Aynen canim nezaman bebek istemeye basladim yunurtlama sancimi falan hissetmeye basladm artik o cizgi olayina da takilma herkesn lh seviyesi ayni oranda olmaz sen sunu baz al en koyu hangi gundu o gunden sonra calismalara devam :) benim de dun catladi yumurtam degerlendirdik gunu belimin altina yastik koydum oyle 2 saat falan uyumusum yalniz kasigimda hala sanci var benm ovu testini bugun yaptim artik bayaa silik anlamadmsu an regl dönemim o yüzden önceki dönemden kalma yumurta. zaten ilk defa sol kasığımda ağrı hissettim. çocuk istedikten sonra olmaya başladı böyle şeyler. hormon testi için kan verdim. pazartesi alacağım sonuçları. ovulasyon testinde de lh arttı ve günümden sonra silikleşti fakat hiçbir zaman t çizgisi kontrol çizgisi ile aynı koyulukta olmadı. Bakalım hayırlısı kadın olmak zormuş...
Saok canm inanamadim hislerim cok kuvvetli bi sekilde erkek diyodu amaÇok geçmiş olsunakdnz07 inşallah azalır sıkıntıların.Hem diş hem faranjit ikisi birden çok fena Allah yardımcın olsun
@deeploneliness canım bende de aynı şekilde 2 cm lik bir kist vardı. Yumurta catlayinca gider dedi doktor ama gitmedi. Üstelik hamilelikle beraber başta hızlı büyüdü korkuttu. Eğer çok büyük değilse korkulacak bir durum yok. Ben kistle hamile kaldım yani.
Ben de bugün kontrole gittim 69mm olmuş kerata :) Cinsiyet için de kız gibi duruyor ama yanılabiliyoruz biraz büyüsün dedi
Melegim2502 pinkpisces kizlar size bi sorum var akintiniz varmi hamilelegn belirtisimis akinti da varsa nezaman basladi bu akinti dollenmeden sonrami yoksa bati gecince mi
ama benim normalde de var o akıntılarım nasıl anlayacağım :) sen ne zaman test yapmıştın canım?Benim akintim vardi canim testi yapmadan 2-3 gün önce degisk bir akintiyfi böyle olmuyodum hala öyle devam ediyo birden geliyo beyaz oluyo bide su gibi degilde yapisk oluyo anlata bildim insallah :)
ya benim bugün 17. günüm halen sancım oluyor mesela. bunları yaşamış mıydın? adet olacakmışım gibi hissediyorum kendimi. sabah belim çok ağrıdır bir süre uzanmak zorunda kaldım. ama bunlar bir belirti sayılır mı bilmiyorum.Kizlar ayiptir söylemesi benim bide karnim cok sisiyodu gaz sancisi oluyodu ki hala oluyo gece hic uyuyamadim uykudan uyaniyodum
ama benim normalde de var o akıntılarım nasıl anlayacağım :) sen ne zaman test yapmıştın canım?
ya benim bugün 17. günüm halen sancım oluyor mesela. bunları yaşamış mıydın? adet olacakmışım gibi hissediyorum kendimi. sabah belim çok ağrıdır bir süre uzanmak zorunda kaldım. ama bunlar bir belirti sayılır mı bilmiyorum.
Canım akıntı bende çok sonra başladı 6 7 gibi ve sonra gittikce artiyor zaten. Ama gaz olayına katılıyorum o neydi o zaman öyle yaMelegim2502 pinkpisces kizlar size bi sorum var akintiniz varmi hamilelegn belirtisimis akinti da varsa nezaman basladi bu akinti dollenmeden sonrami yoksa bati gecince mi
Kuzum batdan bikac gun once basladi bu akinti dogru anladm dmi beyaz yapiskan bir akinti peki normalde akintin oluyomuydu??Benim akintim vardi canim testi yapmadan 2-3 gün önce degisk bir akintiyfi böyle olmuyodum hala öyle devam ediyo birden geliyo beyaz oluyo bide su gibi degilde yapisk oluyo anlata bildim insallah :)
Batdan sonra 6-7 miiCanım akıntı bende çok sonra başladı 6 7 gibi ve sonra gittikce artiyor zaten. Ama gaz olayına katılıyorum o neydi o zaman öyle ya
Bana hala erkekmiş gibi geliyor ama bakalım sonraki randevuda belki daha net bişey der
Kuzum insallah Rabbim guzel Allahim seni de cok bekletmesin .bu ay oyle cok ugrastim didindim ki bu kadar bekledigim icin ya olmazsa diyorum elimde olmadan kaygilaniyorm .kaygimizi yenmek icin neler yapiyoduk ki ben hep unuttum onlari
Amin canım benim inşallah çok uğraştın ama sen de biliyorsun ki bazen artık takip etmeyi bırakıp düşünmediğin zamanda olabiliyor en guzel ornek burdaKuzum insallah Rabbim guzel Allahim seni de cok bekletmesin .bu ay oyle cok ugrastim didindim ki bu kadar bekledigim icin ya olmazsa diyorum elimde olmadan kaygilaniyorm .kaygimizi yenmek icin neler yapiyoduk ki ben hep unuttum onlari
Kuzum batdan bikac gun once basladi bu akinti dogru anladm dmi beyaz yapiskan bir akinti peki normalde akintin oluyomuydu??
Canım akıntı bende çok sonra başladı 6 7 gibi ve sonra gittikce artiyor zaten. Ama gaz olayına katılıyorum o neydi o zaman öyle ya
Bana hala erkekmiş gibi geliyor ama bakalım sonraki randevuda belki daha net bişey der
Canım normalde rahme yerleştikten sonra oluyomuş yani bat civarı. Ya ben farketmedim ya da azdı ama başkalarının daha once başlamış hep. Sadece ona bağlama olumlu ya da olumsuz. Insallah senden de güzel haberler alırız :)Batdan sonra 6-7 mii
O gaz bende adet oncesi de cok fena oluyo ordan anlamam ki ben.yani dollenmeden hemen sonra olmadi akinti oylemi
Biz eşimle utanma faslını o dönem aştık mecburen yoksa çok fena oluyor hakkatenGaz sancisinin bukadar erken basladigini bilmiyodumben esimdende utaniyorum busefer daha cok agriyo
Bana da öyleymis gibi geliyor ama erkek olsa da bu hafta belli ederdi diyorlar bilmiyorum ki artık. Gerçi veb kız demesinden pek bir memnun oldum ama hayırlısıpinkpisces benim bir arkadaşıma da önce erkek dediler ama o hep kız hissediyordu. Şaşırmışti sonra 2 hafta sonra tekrar gitti kız çıkmıştı bazen yaniltabiliyor
Evet kuzumAmin canım benim inşallah çok uğraştın ama sen de biliyorsun ki bazen artık takip etmeyi bırakıp düşünmediğin zamanda olabiliyor en guzel ornek burdaMelegim2502 o yüzden tamamen hayal kırıklığı ve umutsuzluk yok beni düşün zaten yumurtlama gününü yakalayamiyorum esim il dışında bir de kistim çıktı ama yine uzulmek yok vardır bir hayır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?