- 10 Ekim 2011
- 1.028
- 555
- 323
Canim ozaman iyi degerlendir ovu agrisidir o ve bol bol dua etCanim ovu gunlerimdeyim. Karnim cok agriyor bir haftadir. Bat 30 haziran
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canim ozaman iyi degerlendir ovu agrisidir o ve bol bol dua etCanim ovu gunlerimdeyim. Karnim cok agriyor bir haftadir. Bat 30 haziran
Gunaydin tatlm benim de gecen ay az olmustu adetim 7 gun suruyo normalde 4 gunde falan bitti ve cok az oldu
Gercekten cok fazla zor dusunmemek. Yani ne yapabilirim nasıl kafami dagitirim inan bilmiyorum tüm bunlari yarin doktorumla konusucam. Herkes ayni seyi söylüyor stresin yuzunden hamile kalamiyorsun diyor ama ben de bu stresten kurtulamiyorum
Amin tatlm bazen iciyorm cok nadir bebek olursa onu da icmicem esin birakti dmi :)Hayirliisi ozamann :) stres yok takmak yok sen sigarayi birakmismiydin cAnim
Canım hayırlısı olsun inşallah çok beklemeden gelir miniğin :)Bende yasmin kullanıyordum 4 ay once bıraktım ama bebis olmadı daha
Canım 29unda daha gitmedik. Çok heyecanlıyım bu konuda kız fikrine alışmaya başladım iyice :)Kuzum nerelerdesn sen :) naslsn kontrolun ne zaman cinsiyet kesinlesmedmi hala :)
bugün tekrar doktora gidicem bakalım o ne diyecek?Kitap okuu gez dolas düsünmeye zaman birakma kendine :)
günaydın canımgünaydın kızlar
Ben cok fenaym ya adet olcam sanki kasigima bir sanci giriyo gece beni uyandirdi benm hic boyle olmazdi ya doktora gidicem bebek yoksa midem de cok fena agri bulanti ben bu ay adet olursam sancidan ölücem heralde kizlar
Ins kuzum basladimi bulantin nasil cokmu kotu sade sodanim icine limon sikip ic bariInsallah bebisindir :) bende kendimi nazar ettim bugün midemm cok bulaniyo
Ins kuzum basladimi bulantin nasil cokmu kotu sade sodanim icine limon sikip ic bari
Amin tatlm bazen iciyorm cok nadir bebek olursa onu da icmicem esin birakti dmi :)
bugün tekrar doktora gidicem bakalım o ne diyecek?
Dene mutlaka canim dedigimi faydasni gorursun.senin bat yaklastikca sancin oluyomuydu adet olcak gibiDayanilmicak gibi degilde hic birsey yiyesim yok ilk defa kahvaltida bi basladi hala gecmedii yeterki bebegim iyi olsun bunlara raziyim bide onu deniyim hic istahim yok canim
Dene mutlaka canim dedigimi faydasni gorursun.senin bat yaklastikca sancin oluyomuydu adet olcak gibi
gittim canım bu ay tedavi yok tatilsiniz dedi ağustosa kaldı benim işGittinmi canim doktora ?
gittim canım bu ay tedavi yok tatilsiniz dedi ağustosa kaldı benim iş
hayır canım kullanmıyorum. biraz zahmetli bir iş sanırım o. bilmiyorum madem tedavi olmayacağım bu ay gerçekten bu ay gerçekten bebekle ilgili hiç bir şeyle uğraşmak istemiyorum. tabi ay sonuna doğru kendime hakim olabilirsem :) şu an adetliyim diye böyle rahat konuşuyorumBu tatil size iyi gelir insallah canim üzme kendini sen ovulasyon testi kullaniyomusun canim