hap sonrası minik mucizelerimizi bekliyoruz

Seni anliyorum kuzum hatta onunla konustugunu tahmin edebiliyorm bebis anneyi sakin uzme ona simsiki tutun :)
Bi kizimiz gelcek sanki icime oyle dogdu :)

Seni anliyorum kuzum hatta onunla konustugunu tahmin edebiliyorm bebis anneyi sakin uzme ona simsiki tutun :)
Bi kizimiz gelcek sanki icime oyle dogdu :)

Sorma konusuyorum deli deli gülüyorum :) insallah birakmasin beni tutunsun bana bizde esimle hep öyle diyoruz biliyomusun evlendigimden beri hep derim ilk bebegimiz kiz olcak hissediyorum diye :) saglikli olsunn benimle olsundaaa hiic fark etmez :)

Kiyamam ya insallah bak diyoduk hep tr ye gelince doktora gidetsiniz diye ama belki de gerek kalmiycak diyoduk kalmadi insallah :) bugun bol dua et sukur namazi kil

Çok şükür :) rabbim isteyen herkese tez zamanda nasip etsin..
Ayy bir bebişimiz daha geliyor. 4 mü olduk şimdi

Canım sen ne yaptın bebişin cinsiyeti belli oldu mu? 14. haftanın içindesiniz
Canım daha belli olmadı ama cuma gidicem bakalım birşey söyleyecek mi doktor. Olmadı artık bi dahaki kontrole. Ama ben erkek olduğundan o kadar eminim ki kız dese bile inanmiycam gibi geliyor

Gözün aydın Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin

Arkadaşlar meraba aranızda yeniyim 1 oğlum var 4 buçuk yaşında ellerinizden öper 1 yildir da bebek istiyorum ama olmuyor 2 ay klomen artı catlatma iğnesi tedavisi oldum ama sonuç vermedi süt buğusu diye bisey duydum bana tarif eden 4 kilo sut 1 kilo arpa 2 demet maydanoz katip pazartesi perşembe üstüne oturup sonrada ilişki dedi böyle bisi deneyen ve hamile kalan varmı lütfen yardim edin

arkadaşlar beni de yazar mısınız?
sat 18 Mayıs
bat belirsiz
yaş 26
1. deneme

inşallah uğurlu gelir bu liste bana :)
Hoşgeldin canım inşallah hepimizin bebişleri en yakın zamanda gelir benim de 3. denemem olacak. Bekletse de bizi bebişler bu topik bana moral oluyor. Aramızdan birisi daha yeni anne adayı oldu

Hiç denemedim o yüzden bilemiyorum ama bu tarz formülleri uygulayan arkadaşlar oldukça fazla bu forumda

41221475, member
Hiç denemedim o yüzden bilemiyorum ama bu tarz formülleri uygulayan arkadaşlar oldukça fazla bu forumda

: 327337"]Hiç denemedim o yüzden bilemiyorum ama bu tarz formülleri uygulayan arkadaşlar oldukça fazla bu forumda [/QUOTE]
İlgilendigin ici

canım yavrunu Allah bağışlasın saglıklı uzun ömürler versin inşallah sadece süt ve maydanozu deneyen ve sonuç alan arkadaşım var ama onun tek tüpü kapalıydı umarım sende de işe yarar

İnşallah işe yarar canım hayatta hic biseyi bu kadar istememiş gibiyim sanki olmazsa herşey çok kotu olacakmış gibi hissediyorum rabbim isteyen herkese en kısa zamanda nasip eder inşallah

E="kanikey, post: 41221831, member: 76776"]canım yavrunu Allah bağışlasın saglıklı uzun ömürler versin inşallah sadece süt ve maydanozu deneyen ve sonuç alan arkadaşım var ama onun tek tüpü kapalıydı umarım sende de işe yarar[/QUOTE]
Canim arkadaşın tam olarak nasıl yaptı acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…