Kizlar hepiniz saolun desteginiz icintatlisukurbaasi iyki aklima dusmussun nasil mutlu oldum anlatamam masallah umutsuzlugumun icinde hep bir isik doguyo Allah da kalbime dusurdu resmen bir anda girip bakttm yazdklarini okuyuncaicim titredi saglkli bir hamilelik ve dogum diliyorum canm sana hayirli evlat olsun :)
Biliyomusun tartismalarimiz burdan doguyo iste ben diyorm ki 2 gun snra ovu gunum 2 gun iliski olmasn yapmiyalm diyorm beni strese sokuyosun diyo boyle yapinca canm hic istemiyo oluruna birak diyo.peki bisey sorcam hamile kaldgn ay iliski sikligi nasldi canm sizin ??amin canım çok sağol darısı başına inşallah..herşeyin bir zamanı var senin bebeğin de vaktini bekliyordur..sen kafandan at sadece bebek düşüncesini..eşinle bebek için değil onu sevdiğin için ilişki yaşa, inan erkekler de bizim kadar etkileniyorlar..benim eşim tedavi sırasında bana hep 'bi görevmiş gibi yapıyorum' diyodu ve hiç zevk almıyodu anlıyodum..ne zamanki tüp bebeğe geçmek için birkaç ay ara verelim dedik o da rahatladıstres çok berbat birşey, kurtul ondan..
Biliyomusun tartismalarimiz burdan doguyo iste ben diyorm ki 2 gun snra ovu gunum 2 gun iliski olmasn yapmiyalm diyorm beni strese sokuyosun diyo boyle yapinca canm hic istemiyo oluruna birak diyo.peki bisey sorcam hamile kaldgn ay iliski sikligi nasldi canm sizin ??
Seni cok iyi anliyorum oyle kotu bi duygu ki istemsizce bunlari dusunmek bende de oluyo cok iyi tanidigim kisilern bebekleri olms kimi ilk aydan hamile kalms kimi ikinci ay ama biliyomusun onlar beklemedigi icin hemen kalmislar, ben annemi hatirliyorum ben de dahil olmak uzere hiccbir gebelgni istemeden hamile kaldi yani istemedikcr tek kacamakla hamile kaldi kac kez hatta dis gebelk gecirdi tek tupu alindi dr tedavisiz kalamazsn dedi sevindi kalmam bidaha diye yine tek kacamakla kaldi ,demekki bu vucudun strese karsi gosterdigi bi tepki canm yoksa imkansiz hic bisey yok heralde ben sadece biraz yoruldum aslnda inanmadgmdan degil ama icimde dogmamis bebegime karsi inanilmaz bir hasret var ve ben surekli onu baskilamaktan yoruldumMerhaba kizlar nasılsınız benim bugun biraz moralim bozuldu aslinda moralimin bozulmasina da kiziyorum kendime yakistiramadigimdan ama istemsiz olarak gelisiyor bizim işyerinde calisan bir bey var 37 yasinda 3 yasinda oglu var karisi da kendi akranlarindan bu gun duydum 4 aylik esi hamileymis yani tam benim cocuk istediğim donemde esi hamile kalmis ikincisine. Mutlu olsunlar gözüm yok ama ben bile ilk cocuguma bu yasta hamile kalamiyorum eşim de sag olsun bir turlu tayin olamıyor bu ramazan bos geçecek boyle kizginligimi anlatamiyorum..
Sagol canim bende iyiyim. Haftasonunu bekliyorum dort gozlegünaydın.sen nasılsın
Canım ne guzel eglendiniz stresi attiniz aynen sana katılıyorum ben de dun yeni insanlarla tanistim guzel bir gun gecirdim dedim ki sadece bebek degil ki mutluluk yeni ugraslar yeni insanlar da mutluluk katıyor bence bizim en buyuk hatamiz mutlulugumuzu sadece bebek uzerine odaklamakmis. Simdi diyorumki hemen hamile kalsam denize giremeyecegim dag bayir cikip yeni yerler kesfedemeyecegim zaman varken bunlari da yapayim diyorum ve bu düşünce beni rahatlatiyor açıkçasıSelam kizlar :) naslsiniz topigimiz bayaa geriye atms hemen girip yazaym dedim :)
Ben cok ama cok iyiym masallah esimle bisiklet turlarna cikiyoduk soylemistm 20-25 kisilk grubumuz var dun okadar guzel okadar eglenceliydi ki piknik alanina gittik cocuklar gibi eglendik hoplayip zipladk faaliyetler yaptk :) hicbisey dusunmedm dun ve onceki gun ovu gunumdu ama hic hesaplamadm akintim fazlaydi ordan anladm esimin ustune dusmedm bu kez bebegi de dusunmeden birlkte oldkhatta ben gecen ay illa olcak bugn yunurtlama gunum delimisin falan derdm dun yorgunsam bosver dedm gercekten umursamadim hatta bugun ilk kez diyorm gercekten ilk kez bu ay olmasin ya dedim cnku ben cok guzel insanlar kazandm ve zamanm cok guzel gecmeye basladi ve haliyle hamile kalirsam onlara katilamiycam ben evde oturuken onlar eglenicek Allahm ne kadar guzelms kafamin bebek disinda baska seylerden de mutluluk duymasi kendmi rahatlams hissediyorm kizlar
Ne kadar ayni duygulari hissetmisiz oyleCanım ne guzel eglendiniz stresi attiniz aynen sana katılıyorum ben de dun yeni insanlarla tanistim guzel bir gun gecirdim dedim ki sadece bebek degil ki mutluluk yeni ugraslar yeni insanlar da mutluluk katıyor bence bizim en buyuk hatamiz mutlulugumuzu sadece bebek uzerine odaklamakmis. Simdi diyorumki hemen hamile kalsam denize giremeyecegim dag bayir cikip yeni yerler kesfedemeyecegim zaman varken bunlari da yapayim diyorum ve bu düşünce beni rahatlatiyor açıkçası
Canım gecmis olsun bir anda ısınmis orda ya daha dune kadar usuyordun klima filan mı taktirsaniz baska bir durum yok dimi hasta filan degilsinKizlaaar bu aralar pek takip edemiyorum sizi ben cok fenayimmmmhava 40 derece 2 saat uyuyorum daha uyuyamiyorum kac gündür perisan oldum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?