hap sonrası minik mucizelerimizi bekliyoruz

Ben de dedim direk doğuma mı girdin ne cesaret. Yok ben video falan izlemiyorum ya kötü hikayeler duydum yeterince etkilendim. En son geçen hafta kedime ebelik yaptım kuzumun halini görünce bile fena oldum yav

Orası öyle canım. Hatta sezeryanin ileride bebekte sıkıntıya yol acabilecegine dair birkac arastirma okumustum en iyisi normal

Ben de dedim direk doğuma mı girdin ne cesaret. Yok ben video falan izlemiyorum ya kötü hikayeler duydum yeterince etkilendim. En son geçen hafta kedime ebelik yaptım kuzumun halini görünce bile fena oldum yav

Yok ya bakmayin insan cok etkileniyo bi sancida bile bu hale geldimm düsün :))

ben zaten normal doğum yapamıyorum kızlar kas hastasıyım mecburen epudural yada spinal olurum genelden korkuyorum annem bende genel olmuş kardeşimde epudural uyanırken sende cok canım yandı cok kötüydü dedi ama uyanık olursam ben kesin paniklerim yerinde mi kalsa ne

Kızlar muhabbetinize doyum olmuyor ama ben kaçıyorum hafiften yarın iş var malum. Sabah olumlu ya da olumsuz haber veririm size Haydi iyi geceler

Epural ne spinal ne bana bazi seyleri anlatmalisiniiiiz bilmiyorum haha :) okadarr kotu olsaaa ikinciyi kimse dusunmez diye avutuyorum kendimi canim sizde öyle düsününn :)

Epural ne spinal ne bana bazi seyleri anlatmalisiniiiiz bilmiyorum haha :) okadarr kotu olsaaa ikinciyi kimse dusunmez diye avutuyorum kendimi canim sizde öyle düsününn :)
canımmm hepsini yarın teker teker anlatıyım benim de kaçmam lazım duşa gircem sabah ders öptüm kocaman

Kızlaar günaydın. Bunu da sabah yaptım 2 dakikada hafif belirdi biri 5 biri 15 dakikada çektim. Ne diyosunuz

Ay Allah korusun ya tersine yoralim cok saglikli bir bebegin olacak demekki insallah :) teste devam et ozaman biraz daha belirginlesirse kan vermeye

Şu anda duygularima tercüman oldun :) Böyle olup negatif cikan var mi ki acaba
benim predictor erken gebelik testinde olmuştu ama predictor erken gebelik testiyle burada bu şekilde yaşayan çok olmuş. ama yaptığın zaten normal gebelik testi dolayısıyla %99 oranında doğru olduğuna eminim =) birazcık dişini sıkıp kan verebilirsen eminim güzel sonucu kan testinde de alırsın =)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…