hap sonrası minik mucizelerimizi bekliyoruz

Anliyorm seni kuzum cok iyi hemde sen de benm eski halim gbi odaklanmissin lutfen dedklermi yapmaya cals ve bizi habersz birakma
Insallah canim...adetimi bekliyorum her ay gelmesin dedigim adeti bu ay bekliyorum ilaca baslicam...hayirlisi olsun melegim yok diye biliyorum ama varsa gelmesin yoksa gelsinde yoluma tekrar basliyayim...

selam canım ne hapı sonrası bu??

canım haklısın ama işte elde olmadan görüşüyoruz bazen. böbrek kistimi hiç kontrol ettirmedim ama arada ağrıyor

akdnz07 canım çooook sevindim. inan okurken bilgisayar başında kalbim hızlı hızlı atıyordu en az senin kadar heyecanlandım. Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inş. çok sevindim. bak demekki gerçekten kafaya takmamak lazımmış

yaşasın nasıl sevindim anlatamam aklımdan geçtin bi girip bakayım inş hamiledir dedim ve çok şükür rabbim sağlıcakla kucagına almayı nasip etsin hayırlı bi evlat olsun inşallah melegim sen ve ben bu topikte ilk zamanlar vardık eee ozaman sıra bende lütfen dua et bizlere çok mutluyum canım ya :)

Saolun kizlar cok mutlu ettiniz beni :) ben cok sikinti yapmistim biliyosunuz degisik degisik belirtiler falan yasadim ozellikle gecen ay kesin hamileyim diyodum ama olmadi suan hicbir belirtim yok mesela stres seviyemizi azaltip derin bi nefes aliyoruz :) onlar tertemiz bir katta bizleri bekliyor heersey Allahin elinde tek siginagimiz dularimiz ben hic birakmadm dua etmeyi sizim icin de edicem insallah

Buuuuu gördüüüüüklerimm dogruu muuuu :)))) gözlerim dolduuu yaa heycanlandimmmmm :)

Kuzum adetin normalde gecikirmi ??belirtilere sakin takilma
Canim sadece 2 kez 3 gun gecikmisti ama kist mist yoktu...simdi pzt doktor bana 2.5mmlik yumurtan var kistik yapida ama adetle gider dedi...simdi normalde takvime gore yarin ama 2 gun onceden 1 gun onceden gelirdi...bisey oldugunu bilsem istemem gelmesini ama yok ki bebis gecen cuma beta yaptirďim sonuc 0.3 cikti

Anladm tatlm yalnz burda adeti epey gecene kadar kanda cikmayan arkadaslar var ben kendmi bildm bileli 13. Gun yumurtlarm ..sanrm ilk kez bu ay adetten hemen snra yumurtlamisim gun falan saymayi birakmistm dun oyle karnim agriyinca bi baktm adetime bikac gun varms ne cabk gecti dedm bu sefer haberm bile olmadi misafirler oruc falan derken. Ve ben iki ay daha olmazsa esimi bi sekilde ikna edipdoktora goturektm rahim filmi vs bile cektiririm ben dedim , sizin infertilite mi var gittinz mi doktora peki ?

Bizde infertilite yok onemsiz bos akilsiz doktorlar var canim...bosu bosuna 3 kez yumurta icin ilac kullandirip igne vermeyen aorunumu anlamayan doktorlar...simdi pzt gunu sagalda 2.5mmlik yumurtam cikti kistik dedi adetle gider dedi...adet olsaaaam bi turlu olmasam baska turlu...bu yumurta saglikliysa bunu kurtarsam catlatma ignesi istesem diyorum da tereddutteyim...nasil kiziyorum kendime neden igneyi israrla istemedim vermese de kendim almadim diye...23 ve 28mmlik yumurtam olmustu biliyomusun...iliski dedi hafta sonu girdi araya pzt gittim yumurta yok ya kayboldu ya catladi dedi...surundum bosa hemde...

Yok soylemedm tek sizle paylastm cnku benm hep hayalimdi esime supriz yapmak degerm dusuk oldugu icin cuma gunku tahlil yuksek cikarsa soyliycem insallah
Ne guzellbende ortak olmus oldum hayalinehadi bakalim guzel haberlerle insallah...

Bi de bu yumurtalari taaaaa subat ayinda gormustu belki su an bebisimi kar im buyumus halde seviyo olucaktim

Merhaba ben de 6 aydir bekliyorum klomen mi kullandin ?? ben de artik gideym diyorum her seferinde ama kiste donusuyomus iste boyle catlamayan yumurtalar.bide sende yumurtlama problemi mi varr oyuzden mi kullaniyosun

Kizlar beni de alin araniza yazdiklarnizi okudum hep takip ediyodum zaten 6 aydir bekliyorum 22 yasindayim bende yaklask 4 ay kadar hap kullandm istemeye basladgmdan beri ovulasyon testi kullandm bi sure sogan kuru yaptm biraktm maydonoz kuru yaptm esime keciboynuzu suyu icirdm yani nerdeyse burda ne duydumsa yaptm

Kizlar beni de alin araniza yazdiklarnizi okudum hep takip ediyodum zaten 6 aydir bekliyorum 22 yasindayim bende yaklask 4 ay kadar hap kullandm istemeye basladgmdan beri ovulasyon testi kullandm bi sure sogan kuru yaptm biraktm maydonoz kuru yaptm esime keciboynuzu suyu icirdm yani nerdeyse burda ne duydumsa yaptm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…