hap sonrası minik mucizelerimizi bekliyoruz

Bir de kizlar bu erken gebelik belirtileri adet belirtilerine cok benziyor ben ilk defa bu ay vucudumda neler olup bitiyor diye dikkat ettim bu hamilelik icin. 25 yıldır farketmedigim seyleri bu ay farketmistim. Mesela karnim.1 Hafta oncesinden sisti goguslerim dolgunlasti. Oysaki bunlar hep oluyormus ama ben farketmiyormusum o yuzden en kesin belirti adetin gecikmesi. Ovulasyon donemindeki o iki hafta dusunmekten cok zor gecmisti sonra yine regl oldum o yuzden regl tarihine kadar kafayı rahat tutalim ki o gun geldiginde uzulmeyelim olursa zaten de cok mutlu olalım :)

Artik o belirtilere ben bakmiyorum zaten piskolojik bence birazda her ay yok midem bulaniyo yok basim döndüü :) gecen ay benim 1 hafta lekelenmem bile olmustu yok yerlesme kanamasidir diye havalara girmistim ben hemen hamilelik moduna giriyorum o yuzden biraktim artik cok uzuluyorum tabiki ama sanki hic olmicakmis gibide biraktim

bende öyle düşünmüştüm. doktora gittim herşey normal diyince takmadım ama ağrılar çok oluyor gerçekten. akdnz07 nin dediği gibi yumurtladığımız için oluyordur. sevinmeliyiz :)

hay maşallah Allah bizede nasip etsin :)

Aynen canım en iyisi o moda hiç girmemek ama üzülmek de yok

Günaydın kızlaaar :)

Cizelgeye bak buyumus annesi kipirdaniyomus bile elleri var minik minik minyatur :) cok mu bulantin var soda iyi geliyo diye duymustum bide doktoor emedur veriyomus

Evet ya çok ilginç gerçekten. Herşeyi oluşmuş oluyomus bu hafta. Minyatür insancık :) Bana kalsa ben hissediyorum bile
Bulantılar azalır gibi oldu ama aniden bastırıyor. Doktor başka bir ilaç vermişti ama çok zorda kalmadan kullanmak istemiyorum.

Günaydın bu sabah is yerindeki islerimi halledip 10 gun kadar izin almanın sevincinde çalışıyorum. Sizler nasılsınız

Yumurtlamada kasik agrisi cok normal canm hatta sevinebilirsin yumurtlayabildgn icin sen nekadar kullandn hapi
1 yıl kullandım geçtiğimiz şubatta biraktim. Hap kullanırken hersey çok iyiydi hicbir yan etki vs.olmadı hatta herkese tavsiye ediyordum benim hapım çok iyi diye. Hapı bırakınca biseyler oldu kasık batmaları kahverengi lekelenmeler adet agrisi gibi agrilar.. Anlamadım ki noluyor

kızlar ancak girebildim sabahtan beri misafirler var amcalar yengeler,baba evi bi başkaymış hele ki insanın kızkardeşinin olması çok güzel bir duygu abla bebeğin olursa ben bakarım diyor bunlar yenmez mi
koca da diyo ki mercimek kılıklı napıyo ya bi sus deli deli konusup beni umutlandırma dedim

Ne güzeel :))) annenler uzaktami oturuyo canim

Aynen bende de ayni durum var canim

Canım aynen ben de hap kullanırken çok rahattım hatta kilo bile verdim. Ama bıraktığım ay çok fenaydı. Kasık ağrısı,göğüs ağrısı,mide bulantısı... Epey korktum hatta bir sorun mu var diye. Sonra geçiyormuş genelde.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…