hap sonrası minik mucizelerimizi bekliyoruz

Ben burada okuduklarimdan şunu anladım soğan kürü rahmin hazırlığı için incir kürü de yumurta için. Ikisi beraber yapiliyor mu o konuda bir fikrim yok acikcasi. Ama incirden sonuc alanlar var forumda

Ben sogani hic sevmem ya allah affetsin icemem onu ben o yuzden inciri deniyim diyorum ben bide adayagi cayi okumustum ilk icnir kurnu deniyimde sonra ona gecerim insallah gerek kalmaz tabi

Ben sogani hic sevmem ya allah affetsin icemem onu ben o yuzden inciri deniyim diyorum ben bide adayagi cayi okumustum ilk icnir kurnu deniyimde sonra ona gecerim insallah gerek kalmaz tabi
Inşallah canım ya en kısa zamanda senin de haberlerini alırız :) Kizlar bu arada ben yatayım artık gözlerim kapanıyor

Ayy ben kesinlikle ilk once ogrenmeliyim esime cok guzel supriz yapma hayallerim var

Hadi ya nasil olmaz ki baska bi ismi mi var acaba , bide vicks de duydum burdan ayni etkiyi goruyomus hamile kalanlar da var bununla ama ben adacayi yagi bitkisel olddugu icin daha icim rahat kullanirim dedim.

Anaa yazik ya benimki okadar hevesli degil simdi daha onceki yazdgm sebeplerden ve yani denemye basladgmiz icin ne guzel ya

Hadi ya nasil olmaz ki baska bi ismi mi var acaba , bide vicks de duydum burdan ayni etkiyi goruyomus hamile kalanlar da var bununla ama ben adacayi yagi bitkisel olddugu icin daha icim rahat kullanirim dedim.

Evet adayagi cayini bende cok okudum o yuzden istiyodum ama yok malesef baktim ama yok turkiyeden gelenler var ama onlara desem anlarlarmi sence bebis icin istiyorum diye bilsinler istemiyorum

Benim rahimagzimda kucucuk bi yara varmis doktor hamile kalmaya engel.olmaz dondurmaya gerek yok cok kucuk dedi ama bu elmayagi yakip kavurmasin beni

Anaa yazik ya benimki okadar hevesli degil simdi daha onceki yazdgm sebeplerden ve yani denemye basladgmiz icin ne guzel ya

Biraz zaman gecsin görürsün senden hevesli olur benim esim cocuk delisi oldugu icin herseyi yapar :) ilk evlendigimiz günden beri istiyo keske dinleseymisim onu istemeye basladik bekliyodu tabi ama olur daha diyodu biraz zaman gecince basinin etini yemege baslar :)

Iiste bence hic durma baska bisey uydur soyleme kimseye kuzum bi rahasizligim var de bu cok iyi geliyomus falan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…