- 27 Mayıs 2015
- 465
- 150
- 53
ayy seninle aynı tarihi bekliyoruz. gerçi son zamanlarda biraz düzensizleşti ama benim de sat 20 Mayıs olduğu için 20 Hazirana kadar bekleyecem. aslında o kadar beklemeyip daha önceden tahlil yaptırmak istiyorum ben ama tam doğru zaman ne zaman onu bilmiyorumAnladm kuzum bu ay da olmassa dediklerini yapicam cunku onceki aylar bende bukadar ugrasmamistim suan beklemedeyim bat 20 haziran daha cook var zaman gecmez
sen neden ara verdin canım? ne kadar zamandır deniyorsun?kızlarrrrr günaydın ben bebek alışmalarına 45 gün ara verdim sizlerden iyi haber bekliyorum
canım bugün adetinin kaçıncı günü? inşallah bir sorun yoktur stres yapmakızlar son zamanlarda yumurtalık ağrılarımın fazla olması ve mide bulantılarımın olmasından dolayı bugün saat 12 de ultrason çektirecem. inş bir problem yoktur
kızlar son zamanlarda yumurtalık ağrılarımın fazla olması ve mide bulantılarımın olmasından dolayı bugün saat 12 de ultrason çektirecem. inş bir problem yoktur
günaydın sana da :) moralimizi yüksek tutmaya çalışıp beklemeye devam ediyoruz biz :))Günaydin kizlar nasilsiniz bakimmmm :)
Burda en gec hep ben kalkiyorum galiba :)
Canım 8 11. güncanım bugün adetinin kaçıncı günü? inşallah bir sorun yoktur stres yapma
sağol canım maalesef halen çektiremedim çektirince söylerimGecmis olsun canim bizede haber ver gelince
adetinin 11. günüyse yumurtlaman gerçekleşiyor olabilir mi acaba?Canım 8 11. gün
olabilir ama sürekli var maalesef bu ağrı. adetliykende var. ama ultrasonda birşey çıkmadı çok şüküradetinin 11. günüyse yumurtlaman gerçekleşiyor olabilir mi acaba?
çektirdim canım çok şükür birşey yoksağol canım maalesef halen çektiremedim çektirince söylerim
o zaman çok üşütüyorsundur diye düşünüyorum. çok şükür ki bir sorun yokmuş tatlım. çok geçmiş olsun. en azından bir sorunun olmadığını öğrendin için rahatladıolabilir ama sürekli var maalesef bu ağrı. adetliykende var. ama ultrasonda birşey çıkmadı çok şükür
sağol canım. aynen içim rahatladı. seninde devam ederse bi görün derimo zaman çok üşütüyorsundur diye düşünüyorum. çok şükür ki bir sorun yokmuş tatlım. çok geçmiş olsun. en azından bir sorunun olmadığını öğrendin için rahatladı
benim de bir süredir sancım var yumurtalıklarımda adet olacakmışım gibi hissediyorum.
ya bilmiyorum. zaten gelecek hafta sonu normalde adet olmam gerekiyor. acaba bebiş mi var da sancılanıyorum bu kadar erken diye düşünüyorum ama çok düşünmek de iyi değil biliyorumsağol canım. aynen içim rahatladı. seninde devam ederse bi görün derim
hımm ay inş bebiş vardır da ondandırya bilmiyorum. zaten gelecek hafta sonu normalde adet olmam gerekiyor. acaba bebiş mi var da sancılanıyorum bu kadar erken diye düşünüyorum ama çok düşünmek de iyi değil biliyorum
inşallah canım yaaa hayırlısıyla. o kadar istiyorum ki anlatamam. herşeyi kendime belirti olarak görüyorum resmenhımm ay inş bebiş vardır da ondandır
bende öyle. ama bir yandan da kafaya takmamak için çok düşünmemeye çalışıyoruminşallah canım yaaa hayırlısıyla. o kadar istiyorum ki anlatamam. herşeyi kendime belirti olarak görüyorum resmen
ama seninki çok erkenmiş daha. neden şimdiden kafanı kurcalıyorsun ki?bende öyle. ama bir yandan da kafaya takmamak için çok düşünmemeye çalışıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?