- 27 Mayıs 2015
- 465
- 150
- 53
bayramda tatile gidicez ve ben tatilde adet olmak istemedim o yüzden verdineden adet geciktirici verdi
anladım canım farklı bir durum mu var acaba diye düşündüm debayramda tatile gidicez ve ben tatilde adet olmak istemedim o yüzden verdi
Canim tatil icinmi kullanican sonra adetin cok sancili geliyomus ben dugunumde kullancaktm ama 1 hafta erken oldum gerek kalmadi zaten normalide sancili benm korkuyodum yaniben de şu an çok rahatım çünkü bu ayı boş geçtiğimizi biliyorum. pazar günü progestana başlayacam adetimi geciktirmek için verdi doktor. bu ilacı kullanan var mı hiç? yan etkileri çok kötüymüş diye duydum
süper ya. darısı başımıza :)Burda :)
amin inşsüper ya. darısı başımıza :)
günaydın kızlar. dün gece regl oldum
sagol canım. bu ay takmayacam inş. ramazandan sonra tatile gidecem. yüzmeye fln giderim bol bol takmaya vaktim olmaz yani. Rabbim ne zaman ol derse o zaman olacak. ve eğer hayırlı evlat olacaksa olsun inşallahUzulme canim herseyin hayirlisi bu ay olur insallah
sagol canım. bu ay takmayacam inş. ramazandan sonra tatile gidecem. yüzmeye fln giderim bol bol takmaya vaktim olmaz yani. Rabbim ne zaman ol derse o zaman olacak. ve eğer hayırlı evlat olacaksa olsun inşallah
Selam kizlar bugun pek iyi degilim surekli pozitif falan olmaya calisiyorum ama sadece bebek dusuncesni baskiliyorum kafayi bozmaktan korkuyorum yakinda ben bu ay birakicam dedim esim iyce birakti ben oyle diyince sinirlerim alt ust oldu benm bukadar istedgm hassas oldugum bir seyi nasil bu ksdar hafifr aliyo dalga gecer gibi en azindan her ay bir umutla bekliyodm iyi kotu bu ay o da yok kafam oyle bozukki icimden bi ses birak herseyi dogum kontrol hapina basla tekrar diyobide topiklerde gezerken iyce kotu oluyorum hamile kalamayanlar degisik infertilite cesitleri falan of of hamile kalanlari gorunce seviniyorum basari oykuleri falan ama anlik kafam gidiyo tek basima mucadele etmekten biktim
Kizlaarrrrtatlisukurbaasi da bi ara bizimleydi hatirladinizmi bugun nnerden geldi aklma blmiyorum dustayken dusundum bi an acaba hamilemi diye eski sayfalara gittim baktim 9 haftalk hamile gecen ay kalms yazdiklari da tezimi dogruluyo okuyun lutfen bize moral olsun onunki en zoruydu Allah sagllicakla kicagna almak nasip etsn :)
Canım neden durduk yere bozuyorsun ki moralini hic bozma biz gununu tutturduk diyoruz başkasınin yumurtlamadan 3 gun once iliskisi oluyor ondan bile hamile kalıyor kısmet bunlar bos gecirdik diye üzülme esin de yorulmustur takip etmekten umutla beklemekten belki sana yansitmiyordur ayrica erkekler duz mantikli sen ona demissenki ben birakiyorum bu isleri o gerçekten bıraktığını dusunmustur siyahsa siyah beyazsa beyazdir erkek icin duz mantik yani sakin esini de suclayip aranizi kötü yapma ayrica bin turlu hastalik durum olabilir kadi hastaliklarinda sonucta hiçbirimiz kadin dogumcu degiliz ki hepsini okuyup neden kendimizi daha cok strese sokuyoruz daha cok yeniyiz 4-5 aydir deniyoruz benim annem mesela 8 aydan sonra hamile kalmis teyzem 3 sene sonra kuzenlerim 1 sene sonra hatta esimin teyzesine doktor senin artik cocugun olmaz demis onun bile 2 kizi olmus bunlar kismet tevekkul edip dua edelim ama asla kendimizi cok cok uzmeyelim Allah in gucune gider her seyimiz tam azcik sabir olur mu canim benim :)Selam kizlar bugun pek iyi degilim surekli pozitif falan olmaya calisiyorum ama sadece bebek dusuncesni baskiliyorum kafayi bozmaktan korkuyorum yakinda ben bu ay birakicam dedim esim iyce birakti ben oyle diyince sinirlerim alt ust oldu benm bukadar istedgm hassas oldugum bir seyi nasil bu ksdar hafifr aliyo dalga gecer gibi en azindan her ay bir umutla bekliyodm iyi kotu bu ay o da yok kafam oyle bozukki icimden bi ses birak herseyi dogum kontrol hapina basla tekrar diyobide topiklerde gezerken iyce kotu oluyorum hamile kalamayanlar degisik infertilite cesitleri falan of of hamile kalanlari gorunce seviniyorum basari oykuleri falan ama anlik kafam gidiyo tek basima mucadele etmekten biktim
canım moralini bozma. gel bu ay sende benim gibi takma bırak. tatile git gez toz. eşinde önemsiyordur ama senin için takmıyormuş gibi yapıyordur. hem gerçekten takmıyorsa bile sende takma. korunuyormuş gibi düşün rahat bırak kendini. ben artık şöyle düşünüyorum son baharda olsa daha iyi olur en azından yaz aylarımı gezerek geçiririm :)Selam kizlar bugun pek iyi degilim surekli pozitif falan olmaya calisiyorum ama sadece bebek dusuncesni baskiliyorum kafayi bozmaktan korkuyorum yakinda ben bu ay birakicam dedim esim iyce birakti ben oyle diyince sinirlerim alt ust oldu benm bukadar istedgm hassas oldugum bir seyi nasil bu ksdar hafifr aliyo dalga gecer gibi en azindan her ay bir umutla bekliyodm iyi kotu bu ay o da yok kafam oyle bozukki icimden bi ses birak herseyi dogum kontrol hapina basla tekrar diyobide topiklerde gezerken iyce kotu oluyorum hamile kalamayanlar degisik infertilite cesitleri falan of of hamile kalanlari gorunce seviniyorum basari oykuleri falan ama anlik kafam gidiyo tek basima mucadele etmekten biktim
canım bu ay tedavi olmadığım için benim kocam da aynı şekilde davrandı. ben de bu ay cidden kendime tatil verdim. zaten tatile de gidicez allah izin verirse. boşver ya daha çok gençsin bu rahat zamanlarının tadını çıkar.Selam kizlar bugun pek iyi degilim surekli pozitif falan olmaya calisiyorum ama sadece bebek dusuncesni baskiliyorum kafayi bozmaktan korkuyorum yakinda ben bu ay birakicam dedim esim iyce birakti ben oyle diyince sinirlerim alt ust oldu benm bukadar istedgm hassas oldugum bir seyi nasil bu ksdar hafifr aliyo dalga gecer gibi en azindan her ay bir umutla bekliyodm iyi kotu bu ay o da yok kafam oyle bozukki icimden bi ses birak herseyi dogum kontrol hapina basla tekrar diyobide topiklerde gezerken iyce kotu oluyorum hamile kalamayanlar degisik infertilite cesitleri falan of of hamile kalanlari gorunce seviniyorum basari oykuleri falan ama anlik kafam gidiyo tek basima mucadele etmekten biktim
öyle düşünme canım benim çevremdede çok var bende çok özeniyorum henüz olmadı ama herşeyde vardır bi hayır Allah tan ümit kesilmezMerhaba kizlar nasılsınız benim bugun biraz moralim bozuldu aslinda moralimin bozulmasina da kiziyorum kendime yakistiramadigimdan ama istemsiz olarak gelisiyor bizim işyerinde calisan bir bey var 37 yasinda 3 yasinda oglu var karisi da kendi akranlarindan bu gun duydum 4 aylik esi hamileymis yani tam benim cocuk istediğim donemde esi hamile kalmis ikincisine. Mutlu olsunlar gözüm yok ama ben bile ilk cocuguma bu yasta hamile kalamiyorum eşim de sag olsun bir turlu tayin olamıyor bu ramazan bos geçecek boyle kizginligimi anlatamiyorum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?