• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

hap sonrası minik mucizelerimizi bekliyoruz

En iyisi ovulasyon testi o zaman çünkü yumurtlayip yumurtlamadigimi bile bilmiyorum o gunlerde agrim da olmuyor senin cift cizgi cikmis ins. Bu ay tutunur bebisin sana :)
Insallah canim ovulasyon testiyle birlikte sende bebegine kavusursun insallah bir annemiz daha olur seviniriz bizde :) ovulasyon testini gittigidiyordan aldm laboquick marka 30 lu almstm cok uygun fiyata geliyor ozenle paketlemislerdi ben memnun kaldm alirsan bize yaz nasil kullanilcagi hakkinda yardmci olurm istersen :)

Ay yirim seni insallah canim bugun ezanla sela arasi yine hepimize cok dua ettim :) nekadar cok istegni bildigim icin cok iyi bir anne olacagna eminim insallah o guzeel heycanina bizi ortak edersin ozellikle ben oyle merak ediyorm ki anlatamam :) benim batim 18 inde canm az kaldi seninki nezaman ??

Sagoool canim ya hepiimizzz cok iyi anneler olcaz insallah :) benim daha adetim biteli 2-3 gun oldu canim :( sana az kalmis hadiiiii hayirlisiiii :) ben artik herseyi secmeye basladim yok bebek arabasi bebek odasi :) hepsine bakiyorummm :)

Bende cok yorgunum canim hemen indirdim uygulamayi ariyodum bende .ya ben bugun 15 km bisiklet surdum kasiklarimda hafif batmalar falan oldu simdi moralim bozuldu acaba dollenme olduysa ya tutunamazsa benm yuzumden :( bide daha fazla surdugum oluyodu ama.bu kez cok yoruldum suan kasigimda segirmeler ve hafif batmalar var bisey olduysa zarar verirmiym ki

Bende cok yorgunum canim hemen indirdim uygulamayi ariyodum bende .ya ben bugun 15 km bisiklet surdum kasiklarimda hafif batmalar falan oldu simdi moralim bozuldu acaba dollenme olduysa ya tutunamazsa benm yuzumden :KK43: bide daha fazla surdugum oluyodu ama.bu kez cok yoruldum suan kasigimda segirmeler ve hafif batmalar var bisey olduysa zarar verirmiym ki
Yok canim. Daha kese bile yoktur ki. Ama yine de kendini fazla yorma bu ara

Bende cok yorgunum canim hemen indirdim uygulamayi ariyodum bende .ya ben bugun 15 km bisiklet surdum kasiklarimda hafif batmalar falan oldu simdi moralim bozuldu acaba dollenme olduysa ya tutunamazsa benm yuzumden :KK43: bide daha fazla surdugum oluyodu ama.bu kez cok yoruldum suan kasigimda segirmeler ve hafif batmalar var bisey olduysa zarar verirmiym ki

Kendine dikkat ett caniim !!!

Saolun kizlar bugun cikmiycam bisiklete .yani adet olursam insallah olmam da :( bundan sonra yumurtam catlaadiktan sonra cikmiycam bisiklete olmazsa yuruyus yaparim suan hala kasigimda sizilar var .ya uf bu ay yine cok umutlandm tek cizgi gorursem aglarm smdi :(

Merhaba canim. Ya bende de yumurtalik agrilari cok oluyor. Sag tarafim ozellikle. Acaba haptan dolayi mi vucudumuz boyle reaksiyonlar gosteriyor
selamlarr :) iki ay önce yumurtlama zamanında doktora gitmiştim kasık ağrılarına dayanamayıp. özellikle solda batma şeklinde oluyordu benimkisi. hapı bıraktığın için oluyor dedi doktor. kasık sancıları ve kahverengi lekelenmeler çok normalmiş...

Bugun anneler gunu olunca evde degildim canimm bak sende boyle yaparsan ben iyice uzulurum ;( senden destek aliyorum ben o uzlmuyo bende üzülmicem bitde anne olcaz insallah diyorum:KK43:
Yumurtlama bittikten adete kadar merak icinde oluyorum tek cigiyi gorunce de haliyle umutlaniyo iste insan kuzum :( Rabbim ellerimizi bos birakmayacak insallah inaniyorum

kızlar gunaydın bu ayda olmadı ne yazık ki :KK43:
Canm üzülme diycem ama ilk adet olunca insanin bi morali bozuluyor, ben de adetim gelincee ilk uzuluyorum sonra yeni bir ay yeni bir sans diyorum.eski topiklerde 2010 2011 senesinin falan ayni bizim gibi oldu olmasi diye uzulen arkadaslarin hp cifter cifter kuzulari olmus :)

selamlarr :) iki ay önce yumurtlama zamanında doktora gitmiştim kasık ağrılarına dayanamayıp. özellikle solda batma şeklinde oluyordu benimkisi. hapı bıraktığın için oluyor dedi doktor. kasık sancıları ve kahverengi lekelenmeler çok normalmiş...
Yumurtlamada kasik agrisi cok normal canm hatta sevinebilirsin yumurtlayabildgn icin sen nekadar kullandn hapi

Insallah canim ovulasyon testiyle birlikte sende bebegine kavusursun insallah bir annemiz daha olur seviniriz bizde :) ovulasyon testini gittigidiyordan aldm laboquick marka 30 lu almstm cok uygun fiyata geliyor ozenle paketlemislerdi ben memnun kaldm alirsan bize yaz nasil kullanilcagi hakkinda yardmci olurm istersen :)
Teşekkür ederim ben de aynı markanın gebelik testini almıştım begendim simdi de ovulasyonu alacağım bir de bugun doktora muayene olmaya gidiyorum bakalim ne diyecek eksik gedik ne varmis en bastan ogreneyim

Back