hap sonrası minik mucizelerimizi bekliyoruz

inşallah benim de geçer bayaa hormonlarımızla oynamışız demekki bu arada hayırlı doğumlar diliyorum şimdiden

kızlar tecrübelerinize dayanarak size bişey sorcaktım.. 6 mayıs ovulasyon tarihimdi. o gün çok değişik bir akıntı oldu katı gibi yani iyice emin oldum o gün yumurtladığımdan ama eşim şehir dışında olduğu için anca 8 mayısta birlikte olabildik.. hamilelik ihtimali olabilir mi sizce yoksa hiç umutlanmamalı mıyım? yumurtlama günleri geçtikten sonra hamile kalanınız var mı ???

yaptır bence canım sonuçta iyi birsey genel kontrol amacıyla düzenli olarak yaptırmak gerekiyormuş. ben biraz kendimi sıktım galiba kasınca azıcık acıdı
bu gidişimde yapacakmış. geçen defa bırakmadım ama bir dahakine yaparız dedi kaçış yok yani

canım yumurtlama dönemi dışında da hamilelik olabiliyormuş ama ihtimal düşük. geç yumurtlama fln olunca adete bir kaç gün kala hamile olanlar bile var

kızlar bugün çalıştığım hastaneye bir hasta geldi iki yıldır tedavi görüyormuş bebek istiyorlarmış. tabi bize gelme sebebi mide bulantısıydı. rutin kanlarına bakarken gebelik testi de yaptırdık ve gebe çıktı. söylediğimizde inanamadılar ve çok mutlu oldular. o kadar çok sevindiler ki ben bile heyecanlandım

off çok güzel ama :)) Allah bize de nasip etsin böyle sürpriz bi şekilde :) gerçi ben olsam bin kere şüphelenirdim mide bulantısını direk hamileliğe yorardım

Esimle tartistik ne o benimle konusuyo nede ben onunla hic böyle olmamistik
kuzum cok üzüldüm sıkma canını bizde aynı seyleri yasadık biliyosun umarım en kısa zamanda düzelir ,bize daha fazla görev düşüyo işte bu mevzularda kadınlar daha cok alttan alma durumunda kalıyo

kuzum cok üzüldüm sıkma canını bizde aynı seyleri yasadık biliyosun umarım en kısa zamanda düzelir ,bize daha fazla görev düşüyo işte bu mevzularda kadınlar daha cok alttan alma durumunda kalıyo

Evet canim biliyorum ama kirildim konusmasa konusmam böyle biri degildim hep altan alirim ben icime kapanikda biriyimdir baktim busefer hep lendini hakli görmeye baasliyo tripse trip

Üzülme canım biz de eşimle yakın bir tarihte tartıştık 1 ay konuşmam diyordum bir de bizim uzaklık durumumuz var il dısında çalışıyor ama uzatmak İnan ıkınızı daha da yıpratır hatasını anlarsa cok uzatmayın zamana bırakın

Öyle pek tartismayiz sagolsun inatcidir artik altan almam ki hatalarini bilsin bakalim kac gün sürcek böyle resmen ayni evde kocama özluyorum ya

Esimle tartistik ne o benimle konusuyo nede ben onunla hic böyle olmamistik
canım sıkma canını. erkekler bizim kadar hassas değiller maalesef. aranızın kötü olması ikinize de daha çok sana zarar verir. o yüzden bir an önce aranızı düzeltin. ve sakin bir zamanda ne için küstüğünü neler hissettiğini ona söyle

O biliyo aslinda benim ne düsündügümü asla ona sarilmadan uyuyamam oda öyle ciddi söyluyorum oolmyo uyuyamiyorum kac gündür 3-4 saatlik uykuylayim oda iyumuyo iskence yapiyo resmen ya :)

O biliyo aslinda benim ne düsündügümü asla ona sarilmadan uyuyamam oda öyle ciddi söyluyorum oolmyo uyuyamiyorum kac gündür 3-4 saatlik uykuylayim oda iyumuyo iskence yapiyo resmen ya :)
Aynen bende sarılmadan uyuyamam. işte ondan dolayı uzatıp da birbirinize işkence etmeyin. yazık oluyor mutsuz geçen günlerinize. oturup karşılıklı konuşarak problemlerinizi çözebilirsiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…