- 17 Mart 2015
- 992
- 582
- 88
- 30
hayır canım kullanmıyorum. biraz zahmetli bir iş sanırım o. bilmiyorum madem tedavi olmayacağım bu ay gerçekten bu ay gerçekten bebekle ilgili hiç bir şeyle uğraşmak istemiyorum. tabi ay sonuna doğru kendime hakim olabilirsem :) şu an adetliyim diye böyle rahat konuşuyorum
günaydın canım. kimse yok bu aralar neden acabaGünaydin kizlar nerelerdesiniz
günaydın canım. kimse yok bu aralar neden acaba
günaydın canım. güzel haberlerini bekliyoruz inşallah :)Herkez kayipp bende ilk defa bu saatte burdayim heycan yaptim doktora gitcem diye 5 bucukta kalktim :))
günaydın canım. güzel haberlerini bekliyoruz inşallah :)
canım bunun için eşinle tartışmana ne gerek var. seni çok iyi anlıyorum moralin çok bozuk eşinden de anlayış bekliyorsun ama onlar bazen bizim kadar duyarlı davranamıyorlar. bebek ikinizden bir can olacak. bunun için tartışmak yerine birbirinize destek olmalısınız.Gunaydn kizlarMelegim2502 hadi hayirlisi canm
Canim oyle skkin ki anlatamam kizlar bebek olayi iyce pskolojmi bozdu dun deli gibi agladim bu ay da olmadi eminim artik o sol kasik sizlama akintim hepsi kesildi arada adet olcak gibi karnim agriyo sadece hicbir belirtim yok artik esimle de tartistik bebek icin ugrasmiycam artik dedi sanki kendisi ugrasiyo gibi kendim yirtiniyorum hep biktim artik ben
Canim ya lutfen canini sikma. Bi doktora git kanlarina fln baksinlar. Cok kafaya takmaGunaydn kizlarMelegim2502 hadi hayirlisi canm
Canim oyle skkin ki anlatamam kizlar bebek olayi iyce pskolojmi bozdu dun deli gibi agladim bu ay da olmadi eminim artik o sol kasik sizlama akintim hepsi kesildi arada adet olcak gibi karnim agriyo sadece hicbir belirtim yok artik esimle de tartistik bebek icin ugrasmiycam artik dedi sanki kendisi ugrasiyo gibi kendim yirtiniyorum hep biktim artik ben
Gunaydn kizlarMelegim2502 hadi hayirlisi canm
J justsmile2701Melegim2502 gamzeli-
Yok kizlar olmuyo diye tartismadik baska bi mesele oldu yine bebekle ilgli iki gundur konusmuyoruz ugrasmicam artk dedi zaten ben kosturuyodum pesinde aman sunu da ic sunu da ye diye .benm hormonlarm temz cikmisti suan benm icin yapilacak bisey yok zaten.yapilacak bisey varsa ilk onun sperm vermesi lazm onda sorun yoksa en son olarak rahim filmi cektirebilirm tabi bilmiyorm belki de bisey yoktur sebep olmayip hemen hamile kalamayan da var. Ama suan epey bitigim yani hicbisekilde umudum yok adetmi bekliyorm
Melegim2502 canim sen naptin kalp atislarini duydunmu
Olsun canim en azindan iyi oldugunu biliyosun orda oyle demekki onemli olan saglikli sihhatli gelsn insallahBebegimi gördüm cok sükür canim hersey yolundaymis burda hemen dinletmuyomarmis ya sinir oldum kuzenime 30 haftasinda dinletmisldr gösterdi kalp atisini ama dinletmedi söyledim öyle hemen dinletmuyoruz dedi zaten burda ne yapiyolarli -,-
Esimin doktora gidecegini sanmiyorum gitmek icin erken ona gore.hem zaten cocuk olmasa da olur ona gore. gerizekali bir insanim ben ne halt varsa tutturdum bebek diyeEsinde bi doktora gitseydi canim orda bakiyolarmis diyodun
Esimin doktora gidecegini sanmiyorum gitmek icin erken ona gore.hem zaten cocuk olmasa da olur ona gore. gerizekali bir insanim ben ne halt varsa tutturdum bebek diyeben cok kotuyum ya deli gibi agliyorum sunlari yazarken bi sure formdan gitsem mi acaba
Olsun canim en azindan iyi oldugunu biliyosun orda oyle demekki onemli olan saglikli sihhatli gelsn insallah
Canım yazdıklarını okudum dayanamadım geri geldim :) bak ben neler yasadım neler bu ay İnan ki cok dert ediyoruz. Gecen ay cok kafaya taktım yumurtam çatladı mı catladiktan sonra dollenme oldu mü tutundu mü diye. Sonra yumurtlamadım 2 gun sonra sol kasik ağrısı başladı bende. Ama o kadar dikkat ediyordum ki belirtilere. Böyle sol kasıklardan bacaklara vuran bir ağrı. Göğüs ağrısı ve aynı zamanda göğsümde damarlar ki ben hiç bir zaman göğüs hassasiyeti yaşamayan bir ınsanım. Neyse cok taktım kafaya sonra regl oldum. Kasik ağrım da tam gecmemişti. Dedim bir doktora gideyim hormon testi yaptırayım diye. Gecen ay da gitmistim doktora. Her şey normal kıstın yok. Regl düzenli dedi. Hormon testine gerek yok dedi. Ama ben durur muydum.gittim bu ay da doktora. Doktordan hormon testi istedim. Cok istekli davranmadı sonra bir muayene edeyim dedi bir baktı bende 2.5-3cm çaplarında kist çıktı sol kasıkta. Neyse dedim herhalde yumurtam çatlamadı. Hormon testi icin hafta sonundan sonra tekrar gittim. Sonuclara onceden baktım. Degerler normal. Bir tek testesteron düşük gibi ama o da sınırına yakın. Dedim herhalde bunu söyler bir söylerse. Bana demez mı senin ca125degerin yüksek. Bunu baska bir hastanede tekrar yaptir. Yani kanser degeri. Tümör. O an anladım her seyin bası saglik. İsten izin aldım koştur koştur özel hastaneye. Doktor once beni rahatlatti. Ama ben muayene sırasında bir ağladım anlatamam. Psikolojim bitmiş. Neyse özetle doktorda kist icine kanıyor büyük ihtimal çikolata kistine dönüşecek dedi. Ben yine bilmeden çıktım çikolata kıstı nedir ne değildir hiç bilmiyorum. Sonra bir araştırdım yok kısırlık yapıyor yapışiklik yapıyor tamamen geçmiyor falan filan. Ben tabi bir. Daha yıkıldım. Doktor da bu ay yumurtlaman olmaz dedi. Bir ay sonra tekrar gel dedi. Neyse regl biteli 12 gun filan oldu. Bu sefer sag kasik ağrısı. Allahım dedim bu sefer de sagda mı oluyor. Esim de burda hemen doktora gittik. Sonra ssunlari söyledi. Özellikle su kısmını dikkate Alman'ı istiyorumEsimin doktora gidecegini sanmiyorum gitmek icin erken ona gore.hem zaten cocuk olmasa da olur ona gore. gerizekali bir insanim ben ne halt varsa tutturdum bebek diyeben cok kotuyum ya deli gibi agliyorum sunlari yazarken bi sure formdan gitsem mi acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?