hap sonrası minik mucizelerimizi bekliyoruz

Melegim2502 pinkpisces kizlar bu akinti olayna taktm cnku akintisiz gebelk olmuyo diyolar bide benm akintim sadce yumurtam catladgnda gelir snra kesilir smdi yine dun catladi yumurtamm dun akintim geldi iste bugun yok sadece kasigimda bicak saplanmalari var biraz siddetlice

canım döllenme olduğu andan itibaren hiç kesilmeden aynı akıntı geliyor diye bir durum yok. Bende o dönem olmadı kan tahlili falan yaptırıp ögrendikten sonra farkedilir şekilde gelmeye başladı. Yani kesildi diye sıkma canını. Kasık ağrısı kesilmeden sürmüs olan ve hala da süren tek şey oldu bende :) Herkeste farklı farkli canım sıkma canını 10 12 güne netleşir ögrenirsin inşallah :)

pinkpisces de olmamis canim bendede yumurtlama zamani oldu kesildii sonra adet donemine yakin yine olmustu

Kuzum insallah Rabbim guzel Allahim seni de cok bekletmesin .bu ay oyle cok ugrastim didindim ki bu kadar bekledigim icin ya olmazsa diyorum elimde olmadan kaygilaniyorm .kaygimizi yenmek icin neler yapiyoduk ki ben hep unuttum onlari

Shiit uzulmek yok ben kendime kiziyorum 8 ay bekledim bukadar takmasaYdim simdi belkide 8 aylik hamileydim :) tabiki nasip ama stres gercekten engeliyomus bu ay kendi kendime dedim hic takmicam zaten hic umudum da kalmamisti zaman gectikce cook yoruyo seni bu ay esimle istedigim gibi olucam dedim ayiptir söylemesi popomun altina yastik da koymadim ayiptir söylemesi kizlar iliski sirasinda ben icimden hala dusunuyodum olcKmi olmicakmi bu ay aklimaaa bile gelmedi tek yaptigim sey bittiginde iliski esimm hemen geeri cekilmedi öyle 2-3 dkk bekliyoduk kusura bakmayin birazcik ayip oldu ama sizde deniyin öyle yapin istiyorum bebisler gelsinn hemen insallah

Kuzum o son dedigini bizde yaptik bu ay ayip degil belki o sekilde vesile olmustur hatta belki baskalarna da vesile oluruz ben hamile kalirsam bende yaptiklarmin hepsini (kurlerim manevi recetelerim iliski sonrasi yaptiklarm vs )paylasicam insallah peki ozaman bu ay nasil dusunmeyi biraktin diye sorayim yani kac aydir her iliskide dusunup bu ay nasl biraktn neler dusundun

Saol tatli annis bu kasik agrisi dollenmeden hemen sonra kesintisiz surdu yani ? Ay cok sıktım surekli sacma sorularmla sizi

Canim her ay artik kandiriyodum kendimi bu ay olcak yok öbür ay olcak cok sklmistim bebisimin gelmesi cok üzün sürcek diye iyice ümitsizlige kapilmistim bu ay esime dedim cok skldim yok düz yat yok poponun altina yastik koy ayaklarini havaya kaldir bana görev gibi geliyodu bu ay dedim istemiyorum nasil istiyosak öyle olsun güzelce süsleniyodum hiic aklima bile gelmedi biraz zaman gecince sanki hamile kalma hayali coook uzak geliyo insana ben hala inanamiyorum nezaman bana bebegi gördüm derse ozaman inanirim

Anladm kuzum bu ay da olmassa dediklerini yapicam cunku onceki aylar bende bukadar ugrasmamistim suan beklemedeyim bat 20 haziran daha cook var zaman gecmez

Birdahaki randevum 17 si insallah ozamab söyler haftasinida söyler ozaman cok korkuyorum birsey olcak diye allah korusun
Gunaydin kuzum korkma ama sakin hemen herkkese soyleme nazar ederler , sen dualarini oku felak nas Allahim izniyle buyuyecek gelisecek minikimiz :)

Günaydin canim insallah randevume gün sayiyorum sen nasil oldun
Iyiym tatlm sinavlar bittiginden beri temizlk yapiyorm bas agrim da gecti gibi cok sukur kizlar nerde acaba yoksa yine terk mi edildik neyse oy falan vermeye gitmisttir simdi onlar gelirler gelirler

Iyiym tatlm sinavlar bittiginden beri temizlk yapiyorm bas agrim da gecti gibi cok sukur kizlar nerde acaba yoksa yine terk mi edildik neyse oy falan vermeye gitmisttir simdi onlar gelirler gelirler

Iyi canim cok sükürr hafta sonu olunca hepimiz kayboluyoruz :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…