Ben her zaman anlarim zaten.. Oyle bir dunya vardi aslinda: Amazonlar.. Ama ormanda yasiyorlardi, o ayri..
erkeklerin kadın olmayan ortamlarda bi müddet sonra ters evrim geçirdiğini düşünmekteyim.küfür edio olabilir ondan cok yakınırlar mesela ,ayagını masaya uzatabiliodur ne bilim baska napcak ki anlamadım.değişik gereksinmeler bunlar tabi.cinsiyetci yaklaşımı olmayanların da bir tür hastalığı olabilir,arastırılmalı benceBir arkadaşımın nişanlısı belediyeye ait bilgi evlerinde öğretmen. Kadın ve erkek hocaların etkinlikleri ve öğretmen odaları ayrıymış. Ben duyduğumda çok şaşırmıştım çocuk bence böyle gayet iyi, çok rahatım diye savunmuştu epey.
seriatın oldugu yerlerde yasamayı dusundunuz mu hic arzu ettiginiz hayat oylemi..erkekler tarafından geri planda bırakıldıgınız bir hayatmı hayaliniz..suan interneti kullanmanız bile biliyorsunuzki o kesime gore gunah ve yapmamalısınız sizin fikirleriniz olamaz cunku siz bir kadınsınız..birde calısmaktan bahsediyorsunuz evinizde oturup cocuk bakmalısınız keske gelse dediginiz seriat olursaKeske gelse.ben sadece bayanlarin oldugu yerde calismak isteme ozgurlugune sahip olmam lazim.bunun icin bir adim atilirsa cani gonulden desteklerim.ne varki bunda sende istiyosan git erkeklerle calis buda senin ozgurlugun.
Ama onlarda yarı cıbıl geziyorlar bildiğim kadarıylanBen her zaman anlarim zaten.. Oyle bir dunya vardi aslinda: Amazonlar.. Ama ormanda yasiyorlardi, o ayri..
O değil de hala kadınlar çalışıyor mu? Otursunlar evlerinde cix cix cixnasıl yani kadınlı erkekli seminer mi almak istiyorlar
Ben de sirf kadinlarin calistigi isyeri, kadinlarin bindigi otobus-tren-ucak-vapur, kadinlara demir perde ile ayrilmis yollar, sokaklar, o perdelerin arasindan gecip ozgurce! ulasabilecegim kadinlara ait marketler, bakkallar, hastaneler, okullar, fabrikalar, restoranlar, pazarlar, beyaz esyacilar, her turden tamirciler, mobilyacilar, hamallar, elektrik-su odeme giseleri, bankalar, postaneler olsun, erkek sinek bile gormeden ozgurce yasayip gidebilecegim bir dunya olsun istiyorum. O dunyada balkonlar olmasin, camli pencereler olmasin, hic bir erkegin beni gorme tehlikesi bile olmasin istiyorum. Sapina kadar ozgurluk! istiyorum. cok sey mi istiyorum?
Tövbe deyin, erkek de neymiş?Vhallahi biz kadinlar cok kasiniyoruz
hic uslu degiliz
irkek istiyoruz illa
o değil de ben de her tip kadınla aynı yerde çalışmak istemiyorum, aynı toplu taşımaya binmek istemiyorum o konuda ne yapucuh?
Keske gelse.ben sadece bayanlarin oldugu yerde calismak isteme ozgurlugune sahip olmam lazim.bunun icin bir adim atilirsa cani gonulden desteklerim.ne varki bunda sende istiyosan git erkeklerle calis buda senin ozgurlugun.
Keske gelse.ben sadece bayanlarin oldugu yerde calismak isteme ozgurlugune sahip olmam lazim.bunun icin bir adim atilirsa cani gonulden desteklerim.ne varki bunda sende istiyosan git erkeklerle calis buda senin ozgurlugun.
Sonra napicüğük bizim libidolarıTövbe deyin, erkek de neymiş?
Ben erkeğe karşıyım şahsen.
Keşke erkekler tamamen yasaklansa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?