- 10 Ekim 2011
- 1.028
- 555
- 323
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
@melgim2502 ay kuzum Allah razi olsun benimde bu ay dualarim.seninle daha fazla uzulme insallah :) ben nnormal duzenimde gore nisan 4-5 gibi yumurtlama donemine gircem zaten hissediyorum kasik.agrimdan akintimdan hadi hayirlisi
kızlar benide ekleyin bu 7. denemem
inş. daha fazla bekletmez rabbimÜzülmee canimm benimde 6 beklicez yapcak birsey yok
inş. daha fazla bekletmez rabbim
hemen anladın beni arkadaşlarım anlamıyolar ne var bu kadar buyutecek diyorlar artık kimseye bişey söylemiyorumInsallah nekadar zor oldugunu biliyorum
hemen anladın beni arkadaşlarım anlamıyolar ne var bu kadar buyutecek diyorlar artık kimseye bişey söylemiyorum
evet canım gittim hiç bir sıkıntı yok adetlerim düzenlidir kısmet demekki zamanla oluyorYasamadiklari icin bilmiyolar istedigin icin insan sabirsizlaniyo hemen olsun istiyo tabi böyle biraz sürüncede insan korkuyo doktora gittin mi sen
evet canım gittim hiç bir sıkıntı yok adetlerim düzenlidir kısmet demekki zamanla oluyor
Melegim2502 canim 30. Gun adet gordum bugun bitiminin 2. Gunu cok fazla uzamadi yine sukur baronnes eve gidince ekliycem canim hosgeldin disarda oldugum icin telefondan yapamiyorum, sikma canini burda birbirimize destek olucaz kizlar en faydali ve etkili kurleri teker teker bulup eklemeyi dusunuyorum birlikte yapabiliriz incir kuru de dahil
Hepsini deneyelim biri elbet tutarr dimiIyi canim yine benimki cok karisk oldugu icin yumurtalama dönemini bilemiyodum :/ hepsini deneyelim bakalimm denemesek icimizde kalcak :))
Hepsini deneyelim biri elbet tutarr dimi
bende ov. testi aldım kullanıyorum inş olur bu ayCok sükür sükredelimm bir sorunumuz yok evet kismet herseyin bir zamani vardir benim tek sornum adet düzensizligi ovulasyon testi aldim bu ay da öyle denicem bugün incir kürünede baslicam insallah :)
inş kavusursunuz bu kez yavrunuza canım bu incir kuru nasıl yapılıyo canımInsallah tutar canim incir kurunu görümcem denemis adeti düzene girmis öylede hamile kalmis insallah bendede ise yarar esime dün diyorum ki bana 7-8 paket kuru incir al gitti aldi geldi neyse dioki napcaksin bunlari lazim dedim yine bebek icin dimi cok dua ediyorum diyo yoksa sen kafayi yiyceksin
Onlaar da bize uzuluyo iste , beklemek zor ama guzel olacak Allahin izniyleInsallah tutar canim incir kurunu görümcem denemis adeti düzene girmis öylede hamile kalmis insallah bendede ise yarar esime dün diyorum ki bana 7-8 paket kuru incir al gitti aldi geldi neyse dioki napcaksin bunlari lazim dedim yine bebek icin dimi cok dua ediyorum diyo yoksa sen kafayi yiyceksin