• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

hap sonrası minik mucizelerimizi bekliyoruz

ben 1 yıllık evliyim. ilk başta istemedik ve doğum kontrol hapı kullandım. 5 aydır bıraktım ama bekliyorum hala
hiç hap kullanmadım ben. doktorada gittim herhangi bir sorun görünmüyor herşeyim normal sadece guatr biraz yüksek onun normal değere gelmesi gerekiyor sanırım

hiç hap kullanmadım ben. doktorada gittim herhangi bir sorun görünmüyor herşeyim normal sadece guatr biraz yüksek onun normal değere gelmesi gerekiyor sanırım
Tsh kaç çıktı canım benim de yüksek doktor bir şey demedi ama burdan okuduğum kadarı ile yüksek çıkmış değer

5,10 çıktı canım senin kaç çıkmıştı
benim 2.55 çıktı bir de soliter nodülüm var. Hamilelik için 2.5 sınırmış daha altta olması idealmiş. Peki senin değerinin düşmesi için herhangi bir ilaç kullanmana gerek var mı yoksa gebelikten sonra takip mi edilecek ben de bir dahaki muayene de doktora soracağım

ben şuanda ilaç kullanıyorum evet hamile kalmak için gereken değerin epey üzerinde şuan tedavisini görüyorum umarım en kısa sürede sonuç alır hamile kalırım

@deeploneliness @
Canım bugün regl günüm gelen giden yok henüz ama dün test yaptım hayalet çizgi bile yoktu ışığın her açısı ile baktığım halde:KK53:şaşı olarak bile baktım yok :KK43:

Evet canım katılıyorum sana ramazan ayının kim bilir ne kadar çok faydası var bizim bilmediğimiz. Rahmet kapıları açık bol bol dua edelim birbirimiz için de:KK66: Sen naptın canım doktora gittin mi? Folik asidi doktor mu verdi?
yok canm ben kendim aldim eczaneden gidemedm henuz heralde ancak ramazandan sonra gidicem.
Ah insallah ya :(
Benim yine yumus gunum geldi catti bundan sonrasi stres geciyo hep oncesi zaten fazla stresm olmuyo da ovudan bata kadar delleniyorm bu ay yapmiyim artk :(

canım çok haklısın. benimde böbreklerim ağrıyor ama orucumu tutmaya devam ediyorum. Allah yardım ediyor. bu ay bol bol dua etmek lazım. Allah gönlümüzden geçeni hayırlı bir şekilde versin inş
Benim de bobreklerm cok agriyo canm ssanirm susuz kalinca oluyo cekistiriyolar sanki :( iftar ve sahurda bol su icelim , Allah dularimizi kabul etsin bizi o tertemiz makamda beekliyorlar insallah meleklerimizz

@deeploneliness @

yok canm ben kendim aldim eczaneden gidemedm henuz heralde ancak ramazandan sonra gidicem.
Ah insallah ya :KK43:
Benim yine yumus gunum geldi catti bundan sonrasi stres geciyo hep oncesi zaten fazla stresm olmuyo da ovudan bata kadar delleniyorm bu ay yapmiyim artk :KK43:
canım hiç stres yapmayın rahat rahat geçirin bu döneminizi :)

@deeploneliness erken test yapma kuzum bazen gunu gecene kadar idrarda cikmayabiliyo.
J justsmile2701 canm hic belli olmaz genelde tedavi sonrasi yada tedavi arasnda hamile kalan cok kisi var esine destek ol bebek icin yaklasma o dusunceyi at kafandan ben bu ay oyle yapiyorum
Bende bugun folik asit hapi aldm kizlar folidoce diye rahmi ve hormonlari besleyio hamile kalmaya yardmci oluyomus onun disinda baska bisey yapmiyorum sadece dua ediyorum ramazan ayi bana her zaman iyi geldi cok hasta oldugum zamanlarda doktor oruc tutamazsn dedigi zamanlarda bile ramazan orucumu tuttugum oldu ramazandan sonra doktora gittigimde sonuca onlar bile sasiriyodu bu ayin sifasina cok inaniyorum oyuzden Allah herkesn gonlune gore versin :)
yok canım ben o düşünceyle yaklaşmıyorum kocama ama o pek yanaşmıyor bu aralar. geçen haftaydı benim muhtemel yumurtlama tarihlerim ama hiç birlikte olmadık. sadece dokuzuncu günümde birlikte olduk ama o da sayılmaz bile zaten. bir de bu haftamız var ama yine de geçmiş oldu yani

şuan rahatım ama adet günüm yaklaştıkça stres çoğalıyor merak artıyor
ben de şu an çok rahatım çünkü bu ayı boş geçtiğimizi biliyorum. pazar günü progestana başlayacam adetimi geciktirmek için verdi doktor. bu ilacı kullanan var mı hiç? yan etkileri çok kötüymüş diye duydum

Back