Bir de kizlar bu erken gebelik belirtileri adet belirtilerine cok benziyor ben ilk defa bu ay vucudumda neler olup bitiyor diye dikkat ettim bu hamilelik icin. 25 yıldır farketmedigim seyleri bu ay farketmistim. Mesela karnim.1 Hafta oncesinden sisti goguslerim dolgunlasti. Oysaki bunlar hep oluyormus ama ben farketmiyormusum o yuzden en kesin belirti adetin gecikmesi. Ovulasyon donemindeki o iki hafta dusunmekten cok zor gecmisti sonra yine regl oldum o yuzden regl tarihine kadar kafayı rahat tutalim ki o gun geldiginde uzulmeyelim olursa zaten de cok mutlu olalım :)
bende öyle düşünmüştüm. doktora gittim herşey normal diyince takmadım ama ağrılar çok oluyor gerçekten.selamlarr :) iki ay önce yumurtlama zamanında doktora gitmiştim kasık ağrılarına dayanamayıp. özellikle solda batma şeklinde oluyordu benimkisi. hapı bıraktığın için oluyor dedi doktor. kasık sancıları ve kahverengi lekelenmeler çok normalmiş...
hay maşallah Allah bizede nasip etsin :)Canm üzülme diycem ama ilk adet olunca insanin bi morali bozuluyor, ben de adetim gelincee ilk uzuluyorum sonra yeni bir ay yeni bir sans diyorum.eski topiklerde 2010 2011 senesinin falan ayni bizim gibi oldu olmasi diye uzulen arkadaslarin hp cifter cifter kuzulari olmus :)
Aynen canım en iyisi o moda hiç girmemek ama üzülmek de yokArtik o belirtilere ben bakmiyorum zaten piskolojik bence birazda her ay yok midem bulaniyo yok basim döndüü :) gecen ay benim 1 hafta lekelenmem bile olmustu yok yerlesme kanamasidir diye havalara girmistim ben hemen hamilelik moduna giriyorum o yuzden biraktim artik cok uzuluyorum tabiki ama sanki hic olmicakmis gibide biraktim
Aynen canım en iyisi o moda hiç girmemek ama üzülmek de yok
Cizelgeye bak buyumus annesi kipirdaniyomus bile elleri var minik minik minyatur :) cok mu bulantin var soda iyi geliyo diye duymustum bide doktoor emedur veriyomus
Günaydın bu sabah is yerindeki islerimi halledip 10 gun kadar izin almanın sevincinde çalışıyorum. Sizler nasılsınız
ne güzel yaa :) darısı başımaGünaydın bu sabah is yerindeki islerimi halledip 10 gun kadar izin almanın sevincinde çalışıyorum. Sizler nasılsınız
günaydın iyiyim çok şükür. kasık ağrıları dışında tabi. sen nasılsınGünaydin kizlar nasilsiniz
günaydın iyiyim çok şükür. kasık ağrıları dışında tabi. sen nasılsın
1 yıl kullandımYumurtlamada kasik agrisi cok normal canm hatta sevinebilirsin yumurtlayabildgn icin sen nekadar kullandn hapi
kızlar ancak girebildim sabahtan beri misafirler var amcalar yengeler,baba evi bi başkaymış hele ki insanın kızkardeşinin olması çok güzel bir duygu abla bebeğin olursa ben bakarım diyor bunlar yenmez mi
koca da diyo ki mercimek kılıklı napıyo ya bi sus deli deli konusup beni umutlandırma dedim
Aynen bende de ayni durum var canim1 yıl kullandımgeçtiğimiz şubatta biraktim. Hap kullanırken hersey çok iyiydi hicbir yan etki vs.olmadı hatta herkese tavsiye ediyordum benim hapım çok iyi diye. Hapı bırakınca biseyler oldu kasık batmaları kahverengi lekelenmeler adet agrisi gibi agrilar.. Anlamadım ki noluyor
bana smear testi yapıldı temiz çıktı canım inşallah herşey yolundadır.. ama sağlam bir doktora gitmekte fayda var.Aynen bende de ayni durum var canim
Canım aynen ben de hap kullanırken çok rahattım hatta kilo bile verdim. Ama bıraktığım ay çok fenaydı. Kasık ağrısı,göğüs ağrısı,mide bulantısı... Epey korktum hatta bir sorun mu var diye. Sonra geçiyormuş genelde.1 yıl kullandımgeçtiğimiz şubatta biraktim. Hap kullanırken hersey çok iyiydi hicbir yan etki vs.olmadı hatta herkese tavsiye ediyordum benim hapım çok iyi diye. Hapı bırakınca biseyler oldu kasık batmaları kahverengi lekelenmeler adet agrisi gibi agrilar.. Anlamadım ki noluyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?