hap sonrası minik mucizelerimizi bekliyoruz

Allahım ne kadar güzel bir an kediminki gibi sanki heyecanlandim tek çıkma canim ya esine de soyle o zaman gece dikkatli ol ya da sabahi beklemelisin
Ciktm bile komsumla kiz rahasizlanmis bi acile gidip gelcez dedi esine zaten cok yakin elimde tlf bi taraftan size yaziyorm bekliyorm yarm saate cikarms sonuc sansima kimseler yok acikde ben numaralarni veriym olmazsa kan verip eve gecym haber versnler

Süpersin bekliyorum sonucu o halde

Cok karsk duygular icindeyim...tanimadigin birinin heyacanini hisstmek bu olsa gerek
Bizde kizlarla ayni duygulari yasadik pinkpisces da Melegim2502 de cogu zaman umutsuzluga kapildk birlkte agladk ama cok guzel bir enerjimiz var cok sukur 5 ayda birbirimize destek oldk aslnda kisack bir zamanda cogumuz tattik bu duyguyu bikac kizimiz kaldi insallah sen de onlarla birlkte en kisa zamanda bebisine kavusucaksn kizlar olmasa depresyona giriyodm ben cidden agladggmi biliyorm su topige girdigimde herkes oyle cokdestek oldu ki biz de burda aile oldk ve bnmle birlkte bu duygulara ortak oldgn icin minnettarm canm benm

Seni cok iyi anliyorum dostlugunuzu ben de aylar once bi topikte basladim bu benzer dostluga herkes birbirini gormeden sevip kardeslik kurdu....daim olsun insallah hepimiz icin...bi bakayim hap sonrasi yaziyo dedim klomen sandim...ama senin bu heycanini gordukten sonra yazmadan edemedim...asil sen beni bu heyecanina ortak ettigin ben tesekkur ederim...insallah bende yakin zamanda kavusurum yavrumun haberine sonrasinda kendisine...

Hayatimin en anlamli en guzel gunlerindem biri esimle evlendigim ayni evi ayni sofrayi ayni yastigi paylastigim gundu okadar cok zorluklarla evlendik ki cok korktum melegimi beklemeye basladigimdan beri ayni zorluklarla karsilasmaktan korktum beni fazla uzmedi elhamdulillah hayatimin en anlamli ikinnci gunu 9 temmuz 2015 en guzel emanet hosgeldin kalbime hosgeldin yuvamiza gozyaslarima hakim olamiyorum yuregim sizliyor sevincten soylemek isteddigim cok sey var sana layik olmak icin elimden geleni yapicam cennetim
Bhcg 27,33 kizlar yaklask 3 haftalk falanmis 2 gun sonra tekrar kan vercem insallah
Ne kutlu bir duygu

Ah canim yaaa ne guzel paylasmissin hislerini...Rabbim kucagina almayi nasip etsin saglikli gebelik versin icini ferah tut...melegine saril...bu aksam onu ogrendigin hissettigin ilk aksam...biliyorum ki soz odur her gecenin sabahi var..bende o geceyi atlatip sabaha ericem...cok kez gordum ruyamda yavruma hamile olgumu test yaptigimi doguma yaklastigimi emzirdigimi ikiz cocuga sahip oldugumu...cismini hatirlamasam da biliyorum o koku cennetten geliyodu....dualrinda unutma bizleri de...

Canım çok çok mutlu oldum içim titredi okurken burda canlı canlı da paylastin hepimiz icin cok ayrı bir heyecan oldu :) Allah sağlıkla kucağına almayi nasip etsin şimdi bir güzel dinlenin 3 haftalik bebis annesiyle birlikte baya bir heyecan yaşadı bundan sonrası hep tatlı duygular olsun hep guzel dusunelim nurun_ala_nur seninle de tanıştığıma memnun oldum insallah en yakın zamanda bize gelir meleklerimiz iyi geceler kizlar

Canm benm bende cok gordum ruyamda hep paylasiyodum kizlarla inan onlar bosa ccikmiyo cok yakin mujdeli haberi alacagin gunler biz okadar stres yaptk ki bu negatif enerji dolu bedende vucut bulmak istemedi insanin en umutsuz zamaninda oluyomus halbuki o iki seneyi silip aticaksn yepyeni bi hayata basliycaksn hissediyorm seni nekadar yiprattgiini bu durumun lutfen kende bir iyilk yap melegne de rahat bi nefes ver onlar bizleri Rabbimin katinda bekliyorlar buna hep inandm dogru zaman gelnce geliyorlar herseyn bir zamani varms demekki kendini bu surecte yipratma hayat cok ama cok guzel birak supriz sana gelsn tipki benmki giibi

Bende memnun oldum canimm...insallah bekliykruz mucizelerimizi...iyi geceler sana da

Kafamdan atamiykrum evde yururken bebk gordugumde hamile gordugumde...kimseyle paylasamiyorum herkes bizi bebk dusunmuyo biliyo...bi tek buraya yaziyorum rahtliyorum...insallah takmamaya kendimi rahat birakmaya calisicam kuzum sende hadi uyu da bebisin de dinlensin...kendine iyi bak

Kuzucm herzamanki gbi yanmda oldugun icin cok ama cok mutluym ayni zamanda cok sansliym Siradaki ssensn bunu tum kalbmle hissediyorm iyi geceler kalbni ferah tut sakin dusunme sakn yipratma kendni nekadar hata etmsm diyorm

Anliyorm seni kuzum cok iyi hemde sen de benm eski halim gbi odaklanmissin lutfen dedklermi yapmaya cals ve bizi habersz birakma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…