hap sonrası minik mucizelerimizi bekliyoruz

Kizlar hepiniz saolun desteginiz icin tatlisukurbaasi iyki aklima dusmussun nasil mutlu oldum anlatamam masallah umutsuzlugumun icinde hep bir isik doguyo Allah da kalbime dusurdu resmen bir anda girip bakttm yazdklarini okuyuncaicim titredi saglkli bir hamilelik ve dogum diliyorum canm sana hayirli evlat olsun :)

amin canım çok sağol darısı başına inşallah..herşeyin bir zamanı var senin bebeğin de vaktini bekliyordur..sen kafandan at sadece bebek düşüncesini..eşinle bebek için değil onu sevdiğin için ilişki yaşa, inan erkekler de bizim kadar etkileniyorlar..benim eşim tedavi sırasında bana hep 'bi görevmiş gibi yapıyorum' diyodu ve hiç zevk almıyodu anlıyodum..ne zamanki tüp bebeğe geçmek için birkaç ay ara verelim dedik o da rahatladı stres çok berbat birşey, kurtul ondan..

Melegim2502 @deeploneliness
Kizlar haklsnz ama terzi kendi sokugunu dikemiyo maalesef esimin de istekli olmasni istiyorum ama o sadece ben istedigim icin beni kirmamak adina yapiyo bebek bakimi zor yapablcenmi diyo hayir bebek bakimi smdi de zor 10 yil snra da zor hatta ozaman daha zor he bide okulu yeni bitirdin once biraz calis deneym kazan hemen cocuk yapio kendni eve bagliycan ise gir sigortan baslasn diyo aslnda hakli ama bende nedense hic oyle seylern telaslari yok bebekden snra da calisirm diyorm bi de ben sirf bunun dusuncesiyle evlenince dogum kontrol hapina baslamstm evlenmenmeden once bile deli gbi bebek istiyodm surekli kendi kendmi baskiladm ama artk gerckten cok istiyorm umarm be i anliyosunuzdur valla bu ay ne ovu testi ne baska bisey yapiyorm dun normalde ovu gunumdu cok sancim olurdu sanci falan da yok sadece dun bir anda asiri bi akintim geldi okadar .

Biliyomusun tartismalarimiz burdan doguyo iste ben diyorm ki 2 gun snra ovu gunum 2 gun iliski olmasn yapmiyalm diyorm beni strese sokuyosun diyo boyle yapinca canm hic istemiyo oluruna birak diyo.peki bisey sorcam hamile kaldgn ay iliski sikligi nasldi canm sizin ??

net hatırlayamıyorum ama 2 yada 3 defa ilişki oldu ovülasyon zamanı mı değil mi bakmadım bile..hatta bir tanesinde bayağı da alkol vardı yani öyle 2 günde 1 yapalım, şöyle böyle yapalım planı olmadı, rastgele

Seni cok iyi anliyorum oyle kotu bi duygu ki istemsizce bunlari dusunmek bende de oluyo cok iyi tanidigim kisilern bebekleri olms kimi ilk aydan hamile kalms kimi ikinci ay ama biliyomusun onlar beklemedigi icin hemen kalmislar, ben annemi hatirliyorum ben de dahil olmak uzere hiccbir gebelgni istemeden hamile kaldi yani istemedikcr tek kacamakla hamile kaldi kac kez hatta dis gebelk gecirdi tek tupu alindi dr tedavisiz kalamazsn dedi sevindi kalmam bidaha diye yine tek kacamakla kaldi ,demekki bu vucudun strese karsi gosterdigi bi tepki canm yoksa imkansiz hic bisey yok heralde ben sadece biraz yoruldum aslnda inanmadgmdan degil ama icimde dogmamis bebegime karsi inanilmaz bir hasret var ve ben surekli onu baskilamaktan yoruldum

akdnz07 canım cok haklisin ben de olmazdı böyle duygular kendime de kızdım ama sanırım kızgınlığım esimeydi en cok. İnşallah en kısa sürede bebislerimiz gelir:) isteyen herkesin gelir

akdnz07 canım cok haklisin ben de olmazdı böyle duygular kendime de kızdım ama sanırım kızgınlığım esimeydi en cok. İnşallah en kısa sürede bebislerimiz gelir:) isteyen herkesin gelir[/QUOTE]
kizma esine bunda da vardir bi hayir bak sen en azindan ovu gunlerini tam degerlendiremedgn icin olmuyo smdilk belki gelecegi zaman yada geldgnde o gunleri tam olarak degerlendirdiginizde hemen olacak arkadasm 1 sene boyunca korunmadi ve tam butum borclarinin bittigi ay ovu falan hic takip etmedgi zaman kalmsti hep diyodu zamanini bekkiyomus demekki diye o da 1 sene boyunca kafaya takip o ay birakmisti yumurta takibi ilac igne kullandi dr demis ki artik asilama yapariz artik o da kendi kendne demis neden bukadar takiyorm ki yasim daha cok genc zaten olur heralde dems insan bi yerden sonra birakiyo heralde bizim o birakma noktamiz nezaman olucak acaba :)
Ben en cok onu merak ediyorm :)

Evet bi bırakabilsek olacak belki :) biliyor musun benim regl donemim en fazla 27 gundur 1 sene takip ediyorum telefonumda yüklü bir program var hic sasmamis genelde de 13. gunde yumurtlamisim. Bu ay ilk defa esim ovu. yetisti diye sevinirken her ne hikmetse 1 yildir olmayan dongum sasti ve 14. gun yumurtladim ve esim yine yetisemedi belki de su an olmamasi hayırlıdır bizim de borclar cok belki de ondandir

Günaydın kızlar iyilik sağlık cuma gununun verdigi mutluluk var haftasonu geldi çattı sizler nasilsilsiniz

AUOTE="deeploneliness, post: 41634816, member: 327337"]Günaydın kızlar iyilik sağlık cuma gununun verdigi mutluluk var haftasonu geldi çattı sizler nasilsilsiniz[/QUOTE]
Aynen csnim cok sukur geldi haftasonu :)

Selam kizlar :) naslsiniz topigimiz bayaa geriye atms hemen girip yazaym dedim :)
Ben cok ama cok iyiym masallah esimle bisiklet turlarna cikiyoduk soylemistm 20-25 kisilk grubumuz var dun okadar guzel okadar eglenceliydi ki piknik alanina gittik cocuklar gibi eglendik hoplayip zipladk faaliyetler yaptk :) hicbisey dusunmedm dun ve onceki gun ovu gunumdu ama hic hesaplamadm akintim fazlaydi ordan anladm esimin ustune dusmedm bu kez bebegi de dusunmeden birlkte oldk hatta ben gecen ay illa olcak bugn yunurtlama gunum delimisin falan derdm dun yorgunsam bosver dedm gercekten umursamadim hatta bugun ilk kez diyorm gercekten ilk kez bu ay olmasin ya dedim cnku ben cok guzel insanlar kazandm ve zamanm cok guzel gecmeye basladi ve haliyle hamile kalirsam onlara katilamiycam ben evde oturuken onlar eglenicek Allahm ne kadar guzelms kafamin bebek disinda baska seylerden de mutluluk duymasi kendmi rahatlams hissediyorm kizlar

Canım ne guzel eglendiniz stresi attiniz aynen sana katılıyorum ben de dun yeni insanlarla tanistim guzel bir gun gecirdim dedim ki sadece bebek degil ki mutluluk yeni ugraslar yeni insanlar da mutluluk katıyor bence bizim en buyuk hatamiz mutlulugumuzu sadece bebek uzerine odaklamakmis. Simdi diyorumki hemen hamile kalsam denize giremeyecegim dag bayir cikip yeni yerler kesfedemeyecegim zaman varken bunlari da yapayim diyorum ve bu düşünce beni rahatlatiyor açıkçası

Ne kadar ayni duygulari hissetmisiz oyle aynen oyle canm bebek olayini oyle cok odak noktasi yaptik ki baska hicbiseyden mutlu olamayacakmis gibi bak Allah icimize biraz olsun ferahlk verdi su mubarek ayda cok sukur

Kizlaaar bu aralar pek takip edemiyorum sizi ben cok fenayimmmm hava 40 derece 2 saat uyuyorum daha uyuyamiyorum kac gündür perisan oldum

Kizlaaar bu aralar pek takip edemiyorum sizi ben cok fenayimmmm hava 40 derece 2 saat uyuyorum daha uyuyamiyorum kac gündür perisan oldum
Canım gecmis olsun bir anda ısınmis orda ya daha dune kadar usuyordun klima filan mı taktirsaniz baska bir durum yok dimi hasta filan degilsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…