harcamayıp biriktirmek mi hevesini almak mı?

işte kazanılan para yine işte şık olma zorunlulugu yuzunden şıklığa gidiyor. ne kadar az harcarsan kardasın:)))

Ya aynen bu parayı gene iş için harcıyorum diyorum sinir oluyorum :) Bir takım, bir deri ayakkabı deri çanta zaten pahalı şeyler, keşke kot tişörtle gidebileceğim bir işim olsaydı.

Aynen ben de dengede tutmaktan yanayım, ama birikim kısmı artık biraz daha fazla olsun istiyorum ki hem gezeyim hem biriktirebileyim ufak da olsa.

Hiç birikim yapmıyor değilim yapıyorum ama kıyafeti artık az öz almak istiyorum. Aldıklarım eskimeden vermek zorunda kalmamak istiyorum.

Pahalı markalı şeyleri anca çok düşeş bulursam alırım, indirimi takip ederim, zaten annem terzi idi kumaş kalite bilgim var, atıyorum yün takım, ipek gömlek vs çok indirimli ve klasik kullanışlı modeller ise alıyorum artık, moda kıvır zıvır şeyler almıyorum. Fakat haftaiçi aşırı klasik giyinmek durumundayım, haftasonuna hiç biri uymuyor mecburen iki farklı gardrop oluyor. Ama az öze dönmek istiyorum artık. Atıyorum kazak alırken kaşmir almak zaten yıllarca giyiliyor gibi gibi...

Hahaha yaaa simdi surda hazir giyim konulu makale yazmayam. Adamina gore kumas uretiyor Turkiye. Ipligi elyafi her seyi en bastan belirleniyor. Konuyu okumadim ama hangi markalardan muzdaribiz su an bilemiyorum bakacam yukarilara

Okudum geldim cevabim sadece belirli markalardan gerekiyorsa yilda iki tane almak ve kiytirik markalarin magazalarina bile girmemek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…