- 17 Mart 2015
- 992
- 582
- 88
- 30
bende iyiyim canım sağol. deniyorum canım aslında pek boş kalmıyorum oyalanıyorum başka şeylerle. tatile gidecez ramazandan sonra tam tarih belli değil ama. ya yeğenim oldu geçenlerde size de yazmıştım hatta. onu gördükçe daha çok istiyorumo kadar tatlı ki :)
sağol canım inş :)Anliyorum seni canim insan onlari görünce dahada sabirsizlaniyo olur insallah biraz sabir ve dua insallah üzülmek yok
Merhaba canım Allah en kısa sürede size bebis nasip eder ama o zamana kadar baska insanlarla akrabalarınızda zaman geçirip mutluluğunuzu bebise odaklamasaniz? Yapacağınız her şeyi rahat rahat bu donemde yapacaksınız bu zamanlarınızı da stresli geçirmeyin. Bu arada böbreğindeki kıstın ne durumda canımgünaydın kızlar nasılsınız. birkaç gündür yazdıklarınızı okuyordum ama pek yazamadım. yeni bir aya başladık her ne kadar kafaya takmak istemiyorum takmayacam desem de bu ay da eşim çok takıntı yapıyor. zaten tamamen akıldan çıkarmak elde de değil galiba. sadece dua ediyorum hayırlısıysa olsun inşallah diye
Tebrik ederiiiim Allah saglikla kucaginiza almayi nasip etsinn
Canim tesekkur ederim amin Allahim isteyen herkese nasip etsin de ben inanamiyorum hic beklemiyodum kalbim firliycak sanki yerindenTebrik ederiiiim Allah saglikla kucaginiza almayi nasip etsinn
Canim inanki senin gibi brnde heyecanlandim:))))bencede kan vermeden soyleme esine...ben keseyi gorene kadar soylemeyi dusunmuyorum tabi hala bisey yok bende ama mucizemi bekliyorum bende:)))Canim tesekkur ederim amin Allahim isteyen herkese nasip etsin de ben inanamiyorum hic beklemiyodum kalbim firliycak sanki yerindeninsallah yaniltmaz beni
Vuhuuuuu superrrrrr çooook sevindim canim Allah cok guzel cok hayirli bir bebis nasip etsin saglikla al kucağına cok sevindim gercekten yaaaaKizlaaar nerdesiniz nerdesiniz kudurdum burdaesime de soyliyemiyorum kan verene kadar soylememeliyim ilk 5 dk da cikti oruc acmadan once yapmistim cekmeceye koymustum hic ama hic beklemiyodum nasil bukadar erken cikti @deeploneliness sana demistim hani adetim biter bitmez akintim basladi bu ay erken mi yumurtladm acaba ovu falan yapmadm ayaklarmi dikmedim hatta en fazla yarim saat uzanip oyle kalkip dus aldim deli gibi bisiklet surdum ev isi yaptim kosturup durdum bu ay hic aklma gelmedi
Insallah canim Rabbim en kisa zamanda nasip etsn bana 5. Ayda nasip oldu galiba artk :)) 4 ay takintili bir halde yasadm bu ay ilk kez dedim ki olmasa da olur kendi haline biraktim kafami tamamen spora falan verdimCanim inanki senin gibi brnde heyecanlandim:))))bencede kan vermeden soyleme esine...ben keseyi gorene kadar soylemeyi dusunmuyorum tabi hala bisey yok bende ama mucizemi bekliyorum bende:)))
Aynen kuzum bende adetim biter bitmez ilk kez bu ay deli gibi akintim oldu su gibi seffaf hatta idrarimi mi kaciriyorum acaba dedim ic camasirimdan esofmanima cikiyodu surekli ic camasiri degistiriyodum ama suan akintim yok biraz kesilir gibi oldu sanrm o yumurtlama akintisiydi henuz gebelk belirtisi olan akintim yokYa biliyor musun ben sanırım ayda 2 kez yumurtluyorum biri adetten hemen sonra bu ay farkettim akıntı bende de hep oluyor ve bir gun sonra su gibi gelip tekrar seffaflasiyor ve senin bu kadar net çıktığına gore kesinlikle erken yumurtladin bu ay
Ne guzellInsallah canim Rabbim en kisa zamanda nasip etsn bana 5. Ayda nasip oldu galiba artk :)) 4 ay takintili bir halde yasadm bu ay ilk kez dedim ki olmasa da olur kendi haline biraktim kafami tamamen spora falan verdim
O da olur bat tarihin bir geçsin de yarin kan tahlili yaptiracak mısın? Bu arada benim kist kuculmus ya da doktor yumurta da olabilir dedi ama iki ihtimalde iyi su an icin kan testi yaptılar yarın aksam alacagim onu da bu gun benim icin de guzel bir gundu dua edin tahliller de iyi çıksın bu mubarek ay hepimizin yüzünü guldursunAynen kuzum bende adetim biter bitmez ilk kez bu ay deli gibi akintim oldu su gibi seffaf hatta idrarimi mi kaciriyorum acaba dedim ic camasirimdan esofmanima cikiyodu surekli ic camasiri degistiriyodum ama suan akintim yok biraz kesilir gibi oldu sanrm o yumurtlama akintisiydi henuz gebelk belirtisi olan akintim yok
Canm anliyorum seni ama dedigim gibi ben ilk kez bu ay takmadm hic aklma gelmedi adetime gun saymadm sadece bugun cok degisik kasik agrm oldu bacaklarma vurdu uyustu bacaklarm oylesne bi yapiym dedm netten sipars etmstm 2 ay once duruyodu oyle anladm ki hic ummadgn anda oluyor.kalbm cok ferahtiNe guzellben 2yillik evliyim 1 yildur ustiyorum halimi bi de sen dusun
Canm cok sevndm sana demstm o kistleri takma kafana diye yakin zamanda senden haber alacagmiza inaniyormO da olur bat tarihin bir geçsin de yarin kan tahlili yaptiracak mısın? Bu arada benim kist kuculmus ya da doktor yumurta da olabilir dedi ama iki ihtimalde iyi su an icin kan testi yaptılar yarın aksam alacagim onu da bu gun benim icin de guzel bir gundu dua edin tahliller de iyi çıksın bu mubarek ay hepimizin yüzünü guldursun
Haklisin canim ama yeni evli olsam takmazdim da koca 1 yil oldu dusunmeye baslayali...insallah kisa zamanda olur da benim de gonlum ferahlar...ovi testi sogan neler yapmadimki?duanda eksik etme beni de...hadi bakalim kan sonucunu yaz merak ederimCanm anliyorum seni ama dedigim gibi ben ilk kez bu ay takmadm hic aklma gelmedi adetime gun saymadm sadece bugun cok degisik kasik agrm oldu bacaklarma vurdu uyustu bacaklarm oylesne bi yapiym dedm netten sipars etmstm 2 ay once duruyodu oyle anladm ki hic ummadgn anda oluyor.kalbm cok ferahti
Evet eveeeet kesinlikle bende heyecanlandim bak bu topige ilk yazisim ama seni cok iyi hissedebiliyorumCanm cok sevndm sana demstm o kistleri takma kafana diye yakin zamanda senden haber alacagmiza inaniyormben beklemiycem sanirm esim nobetci bugun iki sokak arkada poliklinik var kossam mi acile
Haklisin canim ama yeni evli olsam takmazdim da koca 1 yil oldu dusunmeye baslayali...insallah kisa zamanda olur da benim de gonlum ferahlar...ovi testi sogan neler yapmadimki?duanda eksik etme beni de...hadi bakalim kan sonucunu yaz merak ederim
Ben esime neler icirm neler yaptm maydonoz sut buharna oturdm elma yagini yapttm ama olmadi.Haklisin canim ama yeni evli olsam takmazdim da koca 1 yil oldu dusunmeye baslayali...insallah kisa zamanda olur da benim de gonlum ferahlar...ovi testi sogan neler yapmadimki?duanda eksik etme beni de...hadi bakalim kan sonucunu yaz merak ederim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?