• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

hap sonrası minik mucizelerimizi bekliyoruz

Insallah sen de bizimle yaptgn kurleri yada tedavi oluyosan paylasirsan sevinirim.maydonoz bir demet olcak yanls yazmsm :)
Pek bisi yapmıyorum aslında süt bugusunu yapıyorum işte pazar ve perşembe akşamları kendimi sıcak tutmaya gayret ediyorum bide eşime bol cevizli bal hazırladım onu yiyor inşallah bu sefer olur

Hosgeldin canm insallah :) sabirli olmak lazm ben daha evlenmeden once bebek icin kaygilanmaya basladgm icin surecmi kendi kendme geciktirdim benimde 4. Denemem olcak kaygilarmi azaltmaya calisiyorm.
ya ben de kafama çok takıyorum. akşama doktora gidicem ne diyecek güzel haberler verecek mi diye düşünüp duruyorum devamlı :) elimde değil bu kadar düşünmeden edemiyorum

ya ben de kafama çok takıyorum. ara gidicem ne diyecek güzel haberler verecek mi diye düşünüp duruyorum devamlı :) elimde değil bu kadar düşünmeden edemiyorum
İnşallah güzel şeyler duyarsın canım kafaya takmamak mümkün değil hep rüyamda bebek emzirdiğimi görüyorum rabbim yaşatır o duyguyu inşallah

inşallah canım :) hayırlı olsun sana da hayırlısıyla kucağına alırsın inşallah bebeğini. sen ne kullandın hamile kalmak için?
Canım ben özel bişey yapmadım sadece farklı bir kontrol için gittiğimde doktor yumurtanın çatlamak üzere olduğunu söylemişti o süreyi değerlendirdik.
Soğan ve incir küründen çok faydalanan arkadaşlar var. Ama eğer bir sıkıntı var ise eşlerde olma ihtimali de var o yüzden eşleri de ihmal etmemek lazım bence:)

Canım ben özel bişey yapmadım sadece farklı bir kontrol için gittiğimde doktor yumurtanın çatlamak üzere olduğunu söylemişti o süreyi değerlendirdik.
Soğan ve incir küründen çok faydalanan arkadaşlar var. Ama eğer bir sıkıntı var ise eşlerde olma ihtimali de var o yüzden eşleri de ihmal etmemek lazım bence:)
Amaannn eşler kendilerini gayet sağlıklı gördükleri için direk bende sorun yok diyorlar. Ama gorunen o ki bende de sorun yok. Hayirlisi canim ya inşallah cok gecmeden ben de hamile oldugumu öğrenirim hayirlisiyla

günaydın kızlar :KK15: Melegim2502 Melegim2502 canım eşine söyledin mi hamile olduğunu. nasıl tepki verdi

Günaydin canim evet bekliyodu zaten o silik cizgileri mecbur göstsrmistim goruyomu diye en son yaptigimda sen yap bakma ben bakcam dedi öyle yaptim odadan bi ciktii bagriyoo alllaaaaaah hamilesinnn :) yarim saat gülüp sarilmisizdir birazda aglamisizdir :)

Back