- 17 Mart 2015
- 992
- 582
- 88
- 30
Kiyamam ya insallah bak diyoduk hep tr ye gelince doktora gidetsiniz diye ama belki de gerek kalmiycak diyoduk kalmadi insallah :) bugun bol dua et sukur namazi kil
Çok şükür :) rabbim isteyen herkese tez zamanda nasip etsin..
Ayy bir bebişimiz daha geliyor. 4 mü olduk şimdi
inşallah darısı bizlere olur hayırlısıyla en kısa zamandaHoşgeldin canım inşallah hepimizin bebişleri en yakın zamanda gelir benim de 3. denemem olacak. Bekletse de bizi bebişler bu topik bana moral oluyor. Aramızdan birisi daha yeni anne adayı oldu
Canim hosgeldin ben yapiyorum suan 1 kilo sute 1 kilo maydoniz seklinde ilk denememde akinti sokturdu resmen ki benim hic akintm olmaz 3 gun yapcam bu ay bakalm bende yumurtlama haftasna yeni giriyorm calsmalara devamArkadaşlar meraba aranızda yeniyim 1 oğlum var 4 buçuk yaşında ellerinizden öper 1 yildir da bebek istiyorum ama olmuyor 2 ay klomen artı catlatma iğnesi tedavisi oldum ama sonuç vermedi süt buğusu diye bisey duydum bana tarif eden 4 kilo sut 1 kilo arpa 2 demet maydanoz katip pazartesi perşembe üstüne oturup sonrada ilişki dedi böyle bisi deneyen ve hamile kalan varmı lütfen yardim edin
Hosgeldin canm insallah :) sabirli olmak lazm ben daha evlenmeden once bebek icin kaygilanmaya basladgm icin surecmi kendi kendme geciktirdim benimde 4. Denemem olcak kaygilarmi azaltmaya calisiyorm.inşallah darısı bizlere olur hayırlısıyla en kısa zamanda
tatlm 2 ihtimal var bence birincisi usutmus olablran ikincisi adetten hemen sonra yumurtluyo olablrssin he bide umarim kistin yoktur adetin cok oluyomuaramıza yeni katılan arkadaşlar hoş geldiniz. kızlar benimde reglim yeni bittiği halde yumurtalıklarımda ağrı ve sancı var. kafama çok takılıyor ya. haftasonu doktora mı gitsem bilemiyorum
akıntın varmı peki canımaramıza yeni katılan arkadaşlar hoş geldiniz. kızlar benimde reglim yeni bittiği halde yumurtalıklarımda ağrı ve sancı var. kafama çok takılıyor ya. haftasonu doktora mı gitsem bilemiyorum
biraz var. yani hapı bıraktığımdan beri reglim bitince başlıyor bu ağrılarakıntın varmı peki canım
canım yumurta akı gibiyse yumurtlamadır ama normalse değildir diye biliyorumbiraz var. yani hapı bıraktığımdan beri reglim bitince başlıyor bu ağrılar
yok canım yumurtlama değil. çünkü sürekli devam eden bir ağrı. neyse artık mecburen bi doktora gidecemcanım yumurta akı gibiyse yumurtlamadır ama normalse değildir diye biliyorum
Hayırlı haberlerini bekliyorum canımCanim hosgeldin ben yapiyorum suan 1 kilo sute 1 kilo maydoniz seklinde ilk denememde akinti sokturdu resmen ki benim hic akintm olmaz 3 gun yapcam bu ay bakalm bende yumurtlama haftasna yeni giriyorm calsmalara devam
Allah şifa versin canımyok canım yumurtlama değil. çünkü sürekli devam eden bir ağrı. neyse artık mecburen bi doktora gidecem
28 günde bir adet olan biri için 14. Gün yumurtlama olur diye biliyorum bu değişebilir mitatlm 2 ihtimal var bence birincisi usutmus olablran ikincisi adetten hemen sonra yumurtluyo olablrssin he bide umarim kistin yoktur adetin cok oluyomu
sağol canımAllah şifa versin canım
canım aksine adetim çok az oluyor iki aydır. üşütmüş olabilirim. ama en son gittiğim kistimin olmadığını söylemişti doktortatlm 2 ihtimal var bence birincisi usutmus olablran ikincisi adetten hemen sonra yumurtluyo olablrssin he bide umarim kistin yoktur adetin cok oluyomu
aynen bende öyle biliyorum28 günde bir adet olan biri için 14. Gün yumurtlama olur diye biliyorum bu değişebilir mi
Insallah sen de bizimle yaptgn kurleri yada tedavi oluyosan paylasirsan sevinirim.maydonoz bir demet olcak yanls yazmsm :)Hayırlı haberlerini bekliyorum canım
Degisir adeti duzenli olup adetten hemen sonra hatta adet olmadan once de yumurtlama olabiliyomus28 günde bir adet olan biri için 14. Gün yumurtlama olur diye biliyorum bu değişebilir mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?