hap sonrası minik mucizelerimizi bekliyoruz

Hayırlısı olsun canım sıkma canını. Daha sağlıklı bir yumurtayla önündeki maçlara bak :)
sanırım yoruldum ve artık umrumda değil hiç bişey hiç bişeyin takibini yapmıycam iğrenç tatlı karışımlar içmiycem hayırlısı deyip gececem

sanırım yoruldum ve artık umrumda değil hiç bişey hiç bişeyin takibini yapmıycam iğrenç tatlı karışımlar içmiycem hayırlısı deyip gececem
zaten çoğu kişi aynı şeyi söylüyor. Ne zaman ki gerçekten takibi bıraktım o ay hamile kaldı diye. Hayırlısı olsun canım

Üzülme canim hayirlisi bende hepsini biraktim kendimizi bosuna bukadar uzuyoruz onunda bir zmani var demekki .. Üzme kendini en iyisi zamana birakmak

slm arkadaşlar bende aranıza katılmak istiyorum. bende ilacı şubatta bıraktım ve bekliyorum. ama maalesef hala bir şey yok az önce kan tahlili yaptırdım yine negatifti çok üzüldüm

Dayanamayip test yaptim bata 4 gun var yine tek cizgi 15 dakikadir tepesinde duruyorum hayalet cizgi bile yok adet olucam bari ovulasyon testi aliym

Dayanamayip test yaptim bata 4 gun var yine tek cizgi 15 dakikadir tepesinde duruyorum hayalet cizgi bile yok adet olucam bari ovulasyon testi aliym
Adet olana kadar ümidi kesmek yokk :) Olursan onu o zaman düşünürsün :)

Herkese iyi akşamlar canlar 10 aydır mucizemi bekliyorum geçen ay düşük yaptım bu hafta klomen denedim bakalım ctesi kontrolum var rabbim kucaklarimizi boş bırakmasın

Herkese iyi akşamlar canlar 10 aydır mucizemi bekliyorum geçen ay düşük yaptım bu hafta klomen denedim bakalım ctesi kontrolum var rabbim kucaklarimizi boş bırakmasın

Iyi aksamlar canim hosgeldin gecmis olsun amin canim hayirlisi insallah bizede haber ver

slm arkadaşlar bende aranıza katılmak istiyorum. bende ilacı şubatta bıraktım ve bekliyorum. ama maalesef hala bir şey yok az önce kan tahlili yaptırdım yine negatifti çok üzüldüm

Hosgeldin canim üzülme olur daha insallah benim 6 ay olduu hala bekliyorum

hoşgeldin canım geçmiş olsun Allah en kısa zamanda tekrar nasip eder sağlıcakla inşallah

ya kızlar biliyorum teselli ediyosunuz 7 gün varken pinkpisces te hayalet çizgi vardı bende leke dahi yok karnım hafiften sancılanıyo.laboquick 30 lu sipariş ettim gelsin bakalım adetten sonra

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…