Batının ahlaksızlığı işte hep bunlarnasıl yani kadınlı erkekli seminer mi almak istiyorlar
Iste yavas yavas ayni siralarda okumalarina birlikte kep giymelerine ayni okulda çalışmalarına da engel koyacak zihniyet bu.Aynı okulda meslektaş olarak çalış, aynı amaç için senelerce aynı sıralarda dirsek çürüt, birlikte kep giy, birlikte diploma al, birlikte KPSS'ye gir ama seminerde kadın erkek ayrımına maruz kal, Onur kırıcı, bu hareket kadına mı yoksa erkeğe mi hakaret orası da ayrı tartışılır.
Yanacaklar Cehennemde Haberleri Yokkkkkkkkkkknasıl yani kadınlı erkekli seminer mi almak istiyorlar
Önceden bu tarz düşüncelerini dile getiren arkadaşlarıma " Yaaaa sacmalamayin bişey olmaz yok daha neler diyordum"Iste yavas yavas ayni siralarda okumalarina birlikte kep giymelerine ayni okulda çalışmalarına da engel koyacak zihniyet bu.
Olmaz demeyelim olmaz denilen neler neler oldu bu memlekette
Eee nolmuşş? Bir gün kadınları bir gün erkekleri seminere çağırdılar diye şeriat mi gelmiş? Yoksa kadınlar erkeklerle aynı ortamda olamadık diye kendini kötü mü hissetmiş? Veya tam tersi erkekler? Bu kadar basit bişeyi bile büyütmekte üstümüze yok.
Kedinin ne suçu varAmma hizli almislar batinin ahlaksizligini
Bu ulkede bir konumuzda cinsiyet ustune olmasa kedimi kesecem..
Kedinin ne suçu var
Bende kendimi okudum kedim okusaydık ortalık karısırdıAmma hizli almislar batinin ahlaksizligini
Bu ulkede bir konumuzda cinsiyet ustune olmasa kedimi kesecem..
İşte aradağım parlak fikirBence okullarda bir gun kadin ogretmenler ders versin bir gun erkek.. hatta bence okullarda sadece erkek ogretmenler erkek ogrencilere ders versin, kadinlar evlerinde otursun.. ne var yani bence o da olumlu..
Bende kendimi okudum kedim okusaydık ortalık karısırdı
İşte aradağım parlak fikirbak ampül yandi kafanda
Eee nolmuşş? Bir gün kadınları bir gün erkekleri seminere çağırdılar diye şeriat mi gelmiş? Yoksa kadınlar erkeklerle aynı ortamda olamadık diye kendini kötü mü hissetmiş? Veya tam tersi erkekler? Bu kadar basit bişeyi bile büyütmekte üstümüze yok.
TirbiyisizEvet ortamda erkek olmazsa oturamıyorum ben kötü hissediyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?