• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

hap sonrası minik mucizelerimizi bekliyoruz

@melgim2502 ay kuzum Allah razi olsun benimde bu ay dualarim.seninle daha fazla uzulme insallah :) ben nnormal duzenimde gore nisan 4-5 gibi yumurtlama donemine gircem zaten hissediyorum kasik.agrimdan akintimdan hadi hayirlisi:KK23:

@melgim2502 ay kuzum Allah razi olsun benimde bu ay dualarim.seninle daha fazla uzulme insallah :) ben nnormal duzenimde gore nisan 4-5 gibi yumurtlama donemine gircem zaten hissediyorum kasik.agrimdan akintimdan hadi hayirlisi:KK23:

Amin canim cümlemizden insallah :) insallah canim sagol :) adetin düzenlimi senin

akdnz07 akdnz07 canım 25 yasındayım sat 24/03/2015 bat 16/04/2015 6 aydır tık yok 7. aydayım :KK61:

hemen anladın beni arkadaşlarım anlamıyolar ne var bu kadar buyutecek diyorlar artık kimseye bişey söylemiyorum :KK42:

Yasamadiklari icin bilmiyolar istedigin icin insan sabirsizlaniyo hemen olsun istiyo tabi :( böyle biraz sürüncede insan korkuyo doktora gittin mi sen

Yasamadiklari icin bilmiyolar istedigin icin insan sabirsizlaniyo hemen olsun istiyo tabi :KK43: böyle biraz sürüncede insan korkuyo doktora gittin mi sen
evet canım gittim hiç bir sıkıntı yok adetlerim düzenlidir :KK74: kısmet demekki zamanla oluyor

evet canım gittim hiç bir sıkıntı yok adetlerim düzenlidir :KK74: kısmet demekki zamanla oluyor

Cok sükür sükredelimm bir sorunumuz yok evet kismet herseyin bir zamani vardir benim tek sornum adet düzensizligi :( ovulasyon testi aldim bu ay da öyle denicem bugün incir kürünede baslicam insallah :)

Melegim2502 Melegim2502 canim 30. Gun adet gordum bugun bitiminin 2. Gunu cok fazla uzamadi yine sukur baronnes baronnes eve gidince ekliycem canim hosgeldin disarda oldugum icin telefondan yapamiyorum, sikma canini burda birbirimize destek olucaz kizlar en faydali ve etkili kurleri teker teker bulup eklemeyi dusunuyorum birlikte yapabiliriz incir kuru de dahil

Melegim2502 Melegim2502 canim 30. Gun adet gordum bugun bitiminin 2. Gunu cok fazla uzamadi yine sukur baronnes baronnes eve gidince ekliycem canim hosgeldin disarda oldugum icin telefondan yapamiyorum, sikma canini burda birbirimize destek olucaz kizlar en faydali ve etkili kurleri teker teker bulup eklemeyi dusunuyorum birlikte yapabiliriz incir kuru de dahil

Iyi canim yine benimki cok karisk oldugu icin yumurtalama dönemini bilemiyodum :/ hepsini deneyelim bakalimm denemesek icimizde kalcak :))

Hepsini deneyelim biri elbet tutarr dimi:KK70:

Insallah tutar canim incir kurunu görümcem denemis adeti düzene girmis öylede hamile kalmis insallah bendede ise yarar esime dün diyorum ki bana 7-8 paket kuru incir al gitti aldi geldi neyse dioki napcaksin bunlari lazim dedim yine bebek icin dimi cok dua ediyorum diyo yoksa sen kafayi yiyceksin:KK48::KK48::oops:

Cok sükür sükredelimm bir sorunumuz yok evet kismet herseyin bir zamani vardir benim tek sornum adet düzensizligi :KK43: ovulasyon testi aldim bu ay da öyle denicem bugün incir kürünede baslicam insallah :)
bende ov. testi aldım kullanıyorum inş olur bu ay :KK9:

Insallah tutar canim incir kurunu görümcem denemis adeti düzene girmis öylede hamile kalmis insallah bendede ise yarar esime dün diyorum ki bana 7-8 paket kuru incir al gitti aldi geldi neyse dioki napcaksin bunlari lazim dedim yine bebek icin dimi cok dua ediyorum diyo yoksa sen kafayi yiyceksin:KK48::KK48::oops:
inş kavusursunuz bu kez yavrunuza canım :KK74: bu incir kuru nasıl yapılıyo canım

Yenimi basladin canim ovulasyon testine gönderiyimm sana canim nezaman baslaniliyo bilmiyorum ama her yerde baktim yazmiyo bugün adetimin 2 günü bugün baslicam bende

Eklentiler

• image.jpg
    image.jpg
    183,4 KB · Görüntüleme: 38
Onlaar da bize uzuluyo iste , beklemek zor ama guzel olacak Allahin izniyle

Back