hap sonrası minik mucizelerimizi bekliyoruz

Kiyamam ya insallah bak diyoduk hep tr ye gelince doktora gidetsiniz diye ama belki de gerek kalmiycak diyoduk kalmadi insallah :) bugun bol dua et sukur namazi kil

Cok sükür gerek kalmadi artik namaza baslamaliyim :) kendimde istedigin kadar sizde de istiyorum inanki cunku beklemek gercekten cok zor stres gercekten etkiliyomus inandim buna :) inanamiyorum hala gidiyorum geliyorum test yapiyorum 8 ay bana 8 yil gibi geliyoduu :)

Canim hosgeldin ben yapiyorum suan 1 kilo sute 1 kilo maydoniz seklinde ilk denememde akinti sokturdu resmen ki benim hic akintm olmaz 3 gun yapcam bu ay bakalm bende yumurtlama haftasna yeni giriyorm calsmalara devam

inşallah darısı bizlere olur hayırlısıyla en kısa zamanda
Hosgeldin canm insallah :) sabirli olmak lazm ben daha evlenmeden once bebek icin kaygilanmaya basladgm icin surecmi kendi kendme geciktirdim benimde 4. Denemem olcak kaygilarmi azaltmaya calisiyorm.

aramıza yeni katılan arkadaşlar hoş geldiniz. kızlar benimde reglim yeni bittiği halde yumurtalıklarımda ağrı ve sancı var. kafama çok takılıyor ya. haftasonu doktora mı gitsem bilemiyorum

aramıza yeni katılan arkadaşlar hoş geldiniz. kızlar benimde reglim yeni bittiği halde yumurtalıklarımda ağrı ve sancı var. kafama çok takılıyor ya. haftasonu doktora mı gitsem bilemiyorum
tatlm 2 ihtimal var bence birincisi usutmus olablran ikincisi adetten hemen sonra yumurtluyo olablrssin he bide umarim kistin yoktur adetin cok oluyomu

akıntın varmı peki canım

Canim hosgeldin ben yapiyorum suan 1 kilo sute 1 kilo maydoniz seklinde ilk denememde akinti sokturdu resmen ki benim hic akintm olmaz 3 gun yapcam bu ay bakalm bende yumurtlama haftasna yeni giriyorm calsmalara devam
Hayırlı haberlerini bekliyorum canım

tatlm 2 ihtimal var bence birincisi usutmus olablran ikincisi adetten hemen sonra yumurtluyo olablrssin he bide umarim kistin yoktur adetin cok oluyomu
28 günde bir adet olan biri için 14. Gün yumurtlama olur diye biliyorum bu değişebilir mi

canım aksine adetim çok az oluyor iki aydır. üşütmüş olabilirim. ama en son gittiğim kistimin olmadığını söylemişti doktor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…