hap sonrası minik mucizelerimizi bekliyoruz

Kitap okuu gez dolas düsünmeye zaman birakma kendine :)

Bende yasmin kullanıyordum 4 ay once bıraktım ama bebis olmadı daha
Canım hayırlısı olsun inşallah çok beklemeden gelir miniğin :)

Kuzum nerelerdesn sen :) naslsn kontrolun ne zaman cinsiyet kesinlesmedmi hala :)
Canım 29unda daha gitmedik. Çok heyecanlıyım bu konuda kız fikrine alışmaya başladım iyice :)

Canım 29unda daha gitmedik. Çok heyecanlıyım bu konuda kız fikrine alışmaya başladım iyice :)[/QUOTE]
Hadi bakalm merak ediyoruz gobisin ckti mi :)

Ben cok fenaym ya adet olcam sanki kasigima bir sanci giriyo gece beni uyandirdi benm hic boyle olmazdi ya doktora gidicem bebek yoksa midem de cok fena agri bulanti ben bu ay adet olursam sancidan ölücem heralde kizlar

Ben cok fenaym ya adet olcam sanki kasigima bir sanci giriyo gece beni uyandirdi benm hic boyle olmazdi ya doktora gidicem bebek yoksa midem de cok fena agri bulanti ben bu ay adet olursam sancidan ölücem heralde kizlar

Insallah bebisindir :) bende kendimi nazar ettim bugün midemm cok bulaniyo

Dayanilmicak gibi degilde hic birsey yiyesim yok ilk defa kahvaltida bi basladi hala gecmedii yeterki bebegim iyi olsun bunlara raziyim bide onu deniyim hic istahim yok canim
Dene mutlaka canim dedigimi faydasni gorursun.senin bat yaklastikca sancin oluyomuydu adet olcak gibi

Bu tatil size iyi gelir insallah canim üzme kendini sen ovulasyon testi kullaniyomusun canim
hayır canım kullanmıyorum. biraz zahmetli bir iş sanırım o. bilmiyorum madem tedavi olmayacağım bu ay gerçekten bu ay gerçekten bebekle ilgili hiç bir şeyle uğraşmak istemiyorum. tabi ay sonuna doğru kendime hakim olabilirsem :) şu an adetliyim diye böyle rahat konuşuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…