- 27 Mayıs 2015
- 465
- 150
- 53
Canim suan yaparsan birak idrari kanda bile cikmayabilir bosuna kendi moralini bozarsin biraz daha bekle enazindan adete bi dort gun kala falam yap bari silik cikar belki ama cikmazsa hemen moralni bozma cnku en kesin bat ve sonrasiacaba ne zaman test yapmak lazım yaaa? ben adetimin gününü bekleyemicem sanırım
Streslimisin son zamanlarda benm de asiri basagrim.vardi sinavlardan sonra bittti kasik agrilarni usutmene bagliyorm.ben zaten ultrason temizdi dmiiyiyim bende sağol. yok canım devam ediyor maalesef
Benim kasik agrim tavan yapti bugun kizlar , ovudan beri bu agrilar Allahim hayra cikar ne olursun
Evet stres var bu ara birazStreslimisin son zamanlarda benm de asiri basagrim.vardi sinavlardan sonra bittti kasik agrilarni usutmene bagliyorm.ben zaten ultrason temizdi dmi
canım en erken sonucu kan tahlili verir. adetine birkaç gün kala yapabilirsinacaba ne zaman test yapmak lazım yaaa? ben adetimin gününü bekleyemicem sanırım
yok canım yaaa beklemeye karar verdik eşim de daha erken çıkmayabilir dedi. o yüzden en azından haftaya pazartesiye kadar bekleyeceğim. ama sancılarım, başımın ağrısı devam ediyor. iki gündür göğüslerimde de hassasiyet var. ama bunlar aynı zamanda adet belirtileri de olduğu için iyice şaşırdım kaldım walla yaaCanim suan yaparsan birak idrari kanda bile cikmayabilir bosuna kendi moralini bozarsin biraz daha bekle enazindan adete bi dort gun kala falam yap bari silik cikar belki ama cikmazsa hemen moralni bozma cnku en kesin bat ve sonrasi
çokkkkk sancılı :) sen nasılsın canım?Günaydinnn kizlar nasilsiniz :)
çokkkkk sancılı :) sen nasılsın canım?
yooo hasta değilim ama bir süredir devam eden sancım bugün tavan yaptıNiye canim hayirdir hastamisin iyiyim cok sükür bugün tembelik yapiyorum :)
yooo hasta değilim ama bir süredir devam eden sancım bugün tavan yaptı
yooo hasta değilim ama bir süredir devam eden sancım bugün tavan yaptı
Kuzum iyiyiz sen naslsn J justsmile2701 le sancilarimiz kafa kafaya gidiyo bakalm yarisi hangimiz kazancaz hehehGünaydinnn kizlar nasilsiniz :)
walla bat belirsiz ama sat 20 Mayıstı ve 2 Haziran 14. günümdü. doktora gittiğimde 3 tane çatlamış yumurtam olduğunu söylemişti. bu nedenle bu ay hamile kalacağıma çok inandım inofolic de kullanıyorum ve serophene+ovitrelle kullandım.Senin bat nezamandi canim
Kuzum iyiyiz sen naslsn J justsmile2701 le sancilarimiz kafa kafaya gidiyo bakalm yarisi hangimiz kazancaz heheh
walla bat belirsiz ama sat 20 Mayıstı ve 2 Haziran 14. günümdü. doktora gittiğimde 3 tane çatlamış yumurtam olduğunu söylemişti. bu nedenle bu ay hamile kalacağıma çok inandım inofolic de kullanıyorum ve serophene+ovitrelle kullandım.
ama şu an sancım o kadar çok ki hastalanacağıma daha çok inanmaya başladım
akdnz07 canım benim umarım ikimiz de hamile olduğumuzu öğreniriz yaaaa allaha çok dua ediyorum walla
Ya bide insan bekleyince herseyi belirtiymis gibi kurup düşünüyor. Umarim hamileyimdir yaaa. Umarim bosuna degildir tum bunlar cok istiyoruz gercekten allah hayirlisiyla nasip etsin bize deBelli olmz canim benim simdi bile karnima agri giriyo korkuyorum adet olcakmisim gibi bide bende burnum tikaniyodu ki hala tikaniyo onu hic belirti olarak bilmiyodum doktorum söyledi bazen olabiliyomus sabah kalkiyodum burnum gripmisim gibi tikaniyo sonra geciyo bide bende dudgima acayip birsey cikmisti yengem hatta görür görmez demisti banada ilk hamile oldugumu ögrendigim zaman cikmisti diye tabi oda herkezde olmak zorunda degil
Ya bide insan bekleyince herseyi belirtiymis gibi kurup düşünüyor. Umarim hamileyimdir yaaa. Umarim bosuna degildir tum bunlar cok istiyoruz gercekten allah hayirlisiyla nasip etsin bize de
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?