• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

hap sonrası minik mucizelerimizi bekliyoruz

Canım yazdıklarını okudum dayanamadım geri geldim :) bak ben neler yasadım neler bu ay İnan ki cok dert ediyoruz. Gecen ay cok kafaya taktım yumurtam çatladı mı catladiktan sonra dollenme oldu mü tutundu mü diye. Sonra yumurtlamadım 2 gun sonra sol kasik ağrısı başladı bende. Ama o kadar dikkat ediyordum ki belirtilere. Böyle sol kasıklardan bacaklara vuran bir ağrı. Göğüs ağrısı ve aynı zamanda göğsümde damarlar ki ben hiç bir zaman göğüs hassasiyeti yaşamayan bir ınsanım. Neyse cok taktım kafaya sonra regl oldum. Kasik ağrım da tam gecmemişti. Dedim bir doktora gideyim hormon testi yaptırayım diye. Gecen ay da gitmistim doktora. Her şey normal kıstın yok. Regl düzenli dedi. Hormon testine gerek yok dedi. Ama ben durur muydum.gittim bu ay da doktora. Doktordan hormon testi istedim. Cok istekli davranmadı sonra bir muayene edeyim dedi bir baktı bende 2.5-3cm çaplarında kist çıktı sol kasıkta. Neyse dedim herhalde yumurtam çatlamadı. Hormon testi icin hafta sonundan sonra tekrar gittim. Sonuclara onceden baktım. Degerler normal. Bir tek testesteron düşük gibi ama o da sınırına yakın. Dedim herhalde bunu söyler bir söylerse. Bana demez mı senin ca125degerin yüksek. Bunu baska bir hastanede tekrar yaptir. Yani kanser degeri. Tümör. O an anladım her seyin bası saglik. İsten izin aldım koştur koştur özel hastaneye. Doktor once beni rahatlatti. Ama ben muayene sırasında bir ağladım anlatamam. Psikolojim bitmiş. Neyse özetle doktorda kist icine kanıyor büyük ihtimal çikolata kistine dönüşecek dedi. Ben yine bilmeden çıktım çikolata kıstı nedir ne değildir hiç bilmiyorum. Sonra bir araştırdım yok kısırlık yapıyor yapışiklik yapıyor tamamen geçmiyor falan filan. Ben tabi bir. Daha yıkıldım. Doktor da bu ay yumurtlaman olmaz dedi. Bir ay sonra tekrar gel dedi. Neyse regl biteli 12 gun filan oldu. Bu sefer sag kasik ağrısı. Allahım dedim bu sefer de sagda mı oluyor. Esim de burda hemen doktora gittik. Sonra ssunlari söyledi. Özellikle su kısmını dikkate Alman'ı istiyorum akdnz07 akdnz07 yasımızı sordu.soyledik "sen dedi 25 yaşındasin esın 26. Kıstın kucuk bunun icin gelmesen bile olur. Ayrıca icine kanaması iyi yoksa iç kanama geçirmiş olacaktın. Su caddeden 10 kadın çevirsek yarısından cogunda kist olur ve büyük ihtimal corpus luteum kıstıdir. Gencsiniz. Hemen cocuk diyorsunuz. Arkadaslarınız var 2ayda hamile kaldı filan bunları hiç takmayın. Bunun 35 yasına kadar yolu var ki siz 1 yil deneyin yine olmazsa gelin. Eşinin de sperm testine su an yaptırmasına gerek yok. Bakın burası özel hastane ama istesem bu testleri isterim ama gerek yok esas stres yaparsanız cocuğunuz olmaz dedi. Stres yapmayın hayatı yasayın daha cok gencsiniz dedi"bu arada sen benden de gencsin elbet olacak ama stres yaptıgin icin oteliyorsun. Ayrıca bu ay yumurtlamam da oldu sagdan yumurtladım. Biraz uzun oldu canım ama İnan ağlama üzülme hiç gerek yok esinle de iyi olun
Kuzummm nasil mutlu oldum anlatamam inan anlatmaya calistigin herseyi teker teker anladim ve derdimin ortagi oldugun icin cok mutlu oldum demistim sana pozitif enerjin beni cok mutlu ediyyo diye inancmi kirmadigin icin minnettarim sana yasadiklarna cok uzuldum belki biliyosundur pinkpisces pinkpisces da kistiyle hamile kaldi ve o kist bebegiyle birlikte bir sure buyudu sagligimizin kiymetini bilmeliyiz ki ben de aslnda esinle yasadigim tartismalardan da etkilendgm icin moralsiz bikac gun gecirdm uzuldum boyle patladim birden bire ama biliyorm ko bizim olmazi olduran rabbimiz var zamani geldiginde evlatlarmiz bize gelecek onemli olan hayirli evlat olmalari anne babasini atan kotu davranan cok evlat var :( bu yazdklarndan sonra cok fazla soyleyecegm sey okdu ama hangi birini soylesem bilemedim tekrar tekrar okuyup duygulaniyorum o anlatmak istediklerini satirlarin arasnda nasil da guzel duruyo ben cok tesekkur ederm sana kendmin sagligimin ve inancimin kiymetni hatirlattigin icin

Kuzummm nasil mutlu oldum anlatamam inan anlatmaya calistigin herseyi teker teker anladim ve derdimin ortagi oldugun icin cok mutlu oldum demistim sana pozitif enerjin beni cok mutlu ediyyo diye inancmi kirmadigin icin minnettarim sana yasadiklarna cok uzuldum belki biliyosundur pinkpisces pinkpisces da kistiyle hamile kaldi ve o kist bebegiyle birlikte bir sure buyudu sagligimizin kiymetini bilmeliyiz ki ben de aslnda esinle yasadigim tartismalardan da etkilendgm icin moralsiz bikac gun gecirdm uzuldum boyle patladim birden bire ama biliyorm ko bizim olmazi olduran rabbimiz var zamani geldiginde evlatlarmiz bize gelecek onemli olan hayirli evlat olmalari anne babasini atan kotu davranan cok evlat var :KK43: bu yazdklarndan sonra cok fazla soyleyecegm sey okdu ama hangi birini soylesem bilemedim tekrar tekrar okuyup duygulaniyorum o anlatmak istediklerini satirlarin arasnda nasil da guzel duruyo ben cok tesekkur ederm sana kendmin sagligimin ve inancimin kiymetni hatirlattigin icin
Aynen canım sağlığın ve inancın kıymeti çok ayrı ramazan ayındayız sabır ayı. O yüzden güzel dusunelim. Sadece beden sağlığı değil ruhumuzda sağlıklı olsun. Ben de geçen ay eşimle tartıştım. İş yerinden izin alamadı erken gelemedi yumurtlamaya yetişemedi diye. Belki bu durum bana ders oldu. Üzülmeyelim. İnsanlar neler neler yaşıyor hayırlı evlatlarımız olsun da uygun bir vakitte gelirler zaten :KK66::KK200:

günaydın kızlar :KK200: hayırlı ramazanlar. bu ay bol bol dua edelim arkadaşlar. bebiş olması için değil. bebişin hayırlı bir şekilde olması için dua edelim. akdnz07 akdnz07 canım sende biraz kafanı dağıt bence. bi tatil planı yapın eşinle. gez toz evde fazla durmamaya çalış. Rabbim hayırlısı ile verecektir bebişini ama ondan önce senin kendini yıpratmaman lazım

benim gibi hamile kalmayı bekleyen arkadaşlar. gerçekten boş verelim bu ay yaaa, başka şeylerle ilgilenelim. ben gerçekten kafamı boşaltmaya çalışıyorum, her ne kadar insanlar bana bebek sormaya devam etse de. puzzle falan aldım mesela onunla uğraşmayı düşünüyorum. her gün eşimle yürüyüş yapmaya başladık. bazen ben de foruma hiç girmesem mi daha çok üzülmemek için diyorum. ama şuna gerçekten inanıyorum ki eğer olmuyorsa vardır Allahın bir bildiği. ne demişler o neylerse güzel eyler. Allah hepimizin hakkında en hayırlısını versin inşallah

gunaydın kızlar hayırlı ramazanlar ben boşverdim 3 ay ilaç tedavim oldugu için inanın kendimi kuş gıbı hissediyorum ovu testi yok hamilelik testi yok yumurta takibi yok rabbim çok şükür birdahada takmayı düşünmüyorum sağlığımdan oldum.inşallah sizde başarailirsiniz takmamayı inşallah :KK200::KK200::KK200:

Aynen canım sağlığın ve inancın kıymeti çok ayrı ramazan ayındayız sabır ayı. O yüzden güzel dusunelim. Sadece beden sağlığı değil ruhumuzda sağlıklı olsun. Ben de geçen ay eşimle tartıştım. İş yerinden izin alamadı erken gelemedi yumurtlamaya yetişemedi diye. Belki bu durum bana ders oldu. Üzülmeyelim. İnsanlar neler neler yaşıyor hayırlı evlatlarımız olsun da uygun bir vakitte gelirler zaten :KK66::KK200:
Cok ama cok haklisin canim Allah bazen birseyleri aliyor elimizdekilerin kiymetini anlamamiz icin, esime iki gundur o sulardan keciboynuzundan icirmiyorum :) kafamda resmen kurdum ya adamin problemi var gibi o da yazik ses cikarmadan icti epey :) insan bu kadar kurle suyla ugrasinca beklentiye giriyo tabi ama o yazdiklarinla gercekten epey kendme geldm diyeblrm suan nasil hissediyosun nelerle ugrasiyosun kuzum :)

günaydın kızlar :KK200: hayırlı ramazanlar. bu ay bol bol dua edelim arkadaşlar. bebiş olması için değil. bebişin hayırlı bir şekilde olması için dua edelim. akdnz07 akdnz07 canım sende biraz kafanı dağıt bence. bi tatil planı yapın eşinle. gez toz evde fazla durmamaya çalış. Rabbim hayırlısı ile verecektir bebişini ama ondan önce senin kendini yıpratmaman lazım
Canim oyle yapmaya calisicam insallah yapabilirim ve bana iyi gelir aslnda cevremdeki insanlara cok fazla moral destek oluyorm ama terzi kendi sokugunu dikemez derler kendi yuregme lafim gecmiyo bi turlu ama elimden geleni yapicam

benim gibi hamile kalmayı bekleyen arkadaşlar. gerçekten boş verelim bu ay yaaa, başka şeylerle ilgilenelim. ben gerçekten kafamı boşaltmaya çalışıyorum, her ne kadar insanlar bana bebek sormaya devam etse de. puzzle falan aldım mesela onunla uğraşmayı düşünüyorum. her gün eşimle yürüyüş yapmaya başladık. bazen ben de foruma hiç girmesem mi daha çok üzülmemek için diyorum. ama şuna gerçekten inanıyorum ki eğer olmuyorsa vardır Allahın bir bildiği. ne demişler o neylerse güzel eyler. Allah hepimizin hakkında en hayırlısını versin inşallah
Canim bende seninle.ayni durumdayim.biliyosun gitsemmi diyorum bazen ama sizden kopmak.istemiyorum döndügümde sizi bulamamaktan korkuyorum cunku hayalkirikligi yasadigimda bile burdaki guzel dostlar toparlanmama yardmci oluyor ve ben guzel haberlernize mutlu oluyorm

Cok ama cok haklisin canim Allah bazen birseyleri aliyor elimizdekilerin kiymetini anlamamiz icin, esime iki gundur o sulardan keciboynuzundan icirmiyorum :) kafamda resmen kurdum ya adamin problemi var gibi o da yazik ses cikarmadan icti epey :) insan bu kadar kurle suyla ugrasinca beklentiye giriyo tabi ama o yazdiklarinla gercekten epey kendme geldm diyeblrm suan nasil hissediyosun nelerle ugrasiyosun kuzum :)
Canım şu an iş yerindeyim işler beni gün içinde oyalıyor. Evdeyken de alış veriş, kitap okuma, resim çizme gibi faaliyetlerim var. Eşim burdayken de İstanbul'un çeşitli mekanlarını geziyoruz. Ramazandayız zaten artık iftara kadar da uyumayı düşünüyorum öyle canım. Sana bir faydam olduysa ne mutlu bana. Bir daha reglimde smear testi sonucumu almaya ve kontrole gideceğim. Kendimi devamlı kontrol etmiyorum. Ağrı belirti filan. Aklıma geldikçe başka şeylerle oyalanıyorum. Sen nasıl oldun bu gün canım?

gunaydın kızlar hayırlı ramazanlar ben boşverdim 3 ay ilaç tedavim oldugu için inanın kendimi kuş gıbı hissediyorum ovu testi yok hamilelik testi yok yumurta takibi yok rabbim çok şükür birdahada takmayı düşünmüyorum sağlığımdan oldum.inşallah sizde başarailirsiniz takmamayı inşallah :KK200::KK200::KK200:
Sana da hayirli ramazanlar canim ne mutlu sana bebekk odakli yasamamak ne guzel bir duygu okadar kaptirdim ki kendmi ozellikle bu ayda icinden cikamadim en onemli sey saglk tabi saglk olmazsa hicbiseyin tadi yok suan uzattim ayaklari yatiyorm kendi kendme diyorm ki bebis diyosun ama o dogunca boyle rahat olabilicekmisin acaba :) ben azcik.rahatma duskunumdur bari boyle teselli ediym kendmi :)

Günaydın canım hayırlı ramazanlar :) çok geçmiş olsun bu arada :KK16:ben de önümüzdeki ay takip etmemeyi düşünüyorum. Bu ay kist olduğu için dikkat ettim. Zaten ovu. testlerim de bitti bir daha almayı düşünmüyorum. Kafam rahat olsun azıcık:21:

Canım şu an iş yerindeyim işler beni gün içinde oyalıyor. Evdeyken de alış veriş, kitap okuma, resim çizme gibi faaliyetlerim var. Eşim burdayken de İstanbul'un çeşitli mekanlarını geziyoruz. Ramazandayız zaten artık iftara kadar da uyumayı düşünüyorum öyle canım. Sana bir faydam olduysa ne mutlu bana. Bir daha reglimde smear testi sonucumu almaya ve kontrole gideceğim. Kendimi devamlı kontrol etmiyorum. Ağrı belirti filan. Aklıma geldikçe başka şeylerle oyalanıyorum. Sen nasıl oldun bu gün canım?
Hayirli ramazanlar canim :)Cok guzel bende kendme yeeni kitaplar edineyim ozaman bugun is gorusmesne gittm ama olmadi aklma yatmadi zaten bu ay evimde gecirmek istiyodum ramazan ayi ve ben antalyadayim bugun mesela 40i gecti sicaklik yine de belli olmaz evime yakin olursa olabilir esimle bisiklet turlarna baslamak istiyoorm tekrar .bugun dunden cok daha iyiyim.aramizdda duzeldi :)

kızlar ben sürekli yazıp duruyorum ya kasık ağrılarım var diye bakın başıma neler geldi. benim kasık ağrılarına dahil olan 10 gündür devam eden karın ağrım olmaya başladı ancak durulacak gibi değil çok fena. rengim bembeyaz dolaşıyordum. idrar tahlili yaptırdım enfeksiyon vardır belki diye. ama idrarımda kan görüldü daha sonra doktor bana ultrason istedi yaptırdın ve sol böbreğimde 4 cm bir kist çıktı. bu yaşta bu hiç normal değil dedi doktor. ayrıca galiba taş da düşürmüşüm onu da araştırıyorlar. 6 ay takipte olacam. ve bugün doktor bana antibiyotik yazacaktı ama ben gebelik şüphesi var diyince kan tahlili yaptırdım ve sonuç negatif ona da ayrıca yıkıldım :cry:

Hayirli ramazanlar canim :)Cok guzel bende kendme yeeni kitaplar edineyim ozaman bugun is gorusmesne gittm ama olmadi aklma yatmadi zaten bu ay evimde gecirmek istiyodum ramazan ayi ve ben antalyadayim bugun mesela 40i gecti sicaklik yine de belli olmaz evime yakin olursa olabilir esimle bisiklet turlarna baslamak istiyoorm tekrar .bugun dunden cok daha iyiyim.aramizdda duzeldi :)
Hayırlı ramazanlar canım. Çok sevindim iyi olmanıza.. Cok iyi bir fikir bisiklet turu :) keske biz de yapabilsek ama istanbulda birazcık zor olur diye tahmin ediyorum. Ben mezun olduktan 6 ay sonra başlamıstım işe. Herkes bana iyice dinlen bir daha böyle zamanların olmayacak hemen işe başlama demişti. Bu zamanların en güzel zamanlar canım. Kafana yatan işi bulana kadar acele etmemek en güzeli :KK66:

Son düzenleyen: Moderatör:
kızlar ben sürekli yazıp duruyorum ya kasık ağrılarım var diye bakın başıma neler geldi. benim kasık ağrılarına dahil olan 10 gündür devam eden karın ağrım olmaya başladı ancak durulacak gibi değil çok fena. rengim bembeyaz dolaşıyordum. idrar tahlili yaptırdım enfeksiyon vardır belki diye. ama idrarımda kan görüldü daha sonra doktor bana ultrason istedi yaptırdın ve sol böbreğimde 4 cm bir kist çıktı. bu yaşta bu hiç normal değil dedi doktor. ayrıca galiba taş da düşürmüşüm onu da araştırıyorlar. 6 ay takipte olacam. ve bugün doktor bana antibiyotik yazacaktı ama ben gebelik şüphesi var diyince kan tahlili yaptırdım ve sonuç negatif ona da ayrıca yıkıldım :cry:
Canım çok geçmiş olsun. İnşallah tez zamanda sağlığına kavuşursun. Ama en kötü senaryoya hazırlayıp üzme kendini. Kistin de ilaçla kaybolur inşallah zamanla.. Doktorlar bazen saçma konuşup hastaları panikleştirebiliyorlar

Sana da hayirli ramazanlar canim ne mutlu sana bebekk odakli yasamamak ne guzel bir duygu okadar kaptirdim ki kendmi ozellikle bu ayda icinden cikamadim en onemli sey saglk tabi saglk olmazsa hicbiseyin tadi yok suan uzattim ayaklari yatiyorm kendi kendme diyorm ki bebis diyosun ama o dogunca boyle rahat olabilicekmisin acaba :) ben azcik.rahatma duskunumdur bari boyle teselli ediym kendmi :)
ben de kendimi aynı şekilde avutuyorum bazen. ben de rahatıma düşkünümdür ve eşimle geç saatlere kadar gezmeyi sinemeya gitmeyi falan çok severiz. bebek olsa yapamayacaksın bunları rahat rahat evinde dinlenemeyeceksin boşver diyorum :)

Canım çok geçmiş olsun. İnşallah tez zamanda sağlığına kavuşursun. Ama en kötü senaryoya hazırlayıp üzme kendini. Kistin de ilaçla kaybolur inşallah zamanla.. Doktorlar bazen saçma konuşup hastaları panikleştirebiliyorlar
sağol canım inşallah. hayatta hiçbir şey için canını sıkmaya değmez gerçekten. sağlık problemi olunca bunu anlıyorsun

Tatlm gecms olsun :( bunlar hep stresin vucuttaki tepkimelerri inan bende sizin anlattiklarinizdan bu ay cok korktum doktora gidicem cunku ovudan beri devam eden agrim vardi. Bobrek tasini bol su icerek atarsn kanamaya o sebep olnustur bende dusurdum kiraz sapiyla misir puskulu kurusunu kaynat bol bol ic benm bi haftada bobregm temizlendi cok skur.kist olaynin pesni birakma fazla da kafani takma ilac tedavisi yada gerekirse cerrahi ile temizliyolar Rabbim dermansiz dert vermesin bunlarn cozumu cok skur var :(

Hayırlı ramazanlar canım. Çok sevindim iyi olmanıza.. Cok iyi bir fikir bisiklet turu :) keske biz de yapabilsek ama istanbulda birazcık zor olur diye tahmin ediyorum. Ben mezun olduktan 6 ay sonra başlamıstım işe. Herkes bana iyice dinlen bir daha böyle zamanların olmayacak hemen işe başlama demişti. Bu zamanların en güzel zamanlar canım. Kafana yatan işi bulana kadar acele etmemek en güzeli :KK66:
Evet kuzum daha yeni bitti ben kafami dinlemek istiyorm biraz evimde sabah erken kalkma derdi olmadan uyumak :) beklenen adetim de geldi yanilmamisim bacaklarini kalddir yat beline yastik koy kalkma falan derken adetim 2 gun erken geldi :D saolsun gecikip de bana o tek cizgiyi gostermek istemedi cunku :)
Bana da doktor yollari gorundu bakalim kasiklarimin derdi neymis bana yanlis sinyaller gonderdi hep
Bu ay hicbisey yapmak istemiyorum icimden bi ses son bi doktora gittiginde yumurta takibi yaptir diyo ama ben onumuzdeki ay bebek fikrini tatile cikarmis gibi rahat beklentisiz gecirmek istiyorum bu ay ovu iliskilerinde hep bebek fikriyle birlkte oldm esimle kafamda döndü ister istemez bu kez artik bunlari yapmak istemiyorum

ben de kendimi aynı şekilde avutuyorum bazen. ben de rahatıma düşkünümdür ve eşimle geç saatlere kadar gezmeyi sinemeya gitmeyi falan çok severiz. bebek olsa yapamayacaksın bunları rahat rahat evinde dinlenemeyeceksin boşver diyorum :)
Bizim kesinlikle olumlama yapip kendimizi baska seylere vermemiz lazm yoksa bebegi birak hepimiz saglktan olucaz bende adet oldum az once okadar ugrastm kasik agrilari falan ne kadar umutluydum ne olduysa o kasik agrilari adete 2-3 gun kala kesildi normal adet olcak gbi agrilarm basladi anladm zaten iyki test yapmamisim.ne yapip ne edip bebek fikrinden bu ay vazgecelim tadini cikaralim rahatimizin esimizin evimizin

Back