- 17 Mart 2015
- 992
- 582
- 88
- 30
Ben burada okuduklarimdan şunu anladım soğan kürü rahmin hazırlığı için incir kürü de yumurta için. Ikisi beraber yapiliyor mu o konuda bir fikrim yok acikcasi. Ama incirden sonuc alanlar var forumda
Ben ona değil o bana sürpriz yaptı aslındaTesti kenara koymuştum daha ben bakmadan o gördü. Benden önce o öğrenmiş oldu anlayacağınız
Inşallah canım ya en kısa zamanda senin de haberlerini alırız :) Kizlar bu arada ben yatayım artık gözlerim kapanıyorBen sogani hic sevmem ya allah affetsin icemem onu ben o yuzden inciri deniyim diyorum ben bide adayagi cayi okumustum ilk icnir kurnu deniyimde sonra ona gecerim insallah gerek kalmaz tabi
Inşallah canım ya en kısa zamanda senin de haberlerini alırız :) Kizlar bu arada ben yatayım artık gözlerim kapanıyor
Yarin adacayi yagi alcam kizlar cok etkiliymis
Adaçayı yağını ilk defa duydum. Ben de hayıt almıştım ama kullanamadım daha hiç.Yarin adacayi yagi alcam kizlar cok etkiliymis
Canim elma yagi da diyolar yokmu yaa netten siparis etsen ??
Ayy ben kesinlikle ilk once ogrenmeliyim esime cok guzel supriz yapma hayallerim var
Kocisle muhabete daldim kizlar koptum birazpinkpisces iyi geceler canim sorcaklarimi yazdiklarinizi okurken unutuyorum yaa
Hadi yanasil olmaz ki baska bi ismi mi var acaba , bide vicks de duydum burdan ayni etkiyi goruyomus hamile kalanlar da var bununla ama ben adacayi yagi bitkisel olddugu icin daha icim rahat kullanirim dedim.
Anaayazik ya benimki okadar hevesli degil simdi daha onceki yazdgm sebeplerden ve yani denemye basladgmiz icin ne guzel ya
Benim rahimagzimda kucucuk bi yara varmis doktor hamile kalmaya engel.olmaz dondurmaya gerek yok cok kucuk dedi ama bu elmayagi yakip kavurmasin beni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?