- 17 Mart 2015
- 992
- 582
- 88
- 30
olmadım canım ya hastanede yaşlı bi teyze vardı neyin var dedi ben anlatmaya başlamadan kirpiklerin karışmış hamilesin dedideli gibi takıldım teyzenin dediğine ilaç içmiyorum dr a da gitmiyorum
Melegim2502 pinkpisces gamzeli- baronnes @deeploneliness kizlar bizimle olmaktan vazgecmedigini icin tesekkur ederim hepinizi seviyorum ve hepinizin guzel haberlerini alcaz insallah bebisleri birlikte buyutucez birbirimizin tecrubelerinden yararlanicaz yolumuz uzun :) hepinizim berat gecesi mubarek olsun hepinize dua edicem
Ben buraya her girdigimde duygulaniyorum sizin yazdiklarnizi gorunceKiiz duygulandimm ya :)
Insallah canim hamile kalsakta insallah birakmak yok :)))) bende hepinizinn berat kandili müberak olsunnn :) sagolun kizlar kimseye birsey diyemiyorum sizinle paylasiyorummmm iyiki varsiniiiiiiiz :)))
Âmin canım hepimizin kandili mübarek olsun biz de seni seviyoruzMelegim2502 pinkpisces gamzeli- baronnes @deeploneliness kizlar bizimle olmaktan vazgecmedigini icin tesekkur ederim hepinizi seviyorum ve hepinizin guzel haberlerini alcaz insallah bebisleri birlikte buyutucez birbirimizin tecrubelerinden yararlanicaz yolumuz uzun :) hepinizim berat gecesi mubarek olsun hepinize dua edicem
Kızlar ben de bir tuhaf oldum. Eşimden sonra ilk sizinle paylaşmıştım haberi :) Rabbim bu güzel akşamda hepimizin dualarını kabul etsin inşallah..
Bu aradaMelegim2502 canım bence de var gibi yeni olduğu için siliktir inşallah. Yarın bizi habersiz bırakma ha :)
Canım çok çok mutlu oldum Allah güzel bir hamilelik dönemi ve bebişini sağlıkla kucağına almayı nasip etsin:) Hepimiz için umut oldun:)Kizlar okadar mutliyimki agla agla bi hal oldum icim. Icime sigmiyo rabbim bu mutlulugu herkeze tatirsinn bunu butun kalbimle diliyorum en kisa zamanda bebisleriniz gelsin insallah bugün eve gelirkrn eczaneye gittim ennnn iyisinden birtane test aldim digital yaptimmm hamilesiiiiin cikti 4-5 hafta yaziyodu ustunde allahima sükürler olsun cok bekledim bugünü :)))))
Canım çok çok mutlu oldum Allah güzel bir hamilelik dönemi ve bebişini sağlıkla kucağına almayı nasip etsin:) Hepimiz için umut oldun:)
rabbim sagsalim kucagınıda almayı nasip etsin inş :)Melegim2502
canım burası bizim ikinci ailemiz. hepimizin kandili mubarek olsun. inş bu aydan sonra hamilelik hikayelerimizi paylaşırız buradaMelegim2502 pinkpisces gamzeli- baronnes @deeploneliness kizlar bizimle olmaktan vazgecmedigini icin tesekkur ederim hepinizi seviyorum ve hepinizin guzel haberlerini alcaz insallah bebisleri birlikte buyutucez birbirimizin tecrubelerinden yararlanicaz yolumuz uzun :) hepinizim berat gecesi mubarek olsun hepinize dua edicem
canım çok sevindim gerçekten. Allah hayırlısı ile kucağına almayı nasip etsin inşallahKizlar okadar mutliyimki agla agla bi hal oldum icim. Icime sigmiyo rabbim bu mutlulugu herkeze tatirsinn bunu butun kalbimle diliyorum en kisa zamanda bebisleriniz gelsin insallah bugün eve gelirkrn eczaneye gittim ennnn iyisinden birtane test aldim digital yaptimmm hamilesiiiiin cikti 4-5 hafta yaziyodu ustunde allahima sükürler olsun cok bekledim bugünü :)))))
canım çok sevindim gerçekten. Allah hayırlısı ile kucağına almayı nasip etsin inşallah
Melegim2502 yeni hamisimiz anne adayimz masAllah rabbim sizi korusunn saglikla kucagna almak nasip etsin kizlar Melegim2502 en uzun bekleyenlerimizdendi ve cok kaafaya takti takmayi biraktigi ay hamile kaldi ve tezimi dogruladi kafaya taktikca olmayacak sabir +bol dua+ tevekkul
Çok sevindimmmmmKizlar okadar mutliyimki agla agla bi hal oldum icim. Icime sigmiyo rabbim bu mutlulugu herkeze tatirsinn bunu butun kalbimle diliyorum en kisa zamanda bebisleriniz gelsin insallah bugün eve gelirkrn eczaneye gittim ennnn iyisinden birtane test aldim digital yaptimmm hamilesiiiiin cikti 4-5 hafta yaziyodu ustunde allahima sükürler olsun cok bekledim bugünü :)))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?