hap sonrası minik mucizelerimizi bekliyoruz

sen nasıl öğrenmiştin hamile olduğunu kanda mı idrarda mı? kaçıncı gününde bir de?

Canim ben adet olmam gereken gun yaptim bir gun once yapsam asla goremezdim okadar siliktiki isiga tuttup bakinca anca gozukuyodu ben pek umutlu degildim zaten ama icimdede acayip bir hiss vardi yinede hiiic umudum yoktu esim bisuru test var yap iste dedi bende yaptim cope atiyodum tam bi baktim cok ince bir cizgi var hergun tekrarladim oyle hep koyulaati cok sukur dun bile yaptim haha kalp atislarini duymadan icim rahat etmicek

Bak canim boyle o arada bide digital test yapmistim onu cekmemisim goruntusude gitti zaten

Eklentiler

• image.jpg
    105,9 KB · Görüntüleme: 32
ben de aksi gibi çok umutluyum hatta çoğul gebelik olduğunu düşünüyorum. çok istiyorum hamile olmayı umarım öyleyimdir. allah yüzümüze baksın
merak etme sen de duyacaksın inşallah bebeğinin kalp atışlarını.

pinkpisces

Canim gunaydin naasilsin :)) canim sana birsey sormak istiyorum ya sen bebisin kalp atislarini nezaman duymustun
canım yanlış hatirlamiyorsam 6+4 tü galiba

canım ultrasonda kol bacak sallıyodu kerata:) çok hafif hissediyorum ama hala emin değilim bebek midir hissettiğim. Herhalde bikaç haftaya başlar hissettirmeye kendini :)

Canım anne de baba da sağlıklı oldugunda bile dörtte bir ihtimal varmış. Bende de ya çatladığı gün ya 1 gün önce doktor baktığında hazır yumurta iyi değerlendirin demişti. Dediği de tuttu :)

inşallah benimki de tutar canım

Gittigimde duyar ozaman insallah :) benim hesaplarima göre 6+4 oluyorum randevu günü daha haftasi bile demedi burda 5 haftalik olunca söylemiyolar hamilesin diyoda emin haftasinda emin olmak icin bekliyo

Insallah canim dualarimdasiniz butun isteyenler insallah simdiden kendine dikkat et :) insallah canim

ayyyyy ne güzel belli olmuş maşallah size. kanda baktırsam 30-35 falan çıkar herhalde diye düşünüyorum. tabi bu sonuç idrar testinde görünmez

Sagol canim burda kandan bakmadiklari icin o olayi pek anlamiyorum -,- idrar almisti benden ilk gittigimde hamilesin dedi kan verdim kolumdan parmagimdan ona birsey demedi demiyolar yani degerlerime bakiyomus bide asadan bakiyolar ya onu hic sevmiyorum 20 haftaya kadar galiba asadan bakiyo burda yanlis hatirlamiyosam

Ya kizlar doktora bebis istediginiz icin gidiyosunuz ya ne diyosunuz 1 dene dolmadan boyle tedavi yapmiyolardi bu ay olmazsa ben de gidiyim bari ozaman J justsmile2701 canim ?

Ya kizlar doktora bebis istediginiz icin gidiyosunuz ya ne diyosunuz 1 dene dolmadan boyle tedavi yapmiyolardi bu ay olmazsa ben de gidiyim bari ozaman J justsmile2701 canim ?

Ben subat gibi de gitmistim doktora normal kontrole bebek istedigimizi de soylemistim. Bana dedi ki bir iki ay siz deneyin olmazsa gelin tekrar. Biz de oyle yaptik iste. Sen de gidip direk bebek istiyoruz diyebilirsin

Ya su an asiri derecede belimde agri var mesela. Cok tesekkurler dualarin için allah kabul etsin inşallah. Burada da uzun bir sure asagidan bakiyorlarmis ben de tam bilmiyorum

Bende bel agrisi hic olmamisti canim kisiden kisiye degisiyo insalah canim :) bu asadan bakma olayini hic sevmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…