• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

hap sonrası minik mucizelerimizi bekliyoruz

evet benim de bir süredir sancılarım var kasıkta. ama o dedikleri hafif pembe lekelenme gelmiyor. belki de hamile kalamadım.
Canım bende hiçbir şekilde renkli bir akıntı veya kanama olmadı. O dediğin nadir görulenbir durum. Mutlaka olması gerekmiyor

Canım bende hiçbir şekilde renkli bir akıntı veya kanama olmadı. O dediğin nadir görulenbir durum. Mutlaka olması gerekmiyor
ya ne bileyim o kadar çok kişiden duydum ki bunu bilemiyorum artık. bizim nasıl karnımız sancılanıp belimiz ağrıyorsa hiç bir şekilde belirti yaşamadan hamile olduğunu öğrenenleri de gördüm gerçi.

Canım aynen tarif ettiğin gibi ama sağda yaşadım ben de. Yumurtlama zamanıymıs ben sonradan farkettim. Keskin bıçak saplanır gibi bir ağrı. Gece uykudan bile uyandırıyordu. Döllenmeden sonra devam etti. Yerleşme döneminde de aynı şekilde. Senin daha 5 6 gün olduysa kanda çıkmaz daha bikaç gün daha bekle. Benim biraz erken yumurtlama olmasına rağmen adete göre 3+2de kanda 45 çıkmıştı. Insallah hayırlı haberler alırız senden de Melegim2502 Melegim2502 gibi :)
Anladm kuzum insallah tesekkur ederm :) ya sabah uyanir uyanmaz diyorum ki hadi lutfen sanci lutfen gecme birazcik gecince hemen moralim bozuluyo kafayi mi yedim ne kendi kendme oyle tribe girdm :KK53: zaten idrarda cikmadan kana baktirmam ben batimi bekliyim diyorm ama yine bikac gun once yapip moralimi falan bozarm heralde :(

ya ne bileyim o kadar çok kişiden duydum ki bunu bilemiyorum artık. bizim nasıl karnımız sancılanıp belimiz ağrıyorsa hiç bir şekilde belirti yaşamadan hamile olduğunu öğrenenleri de gördüm gerçi.
Canim yok o implantasyon kanamasi nadir oluyo takilma ona bende bu sanci ve akinti olayna taktm sancilar devam ediyo ama akinti yok yine bende

Canim yok o implantasyon kanamasi nadir oluyo takilma ona bende bu sanci ve akinti olayna taktm sancilar devam ediyo ama akinti yok yine bende
walla bende sancıya ve belimde bugün başlayan ağrıya taktım. ayrıca iştahım da çok açıldı ama o belki içtiğim ilaçlardandır diye düşünüyorum. walla kafamı oyalamaya çalışıyorum ama olmuyor. gelecek haftayı nasıl bekleyecem hiç bilmiyorum. çokkkk heyecanlıyım yaaa :KK49:

Anladm kuzum insallah tesekkur ederm :) ya sabah uyanir uyanmaz diyorum ki hadi lutfen sanci lutfen gecme birazcik gecince hemen moralim bozuluyo kafayi mi yedim ne kendi kendme oyle tribe girdm :KK53: zaten idrarda cikmadan kana baktirmam ben batimi bekliyim diyorm ama yine bikac gun once yapip moralimi falan bozarm heralde :KK43:

Canim acele etme bosunaa üzme kendini herkezde degisiyo benim adet günümden 1 gün önce yapsaydim kesinlikle höremezdim adet olmam gereken gün yaptim biliyosun isikta secmeeye calisiyodum :) yazistiklarinizi pek okuyamadim kizlar bugün basimm cok agriyo :( bu aralar annemlede ilgileniyorum babam temelli turkiyeye döndü :( annemide evi yerlestirince yanina alcak o yuzden onu yanliz birakamiyorum moralim bozuk :(

Canim acele etme bosunaa üzme kendini herkezde degisiyo benim adet günümden 1 gün önce yapsaydim kesinlikle höremezdim adet olmam gereken gün yaptim biliyosun isikta secmeeye calisiyodum :) yazistiklarinizi pek okuyamadim kizlar bugün basimm cok agriyo :KK43: bu aralar annemlede ilgileniyorum babam temelli turkiyeye döndü :KK43: annemide evi yerlestirince yanina alcak o yuzden onu yanliz birakamiyorum moralim bozuk :KK43:
Anladim zaten bisey oldugunu kuzum stresten basin agriyodur sen yalniz mi kalicaksin orda smdi :(

günaydın kızlar. Melegim2502 Melegim2502 senin için üzüldüm aileden uzak olmak zor olacak ama çokta canını sıkma. bebişin için dayanmaya çalış. akdnz07 akdnz07 bu ay olur inş. öyle hissediyorum ama bu kadar kafaya takma lütfen

günaydın kızlar. Melegim2502 Melegim2502 senin için üzüldüm aileden uzak olmak zor olacak ama çokta canını sıkma. bebişin için dayanmaya çalış. akdnz07 akdnz07 bu ay olur inş. öyle hissediyorum ama bu kadar kafaya takma lütfen
kafaya takmamak düşünmemek mümkün olmuyor malesef ya. bizim durumumuzda olan herkes de aynı yani :(

Gunaydin kuzum insallah bu ay da olmazsa artik kendme bi ugraslar bulmam lazm yoksa yine dusunucem boyle.sen nasilsin agrilarin gectimi

Abimler var canim :KK43: dogumuma gelirler artik insallah yeterki iyi olsunlar baya moralim bozuldu ama napalim :KK43: sen nasilsin canim
Skma canini bebek dogunca yalnizlik cekmezsin .ben de iyiyim canim okul da bitince evle temizle yemekle ugrasiyorm iste batima 9 gun kaldi :( senin durumin nasl agrin falan varmi

Skma canini bebek dogunca yalnizlik cekmezsin .ben de iyiyim canim okul da bitince evle temizle yemekle ugrasiyorm iste batima 9 gun kaldi :KK43: senin durumin nasl agrin falan varmi

Cok yorma kendini canim ne olur ne olmaz dikkat et kendine karnim ara sira agriyo okadar canim bide halsizlik :(

Back