Valla zaman gecmiyo sanki esim de sabirsizlandi kan versen smdi cikarmi diyo daha ovukasyindan 5 gun falan gecti ckmaz ki bence en iyisi bati beklemekayy seninle aynı tarihi bekliyoruz. gerçi son zamanlarda biraz düzensizleşti ama benim de sat 20 Mayıs olduğu için 20 Hazirana kadar bekleyecem. aslında o kadar beklemeyip daha önceden tahlil yaptırmak istiyorum ben ama tam doğru zaman ne zaman onu bilmiyorum
gerçekten ben de zaman geçmiyor gibi hissediyorum. en azın ayın 15ini falan beklememiz lazım bence ya öncesi negatif sonuç verirse daha çok üzülürüzValla zaman gecmiyo sanki esim de sabirsizlandi kan versen smdi cikarmi diyo daha ovukasyindan 5 gun falan gecti ckmaz ki bence en iyisi bati beklemek
sağol canım maalesef halen çektiremedim çektirince söylerim
günaydın sana da :) moralimizi yüksek tutmaya çalışıp beklemeye devam ediyoruz biz :))
sen nasılsın?
aminn canım ya inşallahMoral bozmak yok kizlar olcak insallah :) bende iyiyim canim cok sükür
Kuzum gecms olsun sen dikkat et usutmussun heralde benim de oluyodu eskiden o agrilarimolabilir ama sürekli var maalesef bu ağrı. adetliykende var. ama ultrasonda birşey çıkmadı çok şükür
Canim insallah hamilesindir cok ağır isler yapma belki bebegin sana tutunmaya calisiyordur :)Kizlar ben bikac gundur cok is falan yapiyorm temizlik pencere kapi siliyorm deli gibi 2 gundur surekli sol kasigim agridi hatta cok keskin bi sanci girdi nefesmi esti nerdeyse yatinca hafifleyip belime vuran bi agri bugun is yapmadigim icin dundu kadar deil ama bu sefer kasiklarimda degil de tam orta kisimda hissediyorm hafif hafif batini bekleyenler kizlar size de oluyomu ben aslndapinkpisces a sorcaktm gelmedi hala , o hafif sancilae beni mutlu etti halbuki
Kuzum ya gitmeni istemiyorum
Canım hem esim uzakta hem de tahlil sonuçlarım biraz can sıkıcı. Her seyin başi sağlık. Senin ve eşinin herhangi bir sağlık sorunu yoksa olur bebisiniz elbet. Daha cok yeni 4. denemeniz. Bebek elbette cok onemli ama sağlık her seyin başı. Hayat bir sekilde devam ediyor. Hayattaki odagimi bebek yaptığımda cok stress yaptığımı farkettim. Bu yasima kadar yasamadigim sorunlari yasamaya basladim. Başka ugraslara yonelmek istiyorum. Bebek de bir gun gelirse ne ala. Ama her ay acaba oldu mu diyerek gunlerimi stressli yasamak istemiyorum. Burdaki arkadaslarim da illa olacak olmazsa cok kotu hissederim demesinler. Kismette varsa elbet olur. Hepimiz genciz ve saglikliyiz Allah a sukur. Bugün bunu anladım. Insan bazen daha kötüsü geldiginde anlıyor bazı şeyleri. Öpüyorum sizleri. . Sağlıcakla kalın :)Kuzum ya gitmeni istemiyorumesinin durumundan dolayi mi ara verdniz uzak olmaniz falan insallah dedigin gibidir ama lutfen aramizdan gitme aramizdaki en pozitif kisilerden birisi olarak sana ihtiyacimiz olacak daha bu ay da yoksa aglarim falan beni teselli edersin
Canim saglik problenleri falan demissin anlatmak istersen istersen burdan yada ozelden mesaj atarsan dinlerimCanım hem esim uzakta hem de tahlil sonuçlarım biraz can sıkıcı. Her seyin başi sağlık. Senin ve eşinin herhangi bir sağlık sorunu yoksa olur bebisiniz elbet. Daha cok yeni 4. denemeniz. Bebek elbette cok onemli ama sağlık her seyin başı. Hayat bir sekilde devam ediyor. Hayattaki odagimi bebek yaptığımda cok stress yaptığımı farkettim. Bu yasima kadar yasamadigim sorunlari yasamaya basladim. Başka ugraslara yonelmek istiyorum. Bebek de bir gun gelirse ne ala. Ama her ay acaba oldu mu diyerek gunlerimi stressli yasamak istemiyorum. Burdaki arkadaslarim da illa olacak olmazsa cok kotu hissederim demesinler. Kismette varsa elbet olur. Hepimiz genciz ve saglikliyiz Allah a sukur. Bugün bunu anladım. Insan bazen daha kötüsü geldiginde anlıyor bazı şeyleri. Öpüyorum sizleri. . Sağlıcakla kalın :)
Canim senin durumlar nasik batimiz ayniymis merak ettm kasik agrin akintin varmi bi de yumurtlama gunlerini degerlendirmismiydinayy seninle aynı tarihi bekliyoruz. gerçi son zamanlarda biraz düzensizleşti ama benim de sat 20 Mayıs olduğu için 20 Hazirana kadar bekleyecem. aslında o kadar beklemeyip daha önceden tahlil yaptırmak istiyorum ben ama tam doğru zaman ne zaman onu bilmiyorum
Kasik agrilarim var evet cok erken basladigini düşünüyorum ama sanki adet olacakmisim gibi hissediyorum bazen. Bugun bir ara batma da hissettim. Doktorun onerdigi iliski gunlerini degerlendirdik. Umarim olmustur yaa allah hakkimizda hayirlisini nasip etsin tabi de insan istemeden dusunmeden umut etmeden de yapamiyorCanim senin durumlar nasik batimiz ayniymis merak ettm kasik agrin akintin varmi bi de yumurtlama gunlerini degerlendirmismiydin
Ayni durumdayim canim bende de ovulasyondan hemen sonra kasik agrisi basladi 2 gun sol kasigim hatta cok siddetli bi sekilde simdi biraz sag kasigima kaydi sanki bide bazen tam ortasi sancilaniyo hafif hafif akinti oldu bazen ama bi damla falan bende 13. Gun yumurtladim ovulasyon testiyle takip ettim hayirlisi olsun insallah Rabbim bu ay insallah nasio eder insan umutlaniyo ben ovulasyondan sonra hic sanci yasamadim cunku gecen aylardaKasik agrilarim var evet cok erken basladigini düşünüyorum ama sanki adet olacakmisim gibi hissediyorum bazen. Bugun bir ara batma da hissettim. Doktorun onerdigi iliski gunlerini degerlendirdik. Umarim olmustur yaa allah hakkimizda hayirlisini nasip etsin tabi de insan istemeden dusunmeden umut etmeden de yapamiyor
walla benim de hiç böyle uzun süren sancılarım olmamıştı. bugün belim de ağrıyor. allah hayra çıkarsın inşallah. bu kadar ilça kullanıyoruz bu kadar özeniyoruz umarım allah boşa çıkarmaz hayırlısıyla. benim öncesinde de akıntım olduğu için şu an akıntıdan anlama şansım yokAyni durumdayim canim bende de ovulasyondan hemen sonra kasik agrisi basladi 2 gun sol kasigim hatta cok siddetli bi sekilde simdi biraz sag kasigima kaydi sanki bide bazen tam ortasi sancilaniyo hafif hafif akinti oldu bazen ama bi damla falan bende 13. Gun yumurtladim ovulasyon testiyle takip ettim hayirlisi olsun insallah Rabbim bu ay insallah nasio eder insan umutlaniyo ben ovulasyondan sonra hic sanci yasamadim cunku gecen aylarda
Insallah canim sende de oluyomu sancilarim.oldukca daha iyi hissediyorum mutlu oluyorum Allahim.ne olur kesilmesin diyorum :)walla benim de hiç böyle uzun süren sancılarım olmamıştı. bugün belim de ağrıyor. allah hayra çıkarsın inşallah. bu kadar ilça kullanıyoruz bu kadar özeniyoruz umarım allah boşa çıkarmaz hayırlısıyla. benim öncesinde de akıntım olduğu için şu an akıntıdan anlama şansım yok
Gunaydin tatlm ben ancak uyanabildim de :) sana bi iki bisey sorcaktim senin bu kasik agrilari dollenmeden hemen sonra mi basladi benim bicakla siyrilir gibi sancilarim oluyo da ama bazen sag kasogimda bazen solda ama sol kasigim cok agridi benim ozellikle 3 gun ard arda cok temizlik falan yaptm cok keskin agrilarm oldu beni aydinlatmani bekliyorm :) bu sancilari ilk kez yasiyorumGünaydınnakdnz07 canım geldim geldimm seçimde görevliydim dün de dışarıdaydık pert durumdayım ancak geldim :)
Canım aynen tarif ettiğin gibi ama sağda yaşadım ben de. Yumurtlama zamanıymıs ben sonradan farkettim. Keskin bıçak saplanır gibi bir ağrı. Gece uykudan bile uyandırıyordu. Döllenmeden sonra devam etti. Yerleşme döneminde de aynı şekilde. Senin daha 5 6 gün olduysa kanda çıkmaz daha bikaç gün daha bekle. Benim biraz erken yumurtlama olmasına rağmen adete göre 3+2de kanda 45 çıkmıştı. Insallah hayırlı haberler alırız senden deGunaydin tatlm ben ancak uyanabildim de :) sana bi iki bisey sorcaktim senin bu kasik agrilari dollenmeden hemen sonra mi basladi benim bicakla siyrilir gibi sancilarim oluyo da ama bazen sag kasogimda bazen solda ama sol kasigim cok agridi benim ozellikle 3 gun ard arda cok temizlik falan yaptm cok keskin agrilarm oldu beni aydinlatmani bekliyorm :) bu sancilari ilk kez yasiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?