hap sonrası minik mucizelerimizi bekliyoruz

Merhaba canım sen olmayınca bu topik cok sessiz bu ayı esimle iyi değerlendirdik yumurtlamadan bir gun once ve sonrası oldu bilmiyorum benim baya bir var Regle dün de dogum günümdu annem bana vav harfinde kolye almış bir anlamı da anne karnındaki ceninmis onu takiyorum bebis olmasa da onunla su an teselliyim sen nasilsin nasil gidiyor

Hepinizden hayirli haberler bekliyoruz ozaman insallah kizlar :)) hava cok sicak ben kendimi eve kapattim
Özellikle saat 10-16.00 arası dışarı cikilmamasi gerekiyor canim bir de mutlaka güneş kremi gerekiyormus cilt lekelerini onlemek icin bu donemler daha hasas biliyorsun

selam canım. bende uzun zamandır takılmıyordum buraya. biraz uzak kalmak istedim ancak çok da birşey değişmedi çünkü kafaya takmaya devam ettim. geçen hafta reglimin 2. günü doktora gittim alttan muane etti ve herşey normal dedi. eşimin de muane olmasını istedi ama eşim kabul etmedi. daha sonra doktor bana klomen verdi. dün bitti ve bugün kontrole gidecem. eşime dedim ben bu ay bu ilacı kullanacam ama eğer olmazsa sen doktora gideceksin. yok eğer gitmezsen bende tedavi olmayacam sende unut artık bebeği

Özellikle saat 10-16.00 arası dışarı cikilmamasi gerekiyor canim bir de mutlaka güneş kremi gerekiyormus cilt lekelerini onlemek icin bu donemler daha hasas biliyorsun

Ben tesettürlüyüm canim o yuzden pek sorun olmuyoda dahada sicak oluyo tansiyonum cok dusuyo cikiyosmda 8 den sonra anca yoksa dayanamam

Ben tesettürlüyüm canim o yuzden pek sorun olmuyoda dahada sicak oluyo tansiyonum cok dusuyo cikiyosmda 8 den sonra anca yoksa dayanamam
Anladım canım yaz ayları zor gercekten olsun bebisler icin deger zaten bir iki haftaya daha da serinler bunlar en sıcak zamanları :) bebis ne alemde cinsiyeti burda olsan öğrenirdin sende ilk kız demiştim ama şimdi erkek hissediyorum karnın sivri mı

Evet canim :) benim karnim cikmiyo ya cok az var sivri felan dicek kadar birsey yok yani canim :) bende erkek hissediyorummm :)

Cok sevindim kuzum gecms dogumgunun kutlu olsun ozaman insallah bu yasinda sana hayirli saglikli bir evlat nasip olur :) benim de bu ay yogun gecti bisiklet turlari misafirler vs derken adetime 3 gun kaldi ve cok korkuyorm gecen ay deli gibi sancim oldub2 apranax ve acilde 1 igne yaptirsm ama gecmedi sicakta klomada yatmaktan usutuyorm sanirm bende adet olursam esim doktora gitcek sonunda benden usandi :)

Canm ben de tedavi gormek istemistm ama korktum cnku yumurtlamam normal klomen kist yapiyor ekstra yumurta olusuyor ve catlamazsa eger koste donusuyor diye korktum bi iki ay daha sabbrettim esimi ikna ettm sonunda smdi hastane arastrmasi yapiyoruz bak esine sunu soyle ikimizde gidelim icimiz rahatlasn de senim isin cok daha kolay sadece sperm vericeksn de ama ben rahim filmi vs cekilcem ve bu daha zor bi islem ayrica kadinda problem oldugunda cozumu daha kisa suruyo ama erkek infertilitesi en az 6 ayda tedavi ediliyor 1 sene 2 seneye kadar surebiliyor belki de hicbisey yok ama varsa da neden erkenden tedavimize baslamayalim ki de ben esime bunlari soyledm en sonunda ikna oldu cok skur

Evet canim :) benim karnim cikmiyo ya cok az var sivri felan dicek kadar birsey yok yani canim :) bende erkek hissediyorummm :)
Ne guzel ya okadar bisiklet suruyorm 5 aylk hamile gobegi var bende suan hic gobegm cikmazdi benm ama sicaktan surekli mesrubata falan dadaniyorm seker ve karbonhidrat direk gobek yapiyo smdi yine diyet yapiyorm kuzm lutfen hamileym diye cok yeme ozellikle seker hamur isi bebisine yazk etme hemde saglkli beslenirsen normal dogum sansin artar :)

Canim uzulme veririz kilolari insallah yok canim ya benim hic istahim yok zorla yiyorum 2 hafta rahatsizlanmistim 5 kilo vermistim öylede kaldim kilo almadim daha öyle hamileyim diyip saldirmiyorum dikkat ediyorum canim :) zaten kabizlik sorunum var öldürüyo benii cok rahatsiz oluyorum ben

haklısın canım. ben bunları konuştum zaten eşimle artık müsait olduğu bi zaman da yaptıracak oda tahlil. canım benim yumurtalıklarım ağır çalışıyormuş. çok geç çatlama oluyormuş ondan verdi desteklemek için. zaten kist olmasın diye gerekirse çatlatma iğnesi yapacakmış. inş bi problem olmaz ve inş bu ay tedavi son olur bebişimize kavuşuruz

Teşekkürler canım benim :) gitsinler bir gorunsunler ben de bu gun gidecegim kontrole sagli sollu yumurtalikta kasik agrim var yumurtalar catlamadi mi acaba? Bir baksın doktor yeni ogrendim sebepsiz infertilitede luf sendromu oluyormus hormonlar hersey normal oluyormus ve ancak yumurta takibinde anlasiliyormus

Teşekkürler canım benim :) gitsinler bir gorunsunler ben de bu gun gidecegim kontrole sagli sollu yumurtalikta kasik agrim var yumurtalar catlamadi mi acaba? Bir baksın doktor yeni ogrendim sebepsiz infertilitede luf sendromu oluyormus hormonlar hersey normal oluyormus ve ancak yumurta takibinde anlasiliyormus

günaydın kızlar nasılsınız. ben dün çatlatma iğnesi yaptırdım canım çok yandı ve hala yanıyor dua edin bu emeklerim boşa gitmesin inş

günaydın kızlar nasılsınız. ben dün çatlatma iğnesi yaptırdım canım çok yandı ve hala yanıyor dua edin bu emeklerim boşa gitmesin inş
canım inş bu sefer bebişin sana tutunur bunu tüm anne adayları için istiyorum bekledikçe çok zor oluyor biliyorum

Slm kizlar bi sorum olucak ozellikle hap kullandiginiz icin tecrubenize dayanarak soruyorum evlendigden beri hic korunma amaciyla hap aadim ama gecen ay kist cikti doktor desplet verdi 21 gun kullandim 4 gun sonra adet oldum...bakti kist kucuus ama yok olmamis dedi yasmin verdi adetin 5.gunu basladim 3 gun kullandim sonra bazi sebeplerden biraktim...sogana basladim adet bitince 1 gun sonra...cumartesi bitmisti bugun yani 3 gun sonra yine basladi bu hapi biraktigim icin mi oldu yoksa sogandan mi anlamadim bir ay kullansam da hap adet dengemi bozarmi duzenli adet oluyodum korkuyorum yumurtlama dengemde bozulcak diye...yardimci olurmusunuz

Canım sanırım hapı Yarıda bırakmışsın içmeyi. Tahminimce ondan tekrar adet olmuşsundur. Dkh ların öyle bir etkisi var. Bırakır bırakmaz 4-5 gün sonra adet olursun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…