- 25 Şubat 2015
- 710
- 674
- 123
Ben de dedim direk doğuma mı girdin ne cesaret. Yok ben video falan izlemiyorum ya kötü hikayeler duydum yeterince etkilendim. En son geçen hafta kedime ebelik yaptım kuzumun halini görünce bile fena oldum yavNe olcaaak halimiz bebislerimiz olsunda onada raziyiz dimii :) benimki kuzenim yuzunden böyleoldu yoksa cok sesarerliydim ben 16 yasinda dogumaaa girdim ya dogum dedigim sanci cekerken düsün yani haha ondan sonra böyle herseyden korkuyorum bende igneye dayanamam rabbim onunde verir bir kolayligini insallah artik eskisi gibi degil canim
Orası öyle canım. Hatta sezeryanin ileride bebekte sıkıntıya yol acabilecegine dair birkac arastirma okumustum en iyisi normalBen sezeryani hic istemem biliyomusun normal dogum bana hep daha kolay geliyo niyeyse hep dua ederim allahim bana normal dogum yapmayi nasip et diye o an ceker kurtulursun bir iki saat sonra ayaklaniyolar sezaryanda haftalarca yatiyolar bide bel agrisi cok oluyo goruyorum o yuzden bence normal dogum en iyisi onun ki zor gecti diye sendede öyle olmak zorunda degil resmen etin kesiliyo yaa ay yok
Ben de dedim direk doğuma mı girdin ne cesaret. Yok ben video falan izlemiyorum ya kötü hikayeler duydum yeterince etkilendim. En son geçen hafta kedime ebelik yaptım kuzumun halini görünce bile fena oldum yav
Orası öyle canım. Hatta sezeryanin ileride bebekte sıkıntıya yol acabilecegine dair birkac arastirma okumustum en iyisi normal
ben zaten normal doğum yapamıyorum kızlar kas hastasıyımmecburen epudural yada spinal olurum genelden korkuyorum annem bende genel olmuş kardeşimde epudural uyanırken sende cok canım yandı cok kötüydü dedi ama uyanık olursam ben kesin paniklerim yerinde mi kalsa ne
Kızlar muhabbetinize doyum olmuyor ama ben kaçıyorum hafiften yarın iş var malum. Sabah olumlu ya da olumsuz haber veririm sizeHaydi iyi geceler
canımmm hepsini yarın teker teker anlatıyım benim de kaçmam lazım duşa gircem sabah dersEpural ne spinal ne bana bazi seyleri anlatmalisiniiiiz bilmiyorum haha :) okadarr kotu olsaaa ikinciyi kimse dusunmez diye avutuyorum kendimi canim sizde öyle düsününn :)
canımmm hepsini yarın teker teker anlatıyım benim de kaçmam lazım duşa gircem sabah dersöptüm kocaman
Dayanabilirsem cumaya kadar beklemeyi düşünüyorum ne olur ne olmaz diye. Rüyamda düşük yaptığımı gördüm :)
Cuma dedim ama sanırım yarına kadar ancak dayanırım:)Ay Allah korusun ya tersine yoralim cok saglikli bir bebegin olacak demekki insallah :) teste devam et ozaman biraz daha belirginlesirse kan vermeye
Tatlim yasini da yazarmisinn ??
kesinlikle orda hayaleti aşmış nerdeyse belirginleşen bir çizgi var =) bence de dayansan iyi olur ama yerinde olsam bi gün bekleyemezdim =)Kızlaar günaydın. Bunu da sabah yaptım 2 dakikada hafif belirdi biri 5 biri 15 dakikadaEki Görüntüle 1475524 Eki Görüntüle 1475525 çektim. Ne diyosunuz
Şu anda duygularima tercüman oldun :) Böyle olup negatif cikan var mi ki acabakesinlikle orda hayaleti aşmış nerdeyse belirginleşen bir çizgi var =) bence de dayansan iyi olur ama yerinde olsam bi gün bekleyemezdim =)
benim predictor erken gebelik testinde olmuştu ama predictor erken gebelik testiyle burada bu şekilde yaşayan çok olmuş. ama yaptığın zaten normal gebelik testi dolayısıyla %99 oranında doğru olduğuna eminim =) birazcık dişini sıkıp kan verebilirsen eminim güzel sonucu kan testinde de alırsın =)Şu anda duygularima tercüman oldun :) Böyle olup negatif cikan var mi ki acaba
HihiŞu anda duygularima tercüman oldun :) Böyle olup negatif cikan var mi ki acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?