- 10 Ekim 2011
- 1.028
- 555
- 323
Usutmussun canm aslnda bu konustgmuz maydonoz sut buuharni yapsam cok faydasni gorcegne eminimcanım aksine adetim çok az oluyor iki aydır. üşütmüş olabilirim. ama en son gittiğim kistimin olmadığını söylemişti doktor
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Usutmussun canm aslnda bu konustgmuz maydonoz sut buuharni yapsam cok faydasni gorcegne eminimcanım aksine adetim çok az oluyor iki aydır. üşütmüş olabilirim. ama en son gittiğim kistimin olmadığını söylemişti doktor
evet aslında şimdi onu düşünüyordum. yapayım bende. kaç gün yapıyorsunuzUsutmussun canm aslnda bu konustgmuz maydonoz sut buuharni yapsam cok faydasni gorcegne eminim
Pek bisi yapmıyorum aslında süt bugusunu yapıyorum işte pazar ve perşembe akşamları kendimi sıcak tutmaya gayret ediyorum bide eşime bol cevizli bal hazırladım onu yiyor inşallah bu sefer olurInsallah sen de bizimle yaptgn kurleri yada tedavi oluyosan paylasirsan sevinirim.maydonoz bir demet olcak yanls yazmsm :)
Canım herkez farklı uyguluyor benimki baya zor sanki yada bana öyle geliyorevet aslında şimdi onu düşünüyordum. yapayım bende. kaç gün yapıyorsunuz
senin küründe arpa flnda var galibaCanım herkez farklı uyguluyor benimki baya zor sanki yada bana öyle geliyor
Evet canım 1kilo arpa 2 demet maydanoz 4 kilo süt rabbim verir bu ay inşallahsenin küründe arpa flnda var galiba
inşallah canımEvet canım 1kilo arpa 2 demet maydanoz 4 kilo süt rabbim verir bu ay inşallah
ya ben de kafama çok takıyorum. akşama doktora gidicem ne diyecek güzel haberler verecek mi diye düşünüp duruyorum devamlı :) elimde değil bu kadar düşünmeden edemiyorumHosgeldin canm insallah :) sabirli olmak lazm ben daha evlenmeden once bebek icin kaygilanmaya basladgm icin surecmi kendi kendme geciktirdim benimde 4. Denemem olcak kaygilarmi azaltmaya calisiyorm.
İnşallah güzel şeyler duyarsın canım kafaya takmamak mümkün değil hep rüyamda bebek emzirdiğimi görüyorum rabbim yaşatır o duyguyu inşallahya ben de kafama çok takıyorum. ara gidicem ne diyecek güzel haberler verecek mi diye düşünüp duruyorum devamlı :) elimde değil bu kadar düşünmeden edemiyorum
Hoşgeldin canım hayırlı haberlerini alırız insallah en kısa zamanda :)arkadaşlar beni de yazar mısınız?
sat 18 Mayıs
bat belirsiz
yaş 26
1. deneme
inşallah uğurlu gelir bu liste bana :)
Tabi vefa önemli hadi yetişin de haxırlık için resim falan paylaşalımpinkpisces ben 2 olarak benimsedim cnku onlar bizi terketti
1. pinkpisces
2. Melegim2502
3. @kanikey gamzeli- @deeploneliness kizlarimla ben
Arkanizdan yeticez biz merak etmyin
inşallah canım :) hayırlı olsun sana da hayırlısıyla kucağına alırsın inşallah bebeğini. sen ne kullandın hamile kalmak için?Hoşgeldin canım hayırlı haberlerini alırız insallah en kısa zamanda :)
allah hayıurlısıyla sana da güzel bebişler nasip etsin canımcımm :)İnşallah güzel şeyler duyarsın canım kafaya takmamak mümkün değil hep rüyamda bebek emzirdiğimi görüyorum rabbim yaşatır o duyguyu inşallah
Canım ben özel bişey yapmadım sadece farklı bir kontrol için gittiğimde doktor yumurtanın çatlamak üzere olduğunu söylemişti o süreyi değerlendirdik.inşallah canım :) hayırlı olsun sana da hayırlısıyla kucağına alırsın inşallah bebeğini. sen ne kullandın hamile kalmak için?
Amaannn eşler kendilerini gayet sağlıklı gördükleri için direk bende sorun yok diyorlar. Ama gorunen o ki bende de sorun yok. Hayirlisi canim ya inşallah cok gecmeden ben de hamile oldugumu öğrenirim hayirlisiylaCanım ben özel bişey yapmadım sadece farklı bir kontrol için gittiğimde doktor yumurtanın çatlamak üzere olduğunu söylemişti o süreyi değerlendirdik.
Soğan ve incir küründen çok faydalanan arkadaşlar var. Ama eğer bir sıkıntı var ise eşlerde olma ihtimali de var o yüzden eşleri de ihmal etmemek lazım bence:)
günaydın kızlar Melegim2502 canım eşine söyledin mi hamile olduğunu. nasıl tepki verdi
Günaydınnnn