• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

hap sonrası minik mucizelerimizi bekliyoruz

Biraz zaman gecsin görürsün senden hevesli olur benim esim cocuk delisi oldugu icin herseyi yapar :) ilk evlendigimiz günden beri istiyo keske dinleseymisim onu :KK43: istemeye basladik bekliyodu tabi ama olur daha diyodu biraz zaman gecince basinin etini yemege baslar :)
Yok canim benmki gezmeyi tozmayi kendini ve beni mutlu etmeye bayilir cocuk onun icin luks okadar hevesli olcagni sanmiyorum bebisi kucagna alinca ancak:KK36:

Yenimi evliydiniz canimm unutuyorummm ben ya
7. Aya girdik tatlim yeni sayiliriz dedigin gibi de olabilir , yeni yeni kendini toparlama durumlari malum hayat sartlari o da beni mutlu etme derdinde , bizim.bide 5 senemiz olcak birlikte okadar cok.hayal kurduk oyle zor sartlarda kavustuknki anlatsam roman olur ben hayallerimi gerceklestirdim simdi tacimizi bekliyorum Allah basimizdan eksik.etmesin onlari:KK36:

7. Aya girdik tatlim yeni sayiliriz dedigin gibi de olabilir , yeni yeni kendini toparlama durumlari malum hayat sartlari o da beni mutlu etme derdinde , bizim.bide 5 senemiz olcak birlikte okadar cok.hayal kurduk oyle zor sartlarda kavustuknki anlatsam roman olur ben hayallerimi gerceklestirdim simdi tacimizi bekliyorum Allah basimizdan eksik.etmesin onlari:KK36:

Dogrudur canim ama eminim odaaa istiyodur yani bazisi belli edemez :) yeni oluncada insan doya doya gezmek istiyoo tabi bende ilk baslarda o yuzden istememistim :) amiin canim amin

Gunaydinnn hanimlar stresli bi haftaya giriyorum son vizeler :110: yine de keyfim yerinde dun cok basim agriyodu sizinle konusmaya baslayinca gecti :KK76: bugun adacayi yagi alcam insallah fakat nasil kullansam bilemiyorum kimisi fitil seklinde yapiyomus kimisi gunluk pedime bikac damla seklinde

Gunaydinnn hanimlar stresli bi haftaya giriyorum son vizeler :110: yine de keyfim yerinde dun cok basim agriyodu sizinle konusmaya baslayinca gecti :KK76: bugun adacayi yagi alcam insallah fakat nasil kullansam bilemiyorum kimisi fitil seklinde yapiyomus kimisi gunluk pedime bikac damla seklinde
günaydıııınn keyfin daim olsun =) başarılı bi hafta olsun bi de =) adaçayını bende duydum ama nasıl kullanılır kesin bi bilgim benim de yok malesef. ama günlük pede döküp kullanmak daha rahat olur gibi sanki?

Günaydın kızlar:KK49: bugün de hava istanbulda çok güzel sizin oralarda nasıl :KK68:

günaydın, kapalı kasvetli bir hava var burda umarım gün içinde biraz güneş yüzünü gösterir çok fena bunalıma sokuyo bu hava beni

günaydıııınn keyfin daim olsun =) başarılı bi hafta olsun bi de =) adaçayını bende duydum ama nasıl kullanılır kesin bi bilgim benim de yok malesef. ama günlük pede döküp kullanmak daha rahat olur gibi sanki?

Günaydin canim gecmis olsunn :)
Pedine dökmek daha rahat olur bencede yinede sen bilirsinnn :) nasil rahat edersen canim

Antalya simmssicak :KK68:@juno_dreamer saol canim hepimiz icin oyle olsun insallah:) sabah annem aradi ruyasinda hamileymisim oglum olmus bende kizim olcagina yordum :KK70: annemin ruyalari hep cikar bu ay supriz mi olcak acaba bakalim :) annem cabaarimdan habersizdi ona soylemedim supriz yapmak istiyorum cnku herkese

Antalya simmssicak :KK68:@juno_dreamer saol canim hepimiz icin oyle olsun insallah:) sabah annem aradi ruyasinda hamileymisim oglum olmus bende kizim olcagina yordum :KK70: annemin ruyalari hep cikar bu ay supriz mi olcak acaba bakalim :) annem cabaarimdan habersizdi ona soylemedim supriz yapmak istiyorum cnku herkese

Insallah canim belkide sende hamilesindir niye olmasin :) anneler hissediyo galibaa :))) benimde annem hep sorar hamilemisin benimde istedigimi kimse bilmiyooo :) görümcem biliyo sadeve :) ilk sen hamile kalirsan insallah nasil süpriz yaptigini bizede anlatirsin :))))

Back