- 27 Mayıs 2015
- 465
- 150
- 53
günaydın canım. hem kullandığım ilaçlar hem yumurtamın fazla olması hem de doktorun önerdiği günleri değerlendirmiş olmak hamile olabileceğimi düşündürüyor bana. neyse geçiyor işte böyle böyle günler. artık ya vardır ya yoktur hakkımızda hayırlısı. ama şunu fark ettim ki dinlenip uzandıkça sancım hafifliyor sanki. kalkıp bişeler yapınca yada çok oturunca daha çok oluyor. ve muhteşem baş ağrısıyla göğüslerdeki hassasiyet tüm ihtişamıyla devam ediyor :)Gercekten öyle canim ya ben ondan önce oo yok basim donuyo yok midem bulaniyo kafayi yemistim :) belirtilerimden hic anlamamisim :) hic umursamadigim icin oldu belkide fazla düsünmemeye calis canimm baska seylerle ugras
kızlar günaydın 45 gün ara vermemin sebebini sormussunuz . agır bi vertigo atagı geçirdim ve ilaç tedavim başladı.çok zor günler geçiriyorum bilgisayar ve telefonda yasak o yüzden sık giremiyorumMelegim2502 canım çok mutluyum senın adına herşey yolunda gider inşallah. işte böyle ara sıra gelir kontrol ederim inşallah en kısa zamanda hepinizin iyi haberini alırım. aman ha aman çokta düşünüp kendinizi benim gibi hasta etmeyin herşey gönlünüzce olsun.
amin canım amin Allah kımseye vermesin. bu arada cinsiyet belli oldumu hala erkek diye ısrar ediyorum :)Geçmiş olsun canım ben de iki kere geçirdim o atağı çok korkunç bişey. inşallah en kisa zamanda geçer
kızlar günaydın 45 gün ara vermemin sebebini sormussunuz . agır bi vertigo atagı geçirdim ve ilaç tedavim başladı.çok zor günler geçiriyorum bilgisayar ve telefonda yasak o yüzden sık giremiyorumMelegim2502 canım çok mutluyum senın adına herşey yolunda gider inşallah. işte böyle ara sıra gelir kontrol ederim inşallah en kısa zamanda hepinizin iyi haberini alırım. aman ha aman çokta düşünüp kendinizi benim gibi hasta etmeyin herşey gönlünüzce olsun.
günaydın canım. hem kullandığım ilaçlar hem yumurtamın fazla olması hem de doktorun önerdiği günleri değerlendirmiş olmak hamile olabileceğimi düşündürüyor bana. neyse geçiyor işte böyle böyle günler. artık ya vardır ya yoktur hakkımızda hayırlısı. ama şunu fark ettim ki dinlenip uzandıkça sancım hafifliyor sanki. kalkıp bişeler yapınca yada çok oturunca daha çok oluyor. ve muhteşem baş ağrısıyla göğüslerdeki hassasiyet tüm ihtişamıyla devam ediyor :)
sende minnoş bebişine dikkat et :)
Gecmis olsun canim ne oldugunu bilmiyorum ama üzüldüm dikkat et kendinee insallah canim sagol
günaydın kızlar. dün gece rüyamda annemi gördüm. bana çok ağırlaşmışsın hamilesin diyordu
sende minnoş bebişine dikkat et :)
canım inşallah bebeğinin o tatlı kalp atışlarını duyarsınız bir sonraki kontrolünde.Günaydin canim bennimde öyle cok ayakta durursam karnima hep agri giriyo yatincaa hic sorun yok
canım inşallah bebeğinin o tatlı kalp atışlarını duyarsınız bir sonraki kontrolünde.
sence ben de hamile olabilir miyim yaaa?
Gunaydinnn butun kizlarim burdaymis
J justsmile2701 insallaj canim ayni bendeki gibi is falan yapinca yorulunca artiyo bu agri bende dun akinti oldu yine sol kasik agrim devam ediyo senin yumurtlama sorununmu vardi oyuzden mi tedavi oldun tatlm ?
Melegim2502 insallah kuzum evlat degisik bisey demekki hamile kaldiktan sonra da acaba kese gozukecekmi kalbi atacakmi ikili testi temiz mi sag salim dogacakmi derken bunlar icerdeki telaslari sadece :) Allaha emanet kuzular :)
baronnes canim cok gecms olsun insallah daha iyisindir oluyo oste boyle seylet arada Allah kotusunden korusun
pinkpisces gunaydin canm bizim kiz neler yapiyo ayy kipirdanmaya baslamddmii :)
eğer gerçekten işe yarıyorsa bile şu an benim için çok geç artık. hem ben kendimi biliyorum gelecek ay önemsemicem derim yine önemserim :) bana da hep diyorlar ama engel olamıyorum işte kendime.Insallah :) niye olmasin canim bak ben hep kizardim hep derler ya takma olur sanki cok kolaydi diyodum helede ben beni burda kizlar biliyo bunalimdan bunalima giriyodum cok uzuluyodum nasil oldu bilmiyorum ama busefer bi bosvermislik geldi bana cok yoruldugum icin belki benim arkadasimda benim gibiydi hher ay doktorlara gidiyodu 10 ay bekledi o bir ay dediki ya off dedi cok skldim olmicak biliyorum hic umudum kalmadi oyle ayaklarimi felanda dikemem havaya o ay gercekten hamile kaldi kiz :)
yoooo sorun falan yoktu ama tedavi olunca hem daha fazla yumurtam olmuş oldu hem de ilişki için doğru günlerimi bilmiş oldum. çok faydasını gördüğümü düşünüyorum.Gunaydinnn butun kizlarim burdaymis
J justsmile2701 insallaj canim ayni bendeki gibi is falan yapinca yorulunca artiyo bu agri bende dun akinti oldu yine sol kasik agrim devam ediyo senin yumurtlama sorununmu vardi oyuzden mi tedavi oldun tatlm ?
Melegim2502 insallah kuzum evlat degisik bisey demekki hamile kaldiktan sonra da acaba kese gozukecekmi kalbi atacakmi ikili testi temiz mi sag salim dogacakmi derken bunlar icerdeki telaslari sadece :) Allaha emanet kuzular :)
baronnes canim cok gecms olsun insallah daha iyisindir oluyo oste boyle seylet arada Allah kotusunden korusun
pinkpisces gunaydin canm bizim kiz neler yapiyo ayy kipirdanmaya baslamddmii :)
umutlandım ya bu rüyadan sonraGünaydin canim insallah :) ben rüyamda hep gögüslerimi görüyodum :)))))
umutlandım ya bu rüyadan sonra
eğer gerçekten işe yarıyorsa bile şu an benim için çok geç artık. hem ben kendimi biliyorum gelecek ay önemsemicem derim yine önemserim :) bana da hep diyorlar ama engel olamıyorum işte kendime.
neyse az kaldı zaten bekliyorum umarım umutlarım boşa çıkmaz çok dua ediyorum inşallah hamileyimdir diye. allah duysun inşallah dualarımı kabul etsin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?