki o kesime gore gunah ve yapmamalısınız sizin fikirleriniz olamaz cunku siz bir kadınsınız..birde calısmaktan bahsediyorsunuz evinizde oturup cocuk bakmalısınız keske gelse dediginiz seriat olursa

Doğru düzgün bir açıklama yok ki haberde. Belki de niyet hakemlik selamlik olmasi değildir. Çünkü bu seminerler gayet gereksiz oldugu icin bazi okulların ogretmenlere bir gun sabahcilar bir gun oglenciler gelsin dediğini duyuyoruz rahat gecsin diye. E liseler genelde tekli öğretim oluyor, sabahci oglenci olmuyor doğal olarak. Ondan dolayı bir gün bayanlar bir gün erkekler denilmis olabilir. Bu amaçla yaptıysa iyiymis. Ama degilse bilemem tabi.

Yoksa okulda erkek öğretmen var diye rahatsız olunmasi cok saçma tabiki. Istemeyen muhabbete girmez olur biter.

dün bilet almak için bir yazıhanede idim...ilgili kişi başı örtülü bir bayandı...yazıhaneye babam kız kardeşim ve kızım la birlikte girdik....bayan öyle sinirli idi ki....sanki o işi yapmak istemiyormuş gibiydi....diliyle döver gibi konuşma tarzı vardı...işini yapmak zorunda ve öfkeli gibi...nedense;erkeklere bilet kesmek istemiyormuş hissi uyandı bende....
bilemiyorum...belki bana öy le geldi.sanki kadın orada hem olsundu hem olmasındı...tavrından hiç hoşlanmadım....

o değil de ben de her tip kadınla aynı yerde çalışmak istemiyorum, aynı toplu taşımaya binmek istemiyorum o konuda ne yapucuh?

Dün birine posta koydum arabayı eşimin üstüne sürmeye çalıştı ohaaa yavaş git dedim,hatun kişi de ralli yapıyorum didiii yakalasaydım varyaaa bitmiştiii ukelaaa nolcakkkkk

Keske gelse.ben sadece bayanlarin oldugu yerde calismak isteme ozgurlugune sahip olmam lazim.bunun icin bir adim atilirsa cani gonulden desteklerim.ne varki bunda sende istiyosan git erkeklerle calis buda senin ozgurlugun.

Öyle yerler var ki çalışabilirsin. Sırf sen o tip bi yerde çalışıcan diye biye şeriat niye gelsin. Muhafazakar kesime ait hemen hemen bütün iş yerleri bu şekilde çalışıyor. Okullar var. Restoranlar var mutfağında sadece kadınlar çalışan. Şeriat gelirse sen belki kadınlara özel bir hastanede çalışacaksın özgürce. Ama eşim doğum yaptığımda beni göremeyecek veya karma hastanede yatarsam bana kötü gözle bakılacak her an tacizle burun buruna gelicem.

Yaptıkları sacma olmuş ama yorumlarin bazilari daha da sacma geldi.

Şeriati kadınin arka plana atılması diye tabir edenler var acaba hic acip meal okudular mi? Islamiyetin kadina ne kadar deger verdiğini bilmiyor gibiler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…