• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

hap sonrası minik mucizelerimizi bekliyoruz

Canım gecmis olsun bir anda ısınmis orda ya daha dune kadar usuyordun klima filan mı taktirsaniz baska bir durum yok dimi hasta filan degilsin:110:

Yok canim tek derdim sicak yine uyuyamadim böyle birsey görmedim ya burasi bukadar sicak hic olmamisti inanmicaksin bakmadigimiz hic bir yer kalmadi 1 saatlik yol bile gittik yok hepsi satilmis mecbur internetten ismarladim 2 gün sonra gelcek oda

Yok canim tek derdim sicak yine uyuyamadim böyle birsey görmedim ya burasi bukadar sicak hic olmamisti inanmicaksin bakmadigimiz hic bir yer kalmadi 1 saatlik yol bile gittik yok hepsi satilmis mecbur internetten ismarladim 2 gün sonra gelcek oda
Anladim canim inşallah en kisa surede gelir boyle kucuk masa vantilatorleri var iki gun kadar isini gorur gun icinde aslinda ama uyku sirasinda o da pek bi ise yarayamayabilir :(

Selam kizlar :) naslsiniz topigimiz bayaa geriye atms hemen girip yazaym dedim :)
Ben cok ama cok iyiym masallah esimle bisiklet turlarna cikiyoduk soylemistm 20-25 kisilk grubumuz var dun okadar guzel okadar eglenceliydi ki piknik alanina gittik cocuklar gibi eglendik hoplayip zipladk faaliyetler yaptk :) hicbisey dusunmedm dun ve onceki gun ovu gunumdu ama hic hesaplamadm akintim fazlaydi ordan anladm esimin ustune dusmedm bu kez bebegi de dusunmeden birlkte oldk :KK22: hatta ben gecen ay illa olcak bugn yunurtlama gunum delimisin falan derdm dun yorgunsam bosver dedm gercekten umursamadim hatta bugun ilk kez diyorm gercekten ilk kez bu ay olmasin ya dedim cnku ben cok guzel insanlar kazandm ve zamanm cok guzel gecmeye basladi ve haliyle hamile kalirsam onlara katilamiycam ben evde oturuken onlar eglenicek :63: Allahm ne kadar guzelms kafamin bebek disinda baska seylerden de mutluluk duymasi :KK68::KK68: kendmi rahatlams hissediyorm kizlar

canım çok mutlu oldum stresten uzaklaşmış olmana. darısı herkese inşallah :)

Günaydın canım herkes tatilde sanırım sen nasılsın nasil gidiyor? Kasilmalarin azaldi mi:KK51:

Iyiyim canim cok sükür sen nasilsin
iyi olmaya çalışıyorum yaa. progestan kullanıyorum diye dengem biraz şaştı ama buna da şükür. bu ay hamile kalamadığımı bildiğim halde acabalarım devam ediyor. keşke tamamen aklımdan çıkarabilsem. haftaya tatile gidicem onu düşünüp kafamı dağıtmaya çalışıyorum

iyi olmaya çalışıyorum yaa. progestan kullanıyorum diye dengem biraz şaştı ama buna da şükür. bu ay hamile kalamadığımı bildiğim halde acabalarım devam ediyor. keşke tamamen aklımdan çıkarabilsem. haftaya tatile gidicem onu düşünüp kafamı dağıtmaya çalışıyorum

Turkiyedeki haplari bilmedigim icin bilemiyorum pek :( ne güzel tatile gidiyosunuz canim onu düsün olana kadar tadini cikarcam de bak birdaha böyle bas basa kalamassiniz :)

Canim neden kullaniyorsun progestani onceki yazdiklarindan da hatirladigim kadariyla yumurtlama icin de ilaclar kullaniyordun sağlığında da bir sikinti yoktu bosuna stres yapiyorsun

Iyiyim canim cok sükür ilk zamanlardaki gibi agrim olmuyo rahatim :) evet herkez tatile gitti galiba :) siz gitmiyomusunuz :)
Biz de gidecegiz ama eylülu bulacak gibi bir de bayrami degerlendiririz buyuk ihtimalle canim :)

günaydın kızlar nasılsınız. birkaç gündür yazdıklarınızı okuyordum ama pek yazamadım. yeni bir aya başladık her ne kadar kafaya takmak istemiyorum takmayacam desem de bu ay da eşim çok takıntı yapıyor. zaten tamamen akıldan çıkarmak elde de değil galiba. sadece dua ediyorum hayırlısıysa olsun inşallah diye

günaydın kızlar nasılsınız. birkaç gündür yazdıklarınızı okuyordum ama pek yazamadım. yeni bir aya başladık her ne kadar kafaya takmak istemiyorum takmayacam desem de bu ay da eşim çok takıntı yapıyor. zaten tamamen akıldan çıkarmak elde de değil galiba. sadece dua ediyorum hayırlısıysa olsun inşallah diye

Günaydin canim iyiyiz cok sükür sen nasilsin ? Nekadar üzme kendini takma desemde bunu kendimde sadece 1 ay basara bilmistim insan düsünmeden edemiyo malesef :( siz tatile gitmiyomusunuz baska seylere odaklan baska seylerle ugrassmayi denesen canim

Günaydin canim iyiyiz cok sükür sen nasilsin ? Nekadar üzme kendini takma desemde bunu kendimde sadece 1 ay basara bilmistim insan düsünmeden edemiyo malesef :KK43: siz tatile gitmiyomusunuz baska seylere odaklan baska seylerle ugrassmayi denesen canim
bende iyiyim canım sağol. deniyorum canım aslında pek boş kalmıyorum oyalanıyorum başka şeylerle. tatile gidecez ramazandan sonra tam tarih belli değil ama. ya yeğenim oldu geçenlerde size de yazmıştım hatta. onu gördükçe daha çok istiyorum :KK43: o kadar tatlı ki :)

Back