- 29 Ocak 2015
- 730
- 859
- 53
- 36
bende canım. 4 buçuk aydır vücudumda her türlü belirtiyi hamileliğe yormaya başladıminsan paranoyak oluyor resmen ben öyle hissediyorum kendimi adeta
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bende canım. 4 buçuk aydır vücudumda her türlü belirtiyi hamileliğe yormaya başladıminsan paranoyak oluyor resmen ben öyle hissediyorum kendimi adeta
bende öyleyim test almaktan bıktım artık ama yinede merak edip her defasında alıyorum işte 8 aylık evliyim ve hala bişi yokbende canım. 4 buçuk aydır vücudumda her türlü belirtiyi hamileliğe yormaya başladım
ben 1 yıllık evliyim. ilk başta istemedik ve doğum kontrol hapı kullandım. 5 aydır bıraktım ama bekliyorum halabende öyleyim test almaktan bıktım artık ama yinede merak edip her defasında alıyorum işte 8 aylık evliyim ve hala bişi yok
hiç hap kullanmadım ben. doktorada gittim herhangi bir sorun görünmüyor herşeyim normal sadece guatr biraz yüksek onun normal değere gelmesi gerekiyor sanırımben 1 yıllık evliyim. ilk başta istemedik ve doğum kontrol hapı kullandım. 5 aydır bıraktım ama bekliyorum hala
Tsh kaç çıktı canım benim de yüksek doktor bir şey demedi ama burdan okuduğum kadarı ile yüksek çıkmış değerhiç hap kullanmadım ben. doktorada gittim herhangi bir sorun görünmüyor herşeyim normal sadece guatr biraz yüksek onun normal değere gelmesi gerekiyor sanırım
5,10 çıktı canım senin kaç çıkmıştıTsh kaç çıktı canım benim de yüksek doktor bir şey demedi ama burdan okuduğum kadarı ile yüksek çıkmış değer
benim 2.55 çıktı bir de soliter nodülüm var. Hamilelik için 2.5 sınırmış daha altta olması idealmiş. Peki senin değerinin düşmesi için herhangi bir ilaç kullanmana gerek var mı yoksa gebelikten sonra takip mi edilecek ben de bir dahaki muayene de doktora soracağım5,10 çıktı canım senin kaç çıkmıştı
yok canm ben kendim aldim eczaneden gidemedm henuz heralde ancak ramazandan sonra gidicem.Canım bugün regl günüm gelen giden yok henüz ama dün test yaptım hayalet çizgi bile yoktu ışığın her açısı ile baktığım haldeşaşı olarak bile baktım yok
Evet canım katılıyorum sana ramazan ayının kim bilir ne kadar çok faydası var bizim bilmediğimiz. Rahmet kapıları açık bol bol dua edelim birbirimiz için de Sen naptın canım doktora gittin mi? Folik asidi doktor mu verdi?
Benim de bobreklerm cok agriyo canm ssanirm susuz kalinca oluyo cekistiriyolar sanki iftar ve sahurda bol su icelim , Allah dularimizi kabul etsin bizi o tertemiz makamda beekliyorlar insallah meleklerimizzcanım çok haklısın. benimde böbreklerim ağrıyor ama orucumu tutmaya devam ediyorum. Allah yardım ediyor. bu ay bol bol dua etmek lazım. Allah gönlümüzden geçeni hayırlı bir şekilde versin inş
canım hiç stres yapmayın rahat rahat geçirin bu döneminizi :)@deeploneliness @
yok canm ben kendim aldim eczaneden gidemedm henuz heralde ancak ramazandan sonra gidicem.
Ah insallah ya
Benim yine yumus gunum geldi catti bundan sonrasi stres geciyo hep oncesi zaten fazla stresm olmuyo da ovudan bata kadar delleniyorm bu ay yapmiyim artk
ben de senin gibi sekiz aylık evliyim canım korunmuyoruz ama olmadı işte bir türlü geçen ay ilaç falan da kullanmıştım ama olmayınca olmuyorbende öyleyim test almaktan bıktım artık ama yinede merak edip her defasında alıyorum işte 8 aylık evliyim ve hala bişi yok
yok canım ben o düşünceyle yaklaşmıyorum kocama ama o pek yanaşmıyor bu aralar. geçen haftaydı benim muhtemel yumurtlama tarihlerim ama hiç birlikte olmadık. sadece dokuzuncu günümde birlikte olduk ama o da sayılmaz bile zaten. bir de bu haftamız var ama yine de geçmiş oldu yani@deeploneliness erken test yapma kuzum bazen gunu gecene kadar idrarda cikmayabiliyo.
J justsmile2701 canm hic belli olmaz genelde tedavi sonrasi yada tedavi arasnda hamile kalan cok kisi var esine destek ol bebek icin yaklasma o dusunceyi at kafandan ben bu ay oyle yapiyorum
Bende bugun folik asit hapi aldm kizlar folidoce diye rahmi ve hormonlari besleyio hamile kalmaya yardmci oluyomus onun disinda baska bisey yapmiyorum sadece dua ediyorum ramazan ayi bana her zaman iyi geldi cok hasta oldugum zamanlarda doktor oruc tutamazsn dedigi zamanlarda bile ramazan orucumu tuttugum oldu ramazandan sonra doktora gittigimde sonuca onlar bile sasiriyodu bu ayin sifasina cok inaniyorum oyuzden Allah herkesn gonlune gore versin :)
amaannn boşver canım ya benim kocamda böyle tembellik oldukça bir şey olmaz. geçen gün kaynanam imalı imalı sordu, ben de oğluna sor dedimBozma moralini canım ya bu ay dinlenme olsun ıkınızı de stres olmadan önümüzdeki aylara ins.
stres falan yapmamak gerekiyor sanırım ama yapmadanda olmuyor kiben de senin gibi sekiz aylık evliyim canım korunmuyoruz ama olmadı işte bir türlü geçen ay ilaç falan da kullanmıştım ama olmayınca olmuyor
çok haklısın canım benim de hiç elimde olmuyorstres falan yapmamak gerekiyor sanırım ama yapmadanda olmuyor ki
aynı ben :)amaannn boşver canım ya benim kocamda böyle tembellik oldukça bir şey olmaz. geçen gün kaynanam imalı imalı sordu, ben de oğluna sor dedim
şuan rahatım ama adet günüm yaklaştıkça stres çoğalıyor merak artıyorçok haklısın canım benim de hiç elimde olmuyor
ben de şu an çok rahatım çünkü bu ayı boş geçtiğimizi biliyorum. pazar günü progestana başlayacam adetimi geciktirmek için verdi doktor. bu ilacı kullanan var mı hiç? yan etkileri çok kötüymüş diye duydumşuan rahatım ama adet günüm yaklaştıkça stres çoğalıyor merak artıyor
neden adet geciktirici verdiben de şu an çok rahatım çünkü bu ayı boş geçtiğimizi biliyorum. pazar günü progestana başlayacam adetimi geciktirmek için verdi doktor. bu ilacı kullanan var mı hiç? yan etkileri çok kötüymüş diye duydum