HAREKETE GEÇEMEMEK

tatlfndk

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
16 Aralık 2024
13
11
Merhaba hanımlar..
Benim kendi hayatımı toparlamam gerekiyor ama yapmak istediğim şeyleri erteliyorum, aslında bilinçli bir erteleme değil benimki..Bu ertelemelerimin sebebi hayal kırıklıklarım,çok büyük hayal kırıklıklarına uğradım geçmişte, güvenim kalmadı sanırım hayata karşı biraz bu yüzden erteliyorum. Bir de ben çokça başarısız oldum yapmak istediğim şeylerde aşk,iş aklınıza ne gelirse...Biraz da bu yüzden erteliyorum sanki hiçbir şey düzelmeyecekmiş gibi geliyor çünkü.
Neler yapabilirim sizce? En başta kilo problemim var kendime uygun bir diyet buldum ama bir türlü istikrarlı bir şekilde başlayamadım En ufak bir sorun motivasyonumu etkiliyor duygusal olarak yemeye başlıyorum. Böyle olunca hayatımı toparlayamıyorumm. En önemli sorunum şuan kilo vermek
ama tam olarak baslayamıyorum diyete hep erteliyorum.. Birde işe baslamam gerek bir süredir evden çalışıyorum maddi açıdan ciddi bir sıkıntım yok idare edebiliyorum ama düzenli bir işim olursa cok iyi olur.Ama bunun için bir adım atamıyorum çünkü bu konuda çok üstüme gelindi zamanında...Şuan üstü kapandı unutuldu sanki ama şimdi adım atarsam o konular tekrar açılacak tekrar basım ağrıyacak..Birde ya yine başarısız olursam bundan korkuyorum..
Nasıl disiplinli istikrarlı olunur bunu merak ediyorum sanırım inanmak gerekiyor başaracağına.. Bunu nasıl yapacağım?

Son düzenleme:
Başarısız olmaktan korkmayın. İstikrarlı olmanın sırrı da motivasyon büyüsüne aldanmamak bence. Her ne kadar harekete geçmekte etkili olsa da aslında istikrarı sağlayan şey motivasyonu beklemeden de bir şeyler yapabilmek gibi geliyor bana. Hiç kimseye her şey için her an motivasyon gelmiyor. 🤷

Diyet konusunda da kendinizi bir anda aşırı sınırlamayacak adımlarla başlamanız iyi olabilir. Böylece stres olmazsınız. Her şey gönlünüzce olsun 🌸

Başarısız olmaktan korkmayın. İstikrarlı olmanın sırrı da motivasyon büyüsüne aldanmamak bence. Her ne kadar harekete geçmekte etkili olsa da aslında istikrarı sağlayan şey motivasyonu beklemeden de bir şeyler yapabilmek gibi geliyor bana. Hiç kimseye her şey için her an motivasyon gelmiyor. 🤷

Diyet konusunda da kendinizi bir anda aşırı sınırlamayacak adımlarla başlamanız iyi olabilir. Böylece stres olmazsınız. Her şey gönlünüzce olsun 🌸
Evet haklısınız motive olmayı beklemeden birseyler yapmalı belki de..
Çok teşekkür ederim inşaallah 🌸

X