sanırım yoruldum ve artık umrumda değil hiç bişey hiç bişeyin takibini yapmıycam iğrenç tatlı karışımlar içmiycem hayırlısı deyip gececemHayırlısı olsun canım sıkma canını. Daha sağlıklı bir yumurtayla önündeki maçlara bak :)
sanırım yoruldum ve artık umrumda değil hiç bişey hiç bişeyin takibini yapmıycam iğrenç tatlı karışımlar içmiycem hayırlısı deyip gececem[/QUOT
Aslinda takmamak lazim ama iste 28 gunluk bir siklus insanin cok fazla kafaya takmaya zamani oluyo canim boyle cok takip dusunmeyu biraktigi ay hamile kalan da cokbende test yapmiycam dedim bugun okulda bayaa akintim geldi gittim aldim smdi yine yapmiycam diyorum bakalim nezamana kadar durabilicem
zaten çoğu kişi aynı şeyi söylüyor. Ne zaman ki gerçekten takibi bıraktım o ay hamile kaldı diye. Hayırlısı olsun canımsanırım yoruldum ve artık umrumda değil hiç bişey hiç bişeyin takibini yapmıycam iğrenç tatlı karışımlar içmiycem hayırlısı deyip gececem
sanırım yoruldum ve artık umrumda değil hiç bişey hiç bişeyin takibini yapmıycam iğrenç tatlı karışımlar içmiycem hayırlısı deyip gececem
Hosgelddim canim eklerim .bende subatta biraktim aylar gecmiyoslm arkadaşlar bende aranıza katılmak istiyorum. bende ilacı şubatta bıraktım ve bekliyorum. ama maalesef hala bir şey yokaz önce kan tahlili yaptırdım yine negatifti çok üzüldüm
Hoşgeldin canım :)slm arkadaşlar bende aranıza katılmak istiyorum. bende ilacı şubatta bıraktım ve bekliyorum. ama maalesef hala bir şey yokaz önce kan tahlili yaptırdım yine negatifti çok üzüldüm
Adet olana kadar ümidi kesmek yokk :) Olursan onu o zaman düşünürsün :)Dayanamayip test yaptim bata 4 gun var yine tek cizgi 15 dakikadir tepesinde duruyorum hayalet cizgi bile yok adet olucambari ovulasyon testi aliym
Dayanamayip test yaptim bata 4 gun var yine tek cizgi 15 dakikadir tepesinde duruyorum hayalet cizgi bile yok adet olucambari ovulasyon testi aliym
Herkese iyi akşamlar canlar 10 aydır mucizemi bekliyorum geçen ay düşük yaptım bu hafta klomen denedim bakalım ctesi kontrolum var rabbim kucaklarimizi boş bırakmasın
slm arkadaşlar bende aranıza katılmak istiyorum. bende ilacı şubatta bıraktım ve bekliyorum. ama maalesef hala bir şey yokaz önce kan tahlili yaptırdım yine negatifti çok üzüldüm
Hosbuldum canm sağol allah razı olsun insallahIyi aksamlar canim hosgeldin gecmis olsunamin canim hayirlisi insallah bizede haber ver
hoşgeldin canım geçmiş olsun Allah en kısa zamanda tekrar nasip eder sağlıcakla inşallahHerkese iyi akşamlar canlar 10 aydır mucizemi bekliyorum geçen ay düşük yaptım bu hafta klomen denedim bakalım ctesi kontrolum var rabbim kucaklarimizi boş bırakmasın
Hosbuldum canm amin inşallah nerde varsa rabbim nasip etsinhoşgeldin canım geçmiş olsun Allah en kısa zamanda tekrar nasip eder sağlıcakla inşallah
Hosbuldum canm sağol allah razı olsun insallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?