• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

hap sonrası minik mucizelerimizi bekliyoruz

Anladm kuzum bu ay da olmassa dediklerini yapicam cunku onceki aylar bende bukadar ugrasmamistim suan beklemedeyim bat 20 haziran daha cook var zaman gecmez :KK43:
ayy seninle aynı tarihi bekliyoruz. gerçi son zamanlarda biraz düzensizleşti ama benim de sat 20 Mayıs olduğu için 20 Hazirana kadar bekleyecem. aslında o kadar beklemeyip daha önceden tahlil yaptırmak istiyorum ben ama tam doğru zaman ne zaman onu bilmiyorum :(

kızlarrrrr günaydın ben bebek alışmalarına 45 gün ara verdim sizlerden iyi haber bekliyorum

kızlar son zamanlarda yumurtalık ağrılarımın fazla olması ve mide bulantılarımın olmasından dolayı bugün saat 12 de ultrason çektirecem. inş bir problem yoktur :KK43:

olabilir ama sürekli var maalesef bu ağrı. adetliykende var. ama ultrasonda birşey çıkmadı çok şükür
o zaman çok üşütüyorsundur diye düşünüyorum. çok şükür ki bir sorun yokmuş tatlım. çok geçmiş olsun. en azından bir sorunun olmadığını öğrendin için rahatladı :KK49:

benim de bir süredir sancım var yumurtalıklarımda adet olacakmışım gibi hissediyorum. :KK43:

o zaman çok üşütüyorsundur diye düşünüyorum. çok şükür ki bir sorun yokmuş tatlım. çok geçmiş olsun. en azından bir sorunun olmadığını öğrendin için rahatladı :KK49:

benim de bir süredir sancım var yumurtalıklarımda adet olacakmışım gibi hissediyorum. :KK43:
sağol canım. aynen içim rahatladı. seninde devam ederse bi görün derim

Back