hap sonrası minik mucizelerimizi bekliyoruz

acaba ne zaman test yapmak lazım yaaa? ben adetimin gününü bekleyemicem sanırım
Canim suan yaparsan birak idrari kanda bile cikmayabilir bosuna kendi moralini bozarsin biraz daha bekle enazindan adete bi dort gun kala falam yap bari silik cikar belki ama cikmazsa hemen moralni bozma cnku en kesin bat ve sonrasi

Benim kasik agrim tavan yapti bugun kizlar , ovudan beri bu agrilar Allahim hayra cikar ne olursun

Canim suan yaparsan birak idrari kanda bile cikmayabilir bosuna kendi moralini bozarsin biraz daha bekle enazindan adete bi dort gun kala falam yap bari silik cikar belki ama cikmazsa hemen moralni bozma cnku en kesin bat ve sonrasi
yok canım yaaa beklemeye karar verdik eşim de daha erken çıkmayabilir dedi. o yüzden en azından haftaya pazartesiye kadar bekleyeceğim. ama sancılarım, başımın ağrısı devam ediyor. iki gündür göğüslerimde de hassasiyet var. ama bunlar aynı zamanda adet belirtileri de olduğu için iyice şaşırdım kaldım walla yaa

Senin bat nezamandi canim
walla bat belirsiz ama sat 20 Mayıstı ve 2 Haziran 14. günümdü. doktora gittiğimde 3 tane çatlamış yumurtam olduğunu söylemişti. bu nedenle bu ay hamile kalacağıma çok inandım inofolic de kullanıyorum ve serophene+ovitrelle kullandım.
ama şu an sancım o kadar çok ki hastalanacağıma daha çok inanmaya başladım
akdnz07 canım benim umarım ikimiz de hamile olduğumuzu öğreniriz yaaaa allaha çok dua ediyorum walla

Belli olmz canim benim simdi bile karnima agri giriyo korkuyorum adet olcakmisim gibi bide bende burnum tikaniyodu ki hala tikaniyo onu hic belirti olarak bilmiyodum doktorum söyledi bazen olabiliyomus sabah kalkiyodum burnum gripmisim gibi tikaniyo sonra geciyo bide bende dudgima acayip birsey cikmisti yengem hatta görür görmez demisti banada ilk hamile oldugumu ögrendigim zaman cikmisti diye tabi oda herkezde olmak zorunda degil

Ya bide insan bekleyince herseyi belirtiymis gibi kurup düşünüyor. Umarim hamileyimdir yaaa. Umarim bosuna degildir tum bunlar cok istiyoruz gercekten allah hayirlisiyla nasip etsin bize de

Ya bide insan bekleyince herseyi belirtiymis gibi kurup düşünüyor. Umarim hamileyimdir yaaa. Umarim bosuna degildir tum bunlar cok istiyoruz gercekten allah hayirlisiyla nasip etsin bize de

Gercekten öyle canim ya ben ondan önce oo yok basim donuyo yok midem bulaniyo kafayi yemistim :) belirtilerimden hic anlamamisim :) hic umursamadigim icin oldu belkide fazla düsünmemeye calis canimm baska seylerle ugras

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…