• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

hap sonrası minik mucizelerimizi bekliyoruz

Benimde senden farkim yok geziyorum sonrada gece kivraniyorum :) iyiyim cok sükür carsamba olsa daha iyi olcam :)
Haha inan bana ayni durumdayim hatta ben kivrana kivrana geziyorum :D akintim da basladi benim bana noluyosa hamileym sanki bende :D ama bu ay bebis yoksa doktora gidicem bu sancim cok fazla cnku akintim da var baska bi sebebi vardir belki
Bide sana bisey sorcam kuzum iliskiye girerken kasigin agriyomu

Once test yaptirdim negatif cikti hemen arkasindan da adet oldum zaten pazartesi yine doktora gidicem
tatlim lutfen stres seviyeni azaltamaya calis bu ay yumurtan da catlams bak bence sirf kafana asiri taktigin icin olmadi bence sartlamamaya calisalm kendmizi ya insam en istedgi seyle imtihan oluyo :(

tatlim lutfen stres seviyeni azaltamaya calis bu ay yumurtan da catlams bak bence sirf kafana asiri taktigin icin olmadi bence sartlamamaya calisalm kendmizi ya insam en istedgi seyle imtihan oluyo :KK43:
Nasil kafama takmam ki? Olacagina o kadar cok inanmistim ki hayal kirikligimi anlatamam. Doktora gidiyorum bir sürü ilaç içiyorum hersey super yolunda ama bebek yok

Haha inan bana ayni durumdayim hatta ben kivrana kivrana geziyorum :KK70: akintim da basladi benim bana noluyosa hamileym sanki bende :KK70: ama bu ay bebis yoksa doktora gidicem bu sancim cok fazla cnku akintim da var baska bi sebebi vardir belki
Bide sana bisey sorcam kuzum iliskiye girerken kasigin agriyomu

Kendimi ilk ogrendigimde cok kastigim icin bebege birsey olcak diE ödüm koptu ozaman agiriyodu da sonradan okadar fazla agiramadi bir tuhaf oluyo sanki karnimda balon varmis gibi:) olur insallah canim yoksa git evet ben hep diyodum ya 2-3 aydir adetim 2-3 gün sürüyodu onu herkez hamilelige hazirlik diyoda herkezde olmuyodur tabi

Once test yaptirdim negatif cikti hemen arkasindan da adet oldum zaten pazartesi yine doktora gidicem

Seni anliyorum üzülme canim :( baak cok takiyosunuz kizicam size ben kendime hep diyodumki bukadar aglayip sizladin olmadi nezaman biraktin oldu sabirli olmayi ögretiyo bize rabbim bu ay da deki ugrastim ugrastim olmadi onunda var bir zamani esinle gez dolas kafani dagit düsünmemeye calis cooook zor biliyorum düsünki ben bebegi bukadar cok takarsam gelmiyo

iyi akşamlar kızlar. benim içimde bir ümit var bu ay. çok tuhaf hissediyorum. inş boşa çıkmaz

Günaydin cnim insallah öyledir :) benim annem hep gözlerime bakardi haha:) evde test yapiyodum ama biraz daha bekliyim diyodum annemde istedigimi söylememistim ama o adetimi her ay soruyodu günesin karsisina dikti beni bakiyo gözlerime diyokii ahaa bu kiz hamilee :) ben yok daha test felan yapmadim bilmiyorum demistim :) hamile kadin baygin bakarmis diyolar bide göz bebeklerimiz buyuyomus :)

Kendimi ilk ogrendigimde cok kastigim icin bebege birsey olcak diE ödüm koptu ozaman agiriyodu da sonradan okadar fazla agiramadi bir tuhaf oluyo sanki karnimda balon varmis gibi:) olur insallah canim yoksa git evet ben hep diyodum ya 2-3 aydir adetim 2-3 gün sürüyodu onu herkez hamilelige hazirlik diyoda herkezde olmuyodur tabi
Gunaydin tatlm benim de gecen ay az olmustu adetim 7 gun suruyo normalde 4 gunde falan bitti ve cok az oldu

Seni anliyorum üzülme canim :KK43: baak cok takiyosunuz kizicam size ben kendime hep diyodumki bukadar aglayip sizladin olmadi nezaman biraktin oldu sabirli olmayi ögretiyo bize rabbim bu ay da deki ugrastim ugrastim olmadi onunda var bir zamani esinle gez dolas kafani dagit düsünmemeye calis cooook zor biliyorum düsünki ben bebegi bukadar cok takarsam gelmiyo

Gercekten cok fazla zor dusunmemek. Yani ne yapabilirim nasıl kafami dagitirim inan bilmiyorum tüm bunlari yarin doktorumla konusucam. Herkes ayni seyi söylüyor stresin yuzunden hamile kalamiyorsun diyor ama ben de bu stresten kurtulamiyorum

Back