• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

hap sonrası minik mucizelerimizi bekliyoruz

Melegim2502 Melegim2502 yerim seni ne kadar tatlis ya :KK37: yat dinlen sende ilk 3 ay cok dikkat etmelisin , agir kaldirmamalisin usutmemelisin ..... neyse sen hepsini bilirsin zaten yegenimi guveniyorm size :KK70::KK70:
Kiz ben dun belimde iki yastikla uyumusum oyle belim bi agriyodu valla napiym onu da deniym dedim belki bende oyle olur :KK70:
@deeploneliness evet kuzum univ son sinifa baslarken evlendm smdi bitiyo insallah :KK200:@gfanatick tesekkur ederm tatlm bitti ki kurtuldum artik:KK73:

Biliyorum hepsini :) olsun yine dene icinde kalamsinnn canimm :)

Benim yumus yarin yada ertesi gun catlar heralde ayy bu kez cok net hissediyorm resmen pit pit atiyo orda minnak yumusum benim :KK53: benim hep sag kasigim agriyo yumurtlarken

Eklentiler

• 20150603_184958.jpg
    20150603_184958.jpg
    98,3 KB · Görüntüleme: 48
Insallah kuzum yetisicem arkanizdan dedim sozumu tutmam lazim :)

Evet canim yetiiiis bizeeee insallah :)
Ben mizmizlanmaya basladim :)))) bugün kadin parmagimdan kan alcak ayyyy dedim korkuyorum bide kolumdan alcakti gülüyo diyo sen daha duuur basina gelcekleri bilmiyosunn :)

Evet canim yetiiiis bizeeee insallah :)
Ben mizmizlanmaya basladim :)))) bugün kadin parmagimdan kan alcak ayyyy dedim korkuyorum bide kolumdan alcakti gülüyo diyo sen daha duuur basina gelcekleri bilmiyosunn :)
Kiz oyle demesin korkutmasin insani :KK17: ayy ben cok korkuyorum ya kan igne falan midem bulaniyo , ama hamile kaldgmda gozlermi kapatip bebegmi dusunurum ondan guc almaya calsrm sonucta hastalik icin degil guzel bisey icin vericez kanlari dmi :) onu dusun hep annesi guclu durmaya calis sonu cennet kokusu olcak insallah:KK68:

Melegim2502 Melegim2502 daha baslamaz ama bulantinin olmamasi icin hergun soda ic kuzum simdiden basla bebege de iyi geliyomus kemik gelsmine falan yalnz sade soda olcak yani maden suyu iyi geliyomus bide limon da iyi geliyo bulantiya :)

Kiz oyle demesin korkutmasin insani :KK17: ayy ben cok korkuyorum ya kan igne falan midem bulaniyo , ama hamile kaldgmda gozlermi kapatip bebegmi dusunurum ondan guc almaya calsrm sonucta hastalik icin degil guzel bisey icin vericez kanlari dmi :) onu dusun hep annesi guclu durmaya calis sonu cennet kokusu olcak insallah:KK68:

Bende öyle düsündüm zatennn aliscaz artik napalim :) coook korkuyorum ya sorma ben cok fenayim bebislerimiz icin artik herseye razi olcaz :)

Melegim2502 Melegim2502 daha baslamaz ama bulantinin olmamasi icin hergun soda ic kuzum simdiden basla bebege de iyi geliyomus kemik gelsmine falan yalnz sade soda olcak yani maden suyu iyi geliyomus bide limon da iyi geliyo bulantiya :)

Gercektenmi hic bilmiyodum gazli icecekler icmiyim diyodum bende :) iciyim ozaman :) simdilik sadece gogus agrim var bide bazen karnim agriyo oda rahim genisliyo dedi bana doktor onun disinda taaaas gibiyim masallah :)))) sonra ne olur bilemem :)

Gercektenmi hic bilmiyodum gazli icecekler icmiyim diyodum bende :) iciyim ozaman :) simdilik sadece gogus agrim var bide bazen karnim agriyo oda rahim genisliyo dedi bana doktor onun disinda taaaas gibiyim masallah :)))) sonra ne olur bilemem :)
Yok kuzum maden suyu iyi kola gazoz falan icme onlar saglksiz zaten.daha yeni dur bakalim yavas yavas farkli belirtiler baslar batin gecti dmi

Günaydın kızlar :)
akdnz07 akdnz07 canım az kaldı ondan sonra özgür bir insan olacaksın :)
Melegim2502 Melegim2502 canım inanabildin mi sonunda bebişine :)

Günaydin canim yokya hala inanamiyorum ben doktor bana hamilelik uzerine bisuru kagit verdi gidiyorum heliyorum onlara bakiyorummm cok acayip bir duyguymus ya :))) sen nasilsin canim bulantilarin düzeldi mi

Günaydin canim yokya hala inanamiyorum ben doktor bana hamilelik uzerine bisuru kagit verdi gidiyorum heliyorum onlara bakiyorummm cok acayip bir duyguymus ya :))) sen nasilsin canim bulantilarin düzeldi mi
Ben de kendisini görmeden pıtpıtlarını duymadan inanamamıştım :21: Daha iyi şimdi canım. Çok şükür benim 7. hafta gibi başladı 13 gibi azaldı bulantılar.Hala devam ediyor ama hayatı etkileyecek kadar değil. Kısa süre yaşadım ama o bile yeterliydi. Şimdi de başka başka sıkıntılar başladı ama bebişi istiyorsak bunlara şikayet etmemek lazım:) İnşallah senin daha da rahat geçer. Şimdi dikkat edeceğin şeyler sadece bebişinin sana tutunmasını zorlaştırabilecek durumlardan uzak kalmak o kadar:KK28: Bir dahaki kontrolü kaçıncı haftada yapıyorlar orada? Belki de bir dahakinde kalbi duyarsın :KK49:
Ben de yarın kontrole gidiyorum belkim cinsiyetle ilgili bişey söyler doktor :KK71:

Kizlar gunaydin 15 gundur gecmeyen bir bas agrim var memlekete gidince faranjit olmustum ozamanddan beri duzelmiyo boyle yogun bi sekilde geliyo yarim saat 1 saat surup biraz dayanablirr hale geliyo surekli boyle tekrarliyo artik agliyorm snirimden isimi gucumu hicbiseymi yapamadim ozellikle son 3-4 gun iyce mahfetti beni :( sol taraftaki disimde de agri var acaba o mu yapiyo diyorm sinuzut yada migren mi acaba bilmiyorm of of doktora gitmeye de cekniyorm emar falan istiycek ilac vericek diye yumurtlama haftasndayim ya engellerse ilaclar ya tutunamazsa :( napiym ben :(

Kizlar gunaydin 15 gundur gecmeyen bir bas agrim var memlekete gidince faranjit olmustum ozamanddan beri duzelmiyo boyle yogun bi sekilde geliyo yarim saat 1 saat surup biraz dayanablirr hale geliyo surekli boyle tekrarliyo artik agliyorm snirimden isimi gucumu hicbiseymi yapamadim ozellikle son 3-4 gun iyce mahfetti beni :KK43: sol taraftaki disimde de agri var acaba o mu yapiyo diyorm sinuzut yada migren mi acaba bilmiyorm of of doktora gitmeye de cekniyorm emar falan istiycek ilac vericek diye yumurtlama haftasndayim ya engellerse ilaclar ya tutunamazsa :KK43: napiym ben :KK43:
Bence gitmelisin canım çünkü hamilelikte daha da artabilir dis tedavisini de hep gebelikten once tedavi ettirin diyorlar eger gebelik olusacaksa hepimiz inançlı insanlarız anladığım kadarıyla, kaderde varsa zaten ne yaparsan yap gelir o bebis sana. Tedavini aksatma

Ben de kendisini görmeden pıtpıtlarını duymadan inanamamıştım :21: Daha iyi şimdi canım. Çok şükür benim 7. hafta gibi başladı 13 gibi azaldı bulantılar.Hala devam ediyor ama hayatı etkileyecek kadar değil. Kısa süre yaşadım ama o bile yeterliydi. Şimdi de başka başka sıkıntılar başladı ama bebişi istiyorsak bunlara şikayet etmemek lazım:) İnşallah senin daha da rahat geçer. Şimdi dikkat edeceğin şeyler sadece bebişinin sana tutunmasını zorlaştırabilecek durumlardan uzak kalmak o kadar:KK28: Bir dahaki kontrolü kaçıncı haftada yapıyorlar orada? Belki de bir dahakinde kalbi duyarsın :KK49:
Ben de yarın kontrole gidiyorum belkim cinsiyetle ilgili bişey söyler doktor :KK71:

Insallah cannim ya :) dikkat et kendine 17 sinde cagirdi beni tekrar ozaman haftasinida söyler insallah ccok merak ediyorum :)) burda her ay kontrole cagriyolar canim 7 aydan sonrasi 2 haftada bir oluyo insallah canim yarin gelince bizede haber veer mutlakaaa :)

Kizlar gunaydin 15 gundur gecmeyen bir bas agrim var memlekete gidince faranjit olmustum ozamanddan beri duzelmiyo boyle yogun bi sekilde geliyo yarim saat 1 saat surup biraz dayanablirr hale geliyo surekli boyle tekrarliyo artik agliyorm snirimden isimi gucumu hicbiseymi yapamadim ozellikle son 3-4 gun iyce mahfetti beni :KK43: sol taraftaki disimde de agri var acaba o mu yapiyo diyorm sinuzut yada migren mi acaba bilmiyorm of of doktora gitmeye de cekniyorm emar falan istiycek ilac vericek diye yumurtlama haftasndayim ya engellerse ilaclar ya tutunamazsa :KK43: napiym ben :KK43:

Canim bence ihmal etme simdiden hallet hamileliginde daha kötü olma 20 lik dislerin olmasin simdiden git baktir hallet senin icin daha raahat olur canim

Kizlar bugun tansiyonum dustu cok kotu oldum. Esimi aradim soyledim. Yoksa hamile misin dedi. Artik en ufak bir seyi hamilelige yormaya basladi. Basim hala donuyor.

Back