- 10 Ekim 2011
- 1.028
- 555
- 323
Kuzummm nasil mutlu oldum anlatamam inan anlatmaya calistigin herseyi teker teker anladim ve derdimin ortagi oldugun icin cok mutlu oldum demistim sana pozitif enerjin beni cok mutlu ediyyo diye inancmi kirmadigin icin minnettarim sana yasadiklarna cok uzuldum belki biliyosundur pinkpisces da kistiyle hamile kaldi ve o kist bebegiyle birlikte bir sure buyudu sagligimizin kiymetini bilmeliyiz ki ben de aslnda esinle yasadigim tartismalardan da etkilendgm icin moralsiz bikac gun gecirdm uzuldum boyle patladim birden bire ama biliyorm ko bizim olmazi olduran rabbimiz var zamani geldiginde evlatlarmiz bize gelecek onemli olan hayirli evlat olmalari anne babasini atan kotu davranan cok evlat var bu yazdklarndan sonra cok fazla soyleyecegm sey okdu ama hangi birini soylesem bilemedim tekrar tekrar okuyup duygulaniyorum o anlatmak istediklerini satirlarin arasnda nasil da guzel duruyo ben cok tesekkur ederm sana kendmin sagligimin ve inancimin kiymetni hatirlattigin icinCanım yazdıklarını okudum dayanamadım geri geldim :) bak ben neler yasadım neler bu ay İnan ki cok dert ediyoruz. Gecen ay cok kafaya taktım yumurtam çatladı mı catladiktan sonra dollenme oldu mü tutundu mü diye. Sonra yumurtlamadım 2 gun sonra sol kasik ağrısı başladı bende. Ama o kadar dikkat ediyordum ki belirtilere. Böyle sol kasıklardan bacaklara vuran bir ağrı. Göğüs ağrısı ve aynı zamanda göğsümde damarlar ki ben hiç bir zaman göğüs hassasiyeti yaşamayan bir ınsanım. Neyse cok taktım kafaya sonra regl oldum. Kasik ağrım da tam gecmemişti. Dedim bir doktora gideyim hormon testi yaptırayım diye. Gecen ay da gitmistim doktora. Her şey normal kıstın yok. Regl düzenli dedi. Hormon testine gerek yok dedi. Ama ben durur muydum.gittim bu ay da doktora. Doktordan hormon testi istedim. Cok istekli davranmadı sonra bir muayene edeyim dedi bir baktı bende 2.5-3cm çaplarında kist çıktı sol kasıkta. Neyse dedim herhalde yumurtam çatlamadı. Hormon testi icin hafta sonundan sonra tekrar gittim. Sonuclara onceden baktım. Degerler normal. Bir tek testesteron düşük gibi ama o da sınırına yakın. Dedim herhalde bunu söyler bir söylerse. Bana demez mı senin ca125degerin yüksek. Bunu baska bir hastanede tekrar yaptir. Yani kanser degeri. Tümör. O an anladım her seyin bası saglik. İsten izin aldım koştur koştur özel hastaneye. Doktor once beni rahatlatti. Ama ben muayene sırasında bir ağladım anlatamam. Psikolojim bitmiş. Neyse özetle doktorda kist icine kanıyor büyük ihtimal çikolata kistine dönüşecek dedi. Ben yine bilmeden çıktım çikolata kıstı nedir ne değildir hiç bilmiyorum. Sonra bir araştırdım yok kısırlık yapıyor yapışiklik yapıyor tamamen geçmiyor falan filan. Ben tabi bir. Daha yıkıldım. Doktor da bu ay yumurtlaman olmaz dedi. Bir ay sonra tekrar gel dedi. Neyse regl biteli 12 gun filan oldu. Bu sefer sag kasik ağrısı. Allahım dedim bu sefer de sagda mı oluyor. Esim de burda hemen doktora gittik. Sonra ssunlari söyledi. Özellikle su kısmını dikkate Alman'ı istiyorum akdnz07 yasımızı sordu.soyledik "sen dedi 25 yaşındasin esın 26. Kıstın kucuk bunun icin gelmesen bile olur. Ayrıca icine kanaması iyi yoksa iç kanama geçirmiş olacaktın. Su caddeden 10 kadın çevirsek yarısından cogunda kist olur ve büyük ihtimal corpus luteum kıstıdir. Gencsiniz. Hemen cocuk diyorsunuz. Arkadaslarınız var 2ayda hamile kaldı filan bunları hiç takmayın. Bunun 35 yasına kadar yolu var ki siz 1 yil deneyin yine olmazsa gelin. Eşinin de sperm testine su an yaptırmasına gerek yok. Bakın burası özel hastane ama istesem bu testleri isterim ama gerek yok esas stres yaparsanız cocuğunuz olmaz dedi. Stres yapmayın hayatı yasayın daha cok gencsiniz dedi"bu arada sen benden de gencsin elbet olacak ama stres yaptıgin icin oteliyorsun. Ayrıca bu ay yumurtlamam da oldu sagdan yumurtladım. Biraz uzun oldu canım ama İnan ağlama üzülme hiç gerek yok esinle de iyi olun