- 27 Mayıs 2015
- 465
- 150
- 53
adetin gecikti mi?Kizlar bugun tansiyonum dustu cok kotu oldum. Esimi aradim soyledim. Yoksa hamile misin dedi. Artik en ufak bir seyi hamilelige yormaya basladi. Basim hala donuyor.
Kizlar bugun tansiyonum dustu cok kotu oldum. Esimi aradim soyledim. Yoksa hamile misin dedi. Artik en ufak bir seyi hamilelige yormaya basladi. Basim hala donuyor.
Melegim2502 @deeploneliness saolun kizlar gidicem randevu aldim hem disciye hem kulak burun bogaza mecburen .disciyi ayin 15ine alabildim ancak ozaman varmis ölmezsem ozamana kadar artik
gamzeli- canim benzer seyleri yasiyoruz kansiz kalms olablran ben de kansz oldugumda basim cok doner git bi kan sayimi yaptr sen
Yok kuzum sanrm kanal tedavisi yapcak o da ozelde 400 tl falanDikkat edin kendinizee kizlar daha önce veremiyomuyduu canim okadarmi kötüsün
Allah şifa nasip etsin canım faranjitin biraz geçsin ayin 15 ine kadar da dis icin dayanirsin ben eminimMelegim2502 @deeploneliness saolun kizlar gidicem randevu aldim hem disciye hem kulak burun bogaza mecburen .disciyi ayin 15ine alabildim ancak ozaman varmis ölmezsem ozamana kadar artik
gamzeli- canim benzer seyleri yasiyoruz kansiz kalms olablran ben de kansz oldugumda basim cok doner git bi kan sayimi yaptr sen
Canım geçmiş olsun ne oluyor bizim kizlara yaKizlar bugun tansiyonum dustu cok kotu oldum. Esimi aradim soyledim. Yoksa hamile misin dedi. Artik en ufak bir seyi hamilelige yormaya basladi. Basim hala donuyor.
Saol tatlm ya insallah dayanirmAllah şifa nasip etsin canım faranjitin biraz geçsin ayin 15 ine kadar da dis icin dayanirsin ben eminim
Yok kuzum sanrm kanal tedavisi yapcak o da ozelde 400 tl falan
adetin gecikti mi?
kaçıncı günün bugün?
Belkide kimmmm bilir insallah öyleydi benimde tansiyonum düsüyodu :) nezaman senin bat?
kızlar teşekkür ederim. ama adetim geçmedi aksine daha yeni bitti olması zor yani. amaCanım geçmiş olsun ne oluyor bizim kizlara yanazar değiyor olabilir ama ins. gebeliktir öyle bir durum varsa canım test yapabilirsin
Canim o kist dedigi yumurta olmasin ? Bazen karisabiliyo sen ovulasyon testi kullaniyomuydun orda daha net bir sekilde goruyosun nezaman yumurtladgni ama eger gercekten yumurta tembelligi falan varsa klomen yda serephone gibi bir ilac vermesi lazim doktorun yumurtlamayi saglayiciGünaydın kızlar
bu gun doktora kontrole gittim 2.5 cm kistin var dedi benim yumos catlamamis var mi biyle bir seyle karsilasan?
Saol kuzucum sen nasil oldun ?akdnz07 canım geçmiş olsun. faranjit ve diş ağrısı ikisi de çok fena. Rabbim şifalar versin
Sagol canim daha iyiyimSaol kuzucum sen nasil oldun ?
kızlar teşekkür ederim. ama adetim geçmedi aksine daha yeni bitti olması zor yani. amaMelegim2502 dediğin gibi galiba kansızlık var. baktıracam inş
su an regl dönemim o yüzden önceki dönemden kalma yumurta. zaten ilk defa sol kasığımda ağrı hissettim. çocuk istedikten sonra olmaya başladı böyle şeyler. hormon testi için kan verdim. pazartesi alacağım sonuçları. ovulasyon testinde de lh arttı ve günümden sonra silikleşti fakat hiçbir zaman t çizgisi kontrol çizgisi ile aynı koyulukta olmadı. Bakalım hayırlısı kadın olmak zormuş...Canim o kist dedigi yumurta olmasin ? Bazen karisabiliyo sen ovulasyon testi kullaniyomuydun orda daha net bir sekilde goruyosun nezaman yumurtladgni ama eger gercekten yumurta tembelligi falan varsa klomen yda serephone gibi bir ilac vermesi lazim doktorun yumurtlamayi saglayici
Ayy canım bebiş bizi yanıltmış demek ki :) Sağlıklı olsun daÇok geçmiş olsunakdnz07 inşallah azalır sıkıntıların.Hem diş hem faranjit ikisi birden çok fena Allah yardımcın olsun
@deeploneliness canım bende de aynı şekilde 2 cm lik bir kist vardı. Yumurta catlayinca gider dedi doktor ama gitmedi. Üstelik hamilelikle beraber başta hızlı büyüdü korkuttu. Eğer çok büyük değilse korkulacak bir durum yok. Ben kistle hamile kaldım yani.
Ben de bugün kontrole gittim 69mm olmuş kerata :) Cinsiyet için de kız gibi duruyor ama yanılabiliyoruz biraz büyüsün dedi
Çok geçmiş olsunakdnz07 inşallah azalır sıkıntıların.Hem diş hem faranjit ikisi birden çok fena Allah yardımcın olsun
@deeploneliness canım bende de aynı şekilde 2 cm lik bir kist vardı. Yumurta catlayinca gider dedi doktor ama gitmedi. Üstelik hamilelikle beraber başta hızlı büyüdü korkuttu. Eğer çok büyük değilse korkulacak bir durum yok. Ben kistle hamile kaldım yani.
Ben de bugün kontrole gittim 69mm olmuş kerata :) Cinsiyet için de kız gibi duruyor ama yanılabiliyoruz biraz büyüsün dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?