• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

hap sonrası minik mucizelerimizi bekliyoruz

Ben de doktor sorunca daha bi şaşırdım demek ki doktorlar da inanıyo dedim:) çok hareketliydi canım net gördük aslında ama geçen sefer kız gördüğü için emin olamadı sanırım. Artık bidahakine inşallah :)

Canım önümüzdeki cumartesi sabahtan gidicem tekrar. Kistin yeriyle ilgili bir sıkıntı çıktı ona bakacak tekrar

Önemli birsey degil insallah canim

Cok onemsemiyorum aslinda kisti ben adetle atildigini bildigim icin benim suan en buyuk korkum rahimagzimdaki yara kucucuk bir yaram vardi onun buyumesi buyurse donduruyolar ve orda 1-2 ay yapisiklik oluyo :KK43: ve o islemden de korkuyorum acikcasi umarm degildir .kuzm sen nezaman muayene oldum en son simdi hala varmi kistin bide bu kistler dedigin gibi herkeste oluyomus hatta onceleri ultrason kagdmi okurdum doktor hicbisey soyylemezdi sorardim bu ne diye o onemli degil her kadinda kist olur adet olunca atarsin diyodu atamazsan da dogum kontrol hapi yazarm diyodu
İnşallah yara değildir canım rahim ağzında yara olsa hissederdin diye düşünüyorum senin gecen aydan beri tek taraflı arada da cift taraflı kasik ağrın vardı yanlış hatırlamıyorsam ben daha muayene olmadım canım reglimi bekliyorum smear testi sonuclari icin de bir ay sonrasına randevu verdi doktor sistemden baktım daha sonuclar çıkmamış kist ağrım da azaldı bazen hiç olmuyor belki kuculmustur o da

akdnz07 akdnz07
Kızlar kistin yapısı ve yeri önemli ama dert etmeyin kisti çok fazla. Ben de dahil birçok kişi kist ile hamile kaldı. Bir yakınım çikolata kistiyle (tedavi ile) hamile kaldı. Ki birçok insan çikolata kistini kısırlıkla eşdeğermiş gibi görüyor. Yani Allahtan ümit kesilmez. Elimizden gelen tedbirleri alıp tevekkül etmek gerekiyor. İnsallah çok sürmeden hepimizin kucakları bebiş dolar :)
Amin canım benim tez vakitte inşallah bebisler gelir bize de :) kıstın yeri ile bir bilgim yok yeri nasil etkiliyor?

İnşallah yara değildir canım rahim ağzında yara olsa hissederdin diye düşünüyorum senin gecen aydan beri tek taraflı arada da cift taraflı kasik ağrın vardı yanlış hatırlamıyorsam ben daha muayene olmadım canım reglimi bekliyorum smear testi sonuclari icin de bir ay sonrasına randevu verdi doktor sistemden baktım daha sonuclar çıkmamış kist ağrım da azaldı bazen hiç olmuyor belki kuculmustur o da
Yaram var da cok kucuktu iste en son bilmem ki gorumcemde de varms cok kucukmus sonra kasiklarimda cok agri hafif akintisi olmis gitmis baktirmis yara epey sarmis sonra dondurdular onunkini :( Evet o beni kandiran belirtilerdi :( hala var ama takilmiyorum he bide benim ayaklarim cok usumeye basladi hava cok sicak aslnda ama corap falan giyiyorum esim dalga geciyo kan ilacna basladm kansiz kalmsmdir diye.
Bence kistini atmissindir icime oyle dogdu :) kontrole gidince haberdar et bide bu adet olurkenki pihti seklinde grlen kan parcaciklari kistin atildigini gosteriyomus ben ilk gordugumde cok korkmustm :KK53:

Yaram var da cok kucuktu iste en son bilmem ki gorumcemde de varms cok kucukmus sonra kasiklarimda cok agri hafif akintisi olmis gitmis baktirmis yara epey sarmis sonra dondurdular onunkini :KK43: Evet o beni kandiran belirtilerdi :KK43: hala var ama takilmiyorum he bide benim ayaklarim cok usumeye basladi hava cok sicak aslnda ama corap falan giyiyorum esim dalga geciyo kan ilacna basladm kansiz kalmsmdir diye.
Bence kistini atmissindir icime oyle dogdu :) kontrole gidince haberdar et bide bu adet olurkenki pihti seklinde grlen kan parcaciklari kistin atildigini gosteriyomus ben ilk gordugumde cok korkmustm :KK53:
Her gun yeni seyler öğreniyorum daha once bilmezdim pihtilari hep rahmin iç duvarının parçaları zannederdim:KK8: bu son 4 ayda baya bir şey öğrendim onceleri hiç bir şey bilmiyormuşum :KK58: Ayakların üşümesi geceleri üşümek hep bende de var ben de corapsiz yatamiyorum:KK53: canım inşallah yara filan yoktur sende . kafaya cok takmayalım gorumcenin bunyesin farklı seninkisi farklı her ihtimale karşılık bir muayene ol inşallah da hiçbir şey çıkmayacak :KK39:

Insallah canm :) senim durumun ne kistin hala buyumeye devam ediyor mu agri falan yapiyomu ??

Önemli birsey degil insallah canim

Amin canım benim tez vakitte inşallah bebisler gelir bize de :) kıstın yeri ile bir bilgim yok yeri nasil etkiliyor?

Kist büyümüyor fakat doktor daha önce farketmemiş rahim girişine yakın duruyormus. Bebeğe zarar verecek gibi konuşmadı ama doğumun normal olmasını engelleyebilirmiş. Tekrar gid8nce daha net birşey söyler inşallah

Kist büyümüyor fakat doktor daha önce farketmemiş rahim girişine yakın duruyormus. Bebeğe zarar verecek gibi konuşmadı ama doğumun normal olmasını engelleyebilirmiş. Tekrar gid8nce daha net birşey söyler inşallah
Daha dogum icin konuşulması erken canım ya bir kac doktora da görün bence özellikle son zamanlarda. Bazen doktorlar sezeyan icin yanlış yonlendirebiliyorlar ebe bir arkadasım var anlattıklarından biliyorum sen icini ferah tut

günaydın kızlar nasılsınız. ben girmeyeli baya sohbet ilerlemiş :) benim adette yaklaştı çarşamba olmam lazım ama çok dua ediyorum olmayayım diye :KK48:

günaydın arkadaşlar. benim bu ay da öyle boş boş geçti gitti walla. doktor bu ay tedavi vermedi diye kocam da iyice boşladı. çok moralim bozuluyor.

Merhaba kızlar hayırlı iftarlar herkese benim de reglim yakın test yaptım negatif çıktı önümüzdeki aylara inşallah :)

günaydın arkadaşlar. benim bu ay da öyle boş boş geçti gitti walla. doktor bu ay tedavi vermedi diye kocam da iyice boşladı. çok moralim bozuluyor.
Bozma moralini canım ya bu ay dinlenme olsun ıkınızı de stres olmadan önümüzdeki aylara ins.

Üzülmek yok insallah canim o bosveriyosa sen birakma :)) benim esimin artik zoruna gidiyodu beni kullaniyosun diye :)) simdide diyoki bak gördünmü hamile kaldin nerde o yanasmalar :)) pes etmek yok canim olcak insallah :)

@deeploneliness erken test yapma kuzum bazen gunu gecene kadar idrarda cikmayabiliyo.
J justsmile2701 canm hic belli olmaz genelde tedavi sonrasi yada tedavi arasnda hamile kalan cok kisi var esine destek ol bebek icin yaklasma o dusunceyi at kafandan ben bu ay oyle yapiyorum
Bende bugun folik asit hapi aldm kizlar folidoce diye rahmi ve hormonlari besleyio hamile kalmaya yardmci oluyomus onun disinda baska bisey yapmiyorum sadece dua ediyorum ramazan ayi bana her zaman iyi geldi cok hasta oldugum zamanlarda doktor oruc tutamazsn dedigi zamanlarda bile ramazan orucumu tuttugum oldu ramazandan sonra doktora gittigimde sonuca onlar bile sasiriyodu bu ayin sifasina cok inaniyorum oyuzden Allah herkesn gonlune gore versin :)

Nezaman adet günün canim

Canım bugün regl günüm gelen giden yok henüz ama dün test yaptım hayalet çizgi bile yoktu ışığın her açısı ile baktığım halde:KK53:şaşı olarak bile baktım yok :KK43:

@deeploneliness erken test yapma kuzum bazen gunu gecene kadar idrarda cikmayabiliyo.
J justsmile2701 canm hic belli olmaz genelde tedavi sonrasi yada tedavi arasnda hamile kalan cok kisi var esine destek ol bebek icin yaklasma o dusunceyi at kafandan ben bu ay oyle yapiyorum
Bende bugun folik asit hapi aldm kizlar folidoce diye rahmi ve hormonlari besleyio hamile kalmaya yardmci oluyomus onun disinda baska bisey yapmiyorum sadece dua ediyorum ramazan ayi bana her zaman iyi geldi cok hasta oldugum zamanlarda doktor oruc tutamazsn dedigi zamanlarda bile ramazan orucumu tuttugum oldu ramazandan sonra doktora gittigimde sonuca onlar bile sasiriyodu bu ayin sifasina cok inaniyorum oyuzden Allah herkesn gonlune gore versin :)
Evet canım katılıyorum sana ramazan ayının kim bilir ne kadar çok faydası var bizim bilmediğimiz. Rahmet kapıları açık bol bol dua edelim birbirimiz için de;) Sen naptın canım doktora gittin mi? Folik asidi doktor mu verdi?

kızlar mrb benim bi sorum olacak. adettim biteli 4 gün oldu adetli olduğum süreçte sağ kasığımda ara ara sancım vardı araştırmalarımda yumurta çatlamasında o ağrının olabileceği yazıyor. ama adetlyim yinede çatlama olur mu ki. geçen hafta doktora gitmiştim yumurtalıklarımın çok iyi çalıştığını söylemişti ve adet günümden bir gün önce ilişkiye girdik bu ilişkide hamile kalmış olma olasılığım var mıdır ki

canım çok haklısın. benimde böbreklerim ağrıyor ama orucumu tutmaya devam ediyorum. Allah yardım ediyor. bu ay bol bol dua etmek lazım. Allah gönlümüzden geçeni hayırlı bir şekilde versin inş

kızlar mrb benim bi sorum olacak. adettim biteli 4 gün oldu adetli olduğum süreçte sağ kasığımda ara ara sancım vardı araştırmalarımda yumurta çatlamasında o ağrının olabileceği yazıyor. ama adetlyim yinede çatlama olur mu ki. geçen hafta doktora gitmiştim yumurtalıklarımın çok iyi çalıştığını söylemişti ve adet günümden bir gün önce ilişkiye girdik bu ilişkide hamile kalmış olma olasılığım var mıdır ki
canım pek zannetmiyorum yani düşük bir ihtimal

Back