hap sonrası minik mucizelerimizi bekliyoruz

Kiiz duygulandimm ya :)
Insallah canim hamile kalsakta insallah birakmak yok :)))) bende hepinizinn berat kandili müberak olsunnn :) sagolun kizlar kimseye birsey diyemiyorum sizinle paylasiyorummmm iyiki varsiniiiiiiiz :)))

Kiiz duygulandimm ya :)
Insallah canim hamile kalsakta insallah birakmak yok :)))) bende hepinizinn berat kandili müberak olsunnn :) sagolun kizlar kimseye birsey diyemiyorum sizinle paylasiyorummmm iyiki varsiniiiiiiiz :)))
Ben buraya her girdigimde duygulaniyorum sizin yazdiklarnizi gorunce pinkpisces 3 aylik hamile ve biz 3 aydan fazladir yol arkadasiyiz kuzum sana ve butun kizlara soyluyorum SIRIN TOPIKIMIZI BIZI VE HAYALLERIMIZI SAKIN TERK ETMEYIN :) bu ay hamile kalirsam yaptiklarmi uzun uzun anlaticam

Kızlar ben de bir tuhaf oldum. Eşimden sonra ilk sizinle paylaşmıştım haberi :) Rabbim bu güzel akşamda hepimizin dualarını kabul etsin inşallah..
Bu arada Melegim2502 canım bence de var gibi yeni olduğu için siliktir inşallah. Yarın bizi habersiz bırakma ha :)

Âmin canım hepimizin kandili mübarek olsun biz de seni seviyoruzhayat zaten paylaşınca güzel oluyor hepimiz dua edelim birbirimiz ve bebis isteyen tüm anne adayları icin iyiki varsınız

Yok canim haber veririm varsa biran önce ögrenmeliyimmm abim benimle cok ugrasir sallar beni ödüm kopuyoo :) yegenim agir onu nezaman kucagima alsaam karnim agriyo ya

Kizlar okadar mutliyimki agla agla bi hal oldum icim. Icime sigmiyo rabbim bu mutlulugu herkeze tatirsinn bunu butun kalbimle diliyorum en kisa zamanda bebisleriniz gelsin insallah bugün eve gelirkrn eczaneye gittim ennnn iyisinden birtane test aldim digital yaptimmm hamilesiiiiin cikti 4-5 hafta yaziyodu ustunde allahima sükürler olsun cok bekledim bugünü :)))))

Canım çok çok mutlu oldum Allah güzel bir hamilelik dönemi ve bebişini sağlıkla kucağına almayı nasip etsin:) Hepimiz için umut oldun:)

Canım çok çok mutlu oldum Allah güzel bir hamilelik dönemi ve bebişini sağlıkla kucağına almayı nasip etsin:) Hepimiz için umut oldun:)

İnsallah canim aminn tsk ederim :) rabbim en kisa zamanda sizede bu duyguyu yasatsin insallah :) sunu söyliyim kizlar bu ay yumurtlama günüünde calistik :) esime söyledim cok skldim dedim öyle bacaklarimi kaldirmak istemiyorum dedim biraz düz yattim sonrada yan döndüm uyuyodum bu durumu iyice görev gibi görmeye basliyodum :) bu ay hiiiiiic onu düsünerek esime yanasmadim :))) benim gögüslerim haric hic bir belirtim yok kizlar :)) dün cok yoruldum sag tarafim agriyodu oladar

canım burası bizim ikinci ailemiz. hepimizin kandili mubarek olsun. inş bu aydan sonra hamilelik hikayelerimizi paylaşırız burada

canım çok sevindim gerçekten. Allah hayırlısı ile kucağına almayı nasip etsin inşallah

Melegim2502 yeni hamisimiz anne adayimz masAllah rabbim sizi korusunn saglikla kucagna almak nasip etsin kizlar Melegim2502 en uzun bekleyenlerimizdendi ve cok kaafaya takti takmayi biraktigi ay hamile kaldi ve tezimi dogruladi kafaya taktikca olmayacak sabir +bol dua+ tevekkul

Amiin insallah canim benim rabbim insallah sanada en kisa zamanda nasip etsin :)) aynen öyleymis agliyodum sizliyodum olmuyodu bu ay hic umudumda yoktu gercekten sklmistim ki oldu cok sükür :) heycandan uyuyamadim ben 11 den önce kalkmayan ben 7 den beri ayaktayim inanamiyorum hala :)

Çok sevindimmmmm Hayırlı olsun canım benim rabbim sıkıntısız bir hamilelik nasip etsinnnn ay çok duygulandım yaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…