• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

hap sonrası minik mucizelerimizi bekliyoruz

Ay inşallah güzel sonuçlar alırız burdan doktorun fazla bekletmemiş seni ne güzel ben hangisine gitsem aynı cevabı alıyorum 30 yaşımdan önce de bu çocuk olayı halletmek ve bitirmek istiyorum benim bu ay iki yumurtalığımda da ağrı vardı lh arttı sonra çizgi silikleşti ateş basması salgının beyazlaşması gibi bütün yumurtlama belirtilerini yaşadım ancak yine aynı şekilde yumurtalıklarım ara ara sızladı doktora gideyim dedim kist mi oldu diye iki yumurtalıkta da iki küçük olgunlaşmamış yumurta var. Sebebini sordum bir sey de diyemedi normal bir görüntü bu dedi doktor. Ben de bu ay yumurtlamadım mı diye düşünüyorum. Ama tüm belirtileri de yaşadım. Reglime de 2-3 gün var. Hiçbir gebelik belirtim de yok. Aslında ultrasonla takip edilmesi lazımdı. Bilemiyorum.
Aynen canim ultrasonla bakmasi lazimdi. Ben o yum belirtilerini yasamadim. Yani kasiklarimda agri oluyor ama o beyaz akinti hic olmadi. Bugun sag kasigim cok fena agriyor galiba bugun catladi diye dusunuyorum. Ins sonuc aliriz. Bende yasim fazla ilerlemeden olsun istiyorum. Sende istersen baska bi doktora git durumu anlat. Benim ilk gittigim doktor hic bakmadi alttan ultrasonla ve tedavi falan da baslamadi. O zaman baslasaydi Allah bilir tabi ama dogumuma az kalmisti simdi :(

Aynen canim ultrasonla bakmasi lazimdi. Ben o yum belirtilerini yasamadim. Yani kasiklarimda agri oluyor ama o beyaz akinti hic olmadi. Bugun sag kasigim cok fena agriyor galiba bugun catladi diye dusunuyorum. Ins sonuc aliriz. Bende yasim fazla ilerlemeden olsun istiyorum. Sende istersen baska bi doktora git durumu anlat. Benim ilk gittigim doktor hic bakmadi alttan ultrasonla ve tedavi falan da baslamadi. O zaman baslasaydi Allah bilir tabi ama dogumuma az kalmisti simdi :KK43:
Aynen canım oyle yapacağız artık siz de bu günleri iyi değerlendirin gun asırı çalısmalara devam:KK23::KK60::cool:

Kızlar epeydir yazamadım uzun uzun :) Bebek de ben de iyiyiz çok şükür. Artık tekmeler epey kuvvetli her seferinde heyecanla eşimin elini çekiştirip koyuyorum ama dışarıdan çok hafif hissediliyor henüz :KK200: Ayrıntılı ultrasondaki resmini eşime çok benzetmiştik ama bu kontrolde doktor burnu sana benziyor dedi:21: Haftaya şeker yüklemesi yapılacak canan teyzecim kızmazsa yaptırıcaz:KK45:

Kızlar epeydir yazamadım uzun uzun :) Bebek de ben de iyiyiz çok şükür. Artık tekmeler epey kuvvetli her seferinde heyecanla eşimin elini çekiştirip koyuyorum ama dışarıdan çok hafif hissediliyor henüz :KK200: Ayrıntılı ultrasondaki resmini eşime çok benzetmiştik ama bu kontrolde doktor burnu sana benziyor dedi:21: Haftaya şeker yüklemesi yapılacak canan teyzecim kızmazsa yaptırıcaz:KK45:

Masallah canim sen nezaman hissetmeye basladin:)) birazcik sana biraz babaya brnzesin ne güzeel:))

Kizlar ben aranizdan ayrilmaya karar verdim cok uzgunum daha once de bir iki yeltenmistim ama bu kez kararliym bu saatten sonra bebegimin olcagini sanmiyorum artik butun umutlarim herseyim bitti tukendi bu umutsuzluk benden degil esimden kaynaklaniyo daha dogrusu ben bebek istemeye basladigimdan beri daha stresli olmadikca daha da stresleniyo ve cinsellik vs bana yaklasmiyo
Hepiniz saglicakla kalin Rabbim kucaklarinizi bos birakmasin

Kizlar ben aranizdan ayrilmaya karar verdim cok uzgunum daha once de bir iki yeltenmistim ama bu kez kararliym bu saatten sonra bebegimin olcagini sanmiyorum artik butun umutlarim herseyim bitti tukendi bu umutsuzluk benden degil esimden kaynaklaniyo daha dogrusu ben bebek istemeye basladigimdan beri daha stresli olmadikca daha da stresleniyo ve cinsellik vs bana yaklasmiyo
Hepiniz saglicakla kalin Rabbim kucaklarinizi bos birakmasin

Hakkinda hayirlisi olsun insallah eger böyle daha iyi olcaksan nediyelim canim kendine iiyi bak üzüldümm rabbim gönlüne göre versiin insallah ..

Kizlar siz nasilsiniz ?
Iyiyim canım eskisi gibi forumu takip edemedim hayırlı olsun kızın olacağı için cok sevindim ben de ilk cocugumun kız olmasını isterim ama basta sağlık onemli sen nasılsın? Henüz bir gelismem yok maalesef.. Cok da dert etmiyorum bu arada esimin tayini oldu :) sen nasılsın? Bu arada akdnz07 akdnz07 bebek haberi ile en kisa surede buraya donecegini umuyorum gamzeli- gamzeli- senin durumunu da merak ediyorum açıkçası; )

Iyiyim canım eskisi gibi forumu takip edemedim hayırlı olsun kızın olacağı için cok sevindim ben de ilk cocugumun kız olmasını isterim ama basta sağlık onemli sen nasılsın? Henüz bir gelismem yok maalesef.. Cok da dert etmiyorum bu arada esimin tayini oldu :) sen nasılsın? Bu arada akdnz07 akdnz07 bebek haberi ile en kisa surede buraya donecegini umuyorum gamzeli- gamzeli- senin durumunu da merak ediyorum açıkçası; )

Bende firsat buldukca anca canim sagol canim tabiki basta saglik iyiyim cok süükür ugrasiyoruz :) yaninami geliyo canim esin :)

Bende firsat buldukca anca canim sagol canim tabiki basta saglik iyiyim cok süükür ugrasiyoruz :) yaninami geliyo canim esin :)
Evet canım sonunda:) evlendigimizden beri ayriydik bu bende extra bir stres yapıyordu artik daha rahat olacagim

Cok sevindim senin adina canim özlem bitti yanii :)) uzak olmak zor canim neyseki atlatmissiniz o günleri :)
Aynen canım ya neyse ki bitti insan böyle zamanlarda anlıyor sevdiğinin kıymetini...senin hamileligin nasil gidiyor? Almanya da mısınız?

Back