- 27 Mayıs 2015
- 465
- 150
- 53
inşallah canım allah razı olsun dua etiğin için o kadar çok ihtiyacım var ki dualaraInanirim canim cok zorinsallah canim batiniza az kallmis artik hayirlisi insallah hamilesinizdir :)
inşallah canım allah razı olsun dua etiğin için o kadar çok ihtiyacım var ki dualara
sen nasıl öğrenmiştin hamile olduğunu kanda mı idrarda mı? kaçıncı gününde bir de?Cumlemizden insallah :) hepinize dua ediyorum canim
sen nasıl öğrenmiştin hamile olduğunu kanda mı idrarda mı? kaçıncı gününde bir de?
ayyyyy ne güzel belli olmuş maşallah size. kanda baktırsam 30-35 falan çıkar herhalde diye düşünüyorum. tabi bu sonuç idrar testinde görünmezBak canim boyle o arada bide digital test yapmistim onu cekmemisim goruntusude gitti zaten
ben de aksi gibi çok umutluyum hatta çoğul gebelik olduğunu düşünüyorum. çok istiyorum hamile olmayı umarım öyleyimdir. allah yüzümüze baksınCanim ben adet olmam gereken gun yaptim bir gun once yapsam asla goremezdim okadar siliktiki isiga tuttup bakinca anca gozukuyodu ben pek umutlu degildim zaten ama icimdede acayip bir hiss vardi yinede hiiic umudum yoktu esim bisuru test var yap iste dedi bende yaptim cope atiyodum tam bi baktim cok ince bir cizgi var hergun tekrarladim oyle hep koyulaati cok sukur dun bile yaptim haha kalp atislarini duymadan icim rahat etmicek
Canım bi dahaki kontrol 29unda 15 gün var hemen hemen. O zaman daha iyi belli olur insallah. Ama bana da erkekmiş gibi geliyor :)amin canım amin Allah kımseye vermesin. bu arada cinsiyet belli oldumu hala erkek diye ısrar ediyorum :)
canım yanlış hatirlamiyorsam 6+4 tü galibapinkpisces
Canim gunaydin naasilsin :)) canim sana birsey sormak istiyorum ya sen bebisin kalp atislarini nezaman duymustun
canım ultrasonda kol bacak sallıyodu kerata:) çok hafif hissediyorum ama hala emin değilim bebek midir hissettiğim. Herhalde bikaç haftaya başlar hissettirmeye kendini :)Gunaydinnn butun kizlarim burdaymis
J justsmile2701 insallaj canim ayni bendeki gibi is falan yapinca yorulunca artiyo bu agri bende dun akinti oldu yine sol kasik agrim devam ediyo senin yumurtlama sorununmu vardi oyuzden mi tedavi oldun tatlm ?
Melegim2502 insallah kuzum evlat degisik bisey demekki hamile kaldiktan sonra da acaba kese gozukecekmi kalbi atacakmi ikili testi temiz mi sag salim dogacakmi derken bunlar icerdeki telaslari sadece :) Allaha emanet kuzular :)
@kanikey canim cok gecms olsun insallah daha iyisindir oluyo oste boyle seylet arada Allah kotusunden korusun
pinkpisces gunaydin canm bizim kiz neler yapiyo ayy kipirdanmaya baslamddmii :)
Canım anne de baba da sağlıklı oldugunda bile dörtte bir ihtimal varmış. Bende de ya çatladığı gün ya 1 gün önce doktor baktığında hazır yumurta iyi değerlendirin demişti. Dediği de tuttu :)ya arkadaşlar bişe sorucam size. ben 14. günümde doktora gittiğimde 3 yumurtamın çatladığını söylemişti. ve demişti ki eğer ödevinizi doğru yaptıysanız hamile kalırsın bu ay. ama şimsi aklımı kurcalıyor. bunun doğrusu yanlışı mı olur ya? acaba ne demek istedi doktor?
inşallah benimki de tutar canımcanım yanlış hatirlamiyorsam 6+4 tü galiba
canım ultrasonda kol bacak sallıyodu kerata:) çok hafif hissediyorum ama hala emin değilim bebek midir hissettiğim. Herhalde bikaç haftaya başlar hissettirmeye kendini :)
Canım anne de baba da sağlıklı oldugunda bile dörtte bir ihtimal varmış. Bende de ya çatladığı gün ya 1 gün önce doktor baktığında hazır yumurta iyi değerlendirin demişti. Dediği de tuttu :)
canım yanlış hatirlamiyorsam 6+4 tü galiba
canım ultrasonda kol bacak sallıyodu kerata:) çok hafif hissediyorum ama hala emin değilim bebek midir hissettiğim. Herhalde bikaç haftaya başlar hissettirmeye kendini :)
Canım anne de baba da sağlıklı oldugunda bile dörtte bir ihtimal varmış. Bende de ya çatladığı gün ya 1 gün önce doktor baktığında hazır yumurta iyi değerlendirin demişti. Dediği de tuttu :)
ben de aksi gibi çok umutluyum hatta çoğul gebelik olduğunu düşünüyorum. çok istiyorum hamile olmayı umarım öyleyimdir. allah yüzümüze baksın
merak etme sen de duyacaksın inşallah bebeğinin kalp atışlarını.
ayyyyy ne güzel belli olmuş maşallah size. kanda baktırsam 30-35 falan çıkar herhalde diye düşünüyorum. tabi bu sonuç idrar testinde görünmez
Ya su an asiri derecede belimde agri var mesela. Cok tesekkurler dualarin için allah kabul etsin inşallah. Burada da uzun bir sure asagidan bakiyorlarmis ben de tam bilmiyorumInsallah canim dualarimdasiniz butun isteyenler insallah simdiden kendine dikkat et :) insallah canim
Ya kizlar doktora bebis istediginiz icin gidiyosunuz ya ne diyosunuz 1 dene dolmadan boyle tedavi yapmiyolardi bu ay olmazsa ben de gidiyim bari ozaman J justsmile2701 canim ?
Ya su an asiri derecede belimde agri var mesela. Cok tesekkurler dualarin için allah kabul etsin inşallah. Burada da uzun bir sure asagidan bakiyorlarmis ben de tam bilmiyorum
Ya kizlar doktora bebis istediginiz icin gidiyosunuz ya ne diyosunuz 1 dene dolmadan boyle tedavi yapmiyolardi bu ay olmazsa ben de gidiyim bari ozaman J justsmile2701 canim ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?