• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

hap sonrası minik mucizelerimizi bekliyoruz

Hihi :KK53: ben bisey hissetmiyorum hala saka gibi geliyo dun kizlarla bebismn macerasni yasadk :KK70:

Yaaa bak gördünmüüü :))) canim cooooooooook sevindim ya rabbim sag salim kucagina almayida nasip etsin insallah :) bekledin bekledin oldu cok sükür bak :) darisi diger kizlara insallah aaay cok mutlu oldum doktora gittinmii nasill ögrendinnm :)

Merhaba ben de 6 aydir bekliyorum :KK43: klomen mi kullandin ?? ben de artik gideym diyorum her seferinde ama kiste donusuyomus iste boyle catlamayan yumurtalar.bide sende yumurtlama problemi mi varr oyuzden mi kullaniyosun
2 kez klomen kullandim 1 kez de letu diye yumurta buyutucu hap...benim yumurtamda buyume acisindan problem yok da catlamiyo sanirim:(

2 kez klomen kullandim 1 kez de letu diye yumurta buyutucu hap...benim yumurtamda buyume acisindan problem yok da catlamiyo sanirim:KK43:
Sen ozaman doktorunu degistir ya da israrla catlatma ignesi iste otvirelle miydi oyle bir igne yapiliyomus.bende korkuyorum o yumurta gelistirici haplar kist yapiyo diye iste :( sen galiba daha fazla bekledin Allah en kisa zamanda bebeginin mujdesiyle sevindirsin insallah

Yaaa bak gördünmüüü :))) canim cooooooooook sevindim ya rabbim sag salim kucagina almayida nasip etsin insallah :) bekledin bekledin oldu cok sükür bak :) darisi diger kizlara insallah aaay cok mutlu oldum doktora gittinmii nasill ögrendinnm :)
Insallah kuzum evet onceki sayfalarda yazmstm kizlarla bayaa heycanla bir gece gecirdk :) test yaptm oylesne kasigimdan bacagma vuran sancm vardi ilk 5 dknicinde daha onceki yaotigim testlerdr oldgu gibi garip bi golge cikti onemsemedim cnku daha once hayalkirikligini yasamistm amaaan dedm cekmeceye attm iftardan snra baktm boyleydi tamam silik yine ama hicbukadar net bir siligim olmadi benm :D esim de nobetciydi duramadm komsumu cagirdm ciktik iki sokak arkada polklinkte acilde kan verdm oyle ogrendm iste smdi tek dilegm degermin katlanmasi insallah :) Allah herkese nasip etsn butun kizlarma insallahh :)

Sen ozaman doktorunu degistir ya da israrla catlatma ignesi iste otvirelle miydi oyle bir igne yapiliyomus.bende korkuyorum o yumurta gelistirici haplar kist yapiyo diye iste :KK43: sen galiba daha fazla bekledin Allah en kisa zamanda bebeginin mujdesiyle sevindirsin insallah
Degistirdim canim bu doktora israr edicem...evet 2 yillik evliyim 1 yildir istiyoruz...insallah cumlemizin kucagi saglikli hayirli bebislerle dolar...

Kizlar beni de alin araniza yazdiklarnizi okudum hep takip ediyodum zaten 6 aydir bekliyorum 22 yasindayim bende yaklask 4 ay kadar hap kullandm istemeye basladgmdan beri ovulasyon testi kullandm bi sure sogan kuru yaptm biraktm maydonoz kuru yaptm esime keciboynuzu suyu icirdm yani nerdeyse burda ne duydumsa yaptm :KK43:
Hosgeldin canim sabirli ol insan cok odaklandikca cok istedikcee istedigi seyle imtihan oluyor Rabbim bu en guzel en kutsal duyguyu herkese nasip etsn herseyn bir zamani varmis bende cok istedkce olmadi 5 aydir Allahm onlara da nasip etsn kizlar hic yalnz birakmadilar gozyaslari icinde Allahima yalvardim simdi dularim sizin icin Insallah

Benim kirmizilar geliyoooi:KK49::KK76:
Olsun canm hic moralini bozma yeni bir ay yeni umutlar yeni yumurtalar :) bak bu ay dediklermi yap esinle bebek dusuncesiyle birlkte olma hani o ilk evlendigin zamanlari dusun ozamanki heyecanini elinden tut cik hadi yuruyus yapalim de gezin tozun bebek dusuncesni at kafandan soyle derin bir nefes al hayat cok guzel ve ben saglkli bir insan oldugum icin sukrediyorm de kendi kende imkaniniz varsa tatile cikin boraz bayram da yaklasiyo :)

Olsun canm hic moralini bozma yeni bir ay yeni umutlar yeni yumurtalar :) bak bu ay dediklermi yap esinle bebek dusuncesiyle birlkte olma hani o ilk evlendigin zamanlari dusun ozamanki heyecanini elinden tut cik hadi yuruyus yapalim de gezin tozun bebek dusuncesni at kafandan soyle derin bir nefes al hayat cok guzel ve ben saglkli bir insan oldugum icin sukrediyorm de kendi kende imkaniniz varsa tatile cikin boraz bayram da yaklasiyo :)
Yok kiiiz ne uzulmesiii gobrk atiyorum yaaa:)))tatili dusunuyoruz da agustos gibi bakalim insallah...az cok rahatim canim ya icim ferahladi...Rabbim yolumuzu acik etsin...

Yok kiiiz ne uzulmesiii gobrk atiyorum yaaa:)))tatili dusunuyoruz da agustos gibi bakalim insallah...az cok rahatim canim ya icim ferahladi...Rabbim yolumuzu acik etsin...
Oh cok guzel :) bizi habersiz birakma mesela de ki bugun kendmi daha iyi hissediyorm bugun soyle yaptigim icin kenddmi daha iyi hissettim bebek takintisini biraz olsn sunlari yaparak atlattm de eminm ki hem kendne hem belki burda baska arkadaslara da yarar saglarsin :) dedigim gibi ben dusunmeyi biraktggm ilk ayda kavustm mucizeme :)

Oh cok guzel :) bizi habersiz birakma mesela de ki bugun kendmi daha iyi hissediyorm bugun soyle yaptigim icin kenddmi daha iyi hissettim bebek takintisini biraz olsn sunlari yaparak atlattm de eminm ki hem kendne hem belki burda baska arkadaslara da yarar saglarsin :) dedigim gibi ben dusunmeyi biraktggm ilk ayda kavustm mucizeme :)
Ben cok iyiyim rahatim...insallah bu ay igneden sonra ayarlamalarimiz duzenli olurda hersey yolunda gider tum kardeslerim icin hayirlisi olsun...bende melegime kavusurum bi an once:KK36:

Insallah kuzum evet onceki sayfalarda yazmstm kizlarla bayaa heycanla bir gece gecirdk :) test yaptm oylesne kasigimdan bacagma vuran sancm vardi ilk 5 dknicinde daha onceki yaotigim testlerdr oldgu gibi garip bi golge cikti onemsemedim cnku daha once hayalkirikligini yasamistm amaaan dedm cekmeceye attm iftardan snra baktm boyleydi tamam silik yine ama hicbukadar net bir siligim olmadi benm :KK70: esim de nobetciydi duramadm komsumu cagirdm ciktik iki sokak arkada polklinkte acilde kan verdm oyle ogrendm iste smdi tek dilegm degermin katlanmasi insallah :) Allah herkese nasip etsn butun kizlarma insallahh :)

Ayy coook güzelll :) kendine cooook dikkat et canim hic yorma kendini ben esime süpriz yapamamistim tutamadim :))) sen yap insallah :)

Ben cok iyiyim rahatim...insallah bu ay igneden sonra ayarlamalarimiz duzenli olurda hersey yolunda gider tum kardeslerim icin hayirlisi olsun...bende melegime kavusurum bi an once:KK36:
Insallah canm mubarek aydayiz kalk gece namazi kil Rabbim senden hayirli saglkli bir evlat istiyorm de yurekten dua et kadir gecesi de yaklasiyo sonra tevekkul et acaba olmazmi yine deme olcagna emin ol.bliyosun kuantum denen birsey var ne hissedersen onu cekersn hayatna pozitif olursan pozitif :)

Ayy coook güzelll :) kendine cooook dikkat et canim hic yorma kendini ben esime süpriz yapamamistim tutamadim :))) sen yap insallah :)
Kuzum cok saol ediyorm tabiki :) ben hala soylemedm dusunmemeye calisiyorm yarn tekrar kan var ondan sonra hatta keske kalp atisini dinlemeye giderken desem ki benmle gelmen lazm falan ikna etsem iceri brlkte girip tik tik kalp atisini ayni anda duysak ayyy :KK51:

Insallah canm mubarek aydayiz kalk gece namazi kil Rabbim senden hayirli saglkli bir evlat istiyorm de yurekten dua et kadir gecesi de yaklasiyo sonra tevekkul et acaba olmazmi yine deme olcagna emin ol.bliyosun kuantum denen birsey var ne hissedersen onu cekersn hayatna pozitif olursan pozitif :)
Dua ediyorum ederim tabi de namaz kilamam cunku adetliyim ve bayramin 1.gunu bitiyo:(biliyorum canim olumlu dusunuyorum bu ay her aydan daha cok hemde...sende duani eksik etme uzerimizden herkes kavussun bebislerine en yakin zamanda...yarin doktora gidicem baksin bi de onsa gore klomeni versin...bayram giriyo araya sonrasinda da yumrtlama takibi olur heralde sonrada igne insallah...bende burda heyecanimi paylasirim insallah sizinle;)

Dua ediyorum ederim tabi de namaz kilamam cunku adetliyim ve bayramin 1.gunu bitiyo:KK43:biliyorum canim olumlu dusunuyorum bu ay her aydan daha cok hemde...sende duani eksik etme uzerimizden herkes kavussun bebislerine en yakin zamanda...yarin doktora gidicem baksin bi de onsa gore klomeni versin...bayram giriyo araya sonrasinda da yumrtlama takibi olur heralde sonrada igne insallah...bende burda heyecanimi paylasirim insallah sizinle:KK66:

söküldün mü en sonunda canım? :)

Back