- 29 Ocak 2015
- 730
- 859
- 53
- 36
Aynen canim ultrasonla bakmasi lazimdi. Ben o yum belirtilerini yasamadim. Yani kasiklarimda agri oluyor ama o beyaz akinti hic olmadi. Bugun sag kasigim cok fena agriyor galiba bugun catladi diye dusunuyorum. Ins sonuc aliriz. Bende yasim fazla ilerlemeden olsun istiyorum. Sende istersen baska bi doktora git durumu anlat. Benim ilk gittigim doktor hic bakmadi alttan ultrasonla ve tedavi falan da baslamadi. O zaman baslasaydi Allah bilir tabi ama dogumuma az kalmisti simdiAy inşallah güzel sonuçlar alırız burdan doktorun fazla bekletmemiş seni ne güzel ben hangisine gitsem aynı cevabı alıyorum 30 yaşımdan önce de bu çocuk olayı halletmek ve bitirmek istiyorum benim bu ay iki yumurtalığımda da ağrı vardı lh arttı sonra çizgi silikleşti ateş basması salgının beyazlaşması gibi bütün yumurtlama belirtilerini yaşadım ancak yine aynı şekilde yumurtalıklarım ara ara sızladı doktora gideyim dedim kist mi oldu diye iki yumurtalıkta da iki küçük olgunlaşmamış yumurta var. Sebebini sordum bir sey de diyemedi normal bir görüntü bu dedi doktor. Ben de bu ay yumurtlamadım mı diye düşünüyorum. Ama tüm belirtileri de yaşadım. Reglime de 2-3 gün var. Hiçbir gebelik belirtim de yok. Aslında ultrasonla takip edilmesi lazımdı. Bilemiyorum.